Többek közt Infokrónika, Kossuth rádió, reggel fél 8.
Ez megint sapka probléma.
Ha csinálja az a baj (önkéntesen pénz ad neki valaki, jajjj!), ha nem csinálja, az a baj (Micsoda elmaradott népség, jajjj!).
Legalább azt odaírtad volna, hogy mennyért. Lehet, hogy mindjárt kiderült volna, hogy nem is nagy üzlet. na meg hogy hol lehet megrendelni, esetleg melyik rádióműsorban és mikor hangzott el...
Persz, hiszen ma nagy erőkkel istápolják a szent értékek árubabocsátását. Aláírom. De az üzlet mindenhol "üzlet", és erre a különféle újkori csapott keresztény szekták a legjobb példák. Hasonlóan az újkori ezoterikus - mágikus egzotikumokhoz. Pénz. De nem lehet mindent ennek a számlájára írni, még akkor is, ha a magyar eurón netalán Szűz Mária képe lesz. Ez lenne a legnagyobb gáz. Annyira egyértelműen gááz. Egy sms ide vagy oda, nem oszt nem szoroz és sokaknak jólesik hidd el. Big Jahve show? Ezt már az ATV -én elkezdték rég...üdv.
Már ne haragudj, de hogy jön ide a szekta?
Ezzel az erővel azt is mondhatnád, hogy a sátánisták is áldoznak macskát akkor a Pápa is lennyisszanthatja 1-2-nek a fülit.
Esetleg kamerákat lehetne szerelni a Vatikánba és Big Jahve showt játszani?
Jaj.
De aze' az nem semmi, hogy minden nap kozvetve Isten kuld neked SMS-t... Ilyet nem lehet minden sarkon kapni, szoval ne tessek, mama, dragallni az arat, Isten nagyon messze lakik am innen, meg oszt mindenutt ottvan, es akkor a roaming is sokba van nekie...
Szerintem csak azt csinalja, amit eddig elkezdett. Az se egy udvarias szokas, hogy misen odajonnek hozzad a /sellyel.
Es mit kapsz cserebe egy adag bohockodason kivul?
Szerintem csatlakozz te is valamelyik most itt a forumon meghirdetett uj vallashoz, es akkor nem csak kapni hanem kuldeni is lehet uzeneteket, raadasul csak a netezes dijat kell kifizetned, mar ha te fizeted egyaltalan... :)
Úgy tudom ma, akinek sms-re tellik az minimum egy átlag jövedelemmel bíró emberke, akinek lehet hogy jólesik egy üzenet a Szentatyától. És ezt is, mint bármit amire az ember költ, szabadon választja meg tudtommal. Nemsokára egy két csapott keresztény szekta követni is fogja a példáját, látva az un. "jó üzletet".
Rádióhir: Napi üzenetet lehet rendelni János Pál pápától sms-ben. Elegendő a szolgáltatást megrendelni és máris minden nap megjelenik a mobilodon a szentatya aznapra rendelt üzenete.
Ritkán birálom az egyházat - ők is csak emberek - de ez a hir még engem is felháboritott.
Nyilván mindenki tudja, hogy ezek az sms küldözgetések napjaink igen jövedelmező "üzletei". Bár jogilag rendbenlévő, mégsem túl erkölcsös módja az emberek zsebéből a pénzt kivarázslására.