Keresés

Részletes keresés

kutato Creative Commons License 2006.01.08 0 0 164
meg rosszabb is..
Előzmény: ttenyleg (-)
numero13 Creative Commons License 2003.12.19 0 0 163
Gyonyoru nemondom!! Aki a HIMNUSZT nemtudja az nemondja magat MAGYARNAK!!
De a fellepti dijat is nagyivbe felejtse el.

Ha valakit ezert kirugnak az allasabol mert megirta az igazsagot,az eleg szomoru!!

Az igazsag faj de ha valamit mentudunk azt nemigazan kellene eroltetni,foleg nem ekkora kozonseg elott!!

En csak a neten lattam az esemenyt de felvagyok haborodva maximalisan!!

Nem lehettem ott mert messze elek MAGYARORSZAGTOL de a HIMNUSZT ha almomba felkoltenek is barmilyen forumon eltudom es elis eneklem!!
Itt nalunk kint teljesen mas erteke van a himnusznak mint othon, kevesen vagyunk kint de azert valamilyen szinten azert osszetartunk , szeretjuk a HAZANKAT!!

A szozatot es a himnuszt, merem kijelenteni aki velem egyutt kint el ,az mindenki tudja es legalabb egyszer kozosen minden evben elenekeljuk!! /HIBATLANU/

sANALOMAMIT TETTEK VELED AMIERT MEGMONDTAD AZ IGAZSAGOT !!!

Barati udvozlettel MASERATIBI /numero13/

T I L T A K O Z O M !!!
========================

Előzmény: ttenyleg (-)
bertapi Creative Commons License 2003.11.06 0 0 162
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.09 0 0 161
Miert nem ???
Mert a kozonseg meg nem eleg ivarerett ??? :)
Előzmény: AnyHun (107)
szkd Creative Commons License 2003.01.08 0 0 160
Szia,
épp most küldtem el a freemailes címedre
Előzmény: Tub (159)
Tub Creative Commons License 2003.01.08 0 0 159
OFF

Hali!
Nálam megy! De ha kell valami, írj légyszi emilt!

ON

Előzmény: szkd (158)
szkd Creative Commons License 2003.01.08 0 0 158
Szia Tub,

elérhetetlen a lapod.
EL tudnád küldeni emilben a két file-t?
Many many merci és beaucoup is

Előzmény: Tub (25)
blackhole Creative Commons License 2003.01.08 0 0 156
Te pindiy,

Az újságíró munkája az, hogy írjon?
A szerkesztőé meg, hogy szerkesszen?

Ez esetben melyikük nem dolgozott?

Előzmény: pindiy (149)
makopa Creative Commons License 2003.01.08 0 0 155
köszi
Előzmény: AnyHun (77)
makopa Creative Commons License 2003.01.08 0 0 154
Köszi
Előzmény: Tub (25)
narancsbukta Creative Commons License 2003.01.08 0 0 153
vard ki a vegit pajtas :))))))))
a _MEG_ nem az nem egyenlo az elobb-utobb igennel :)))))
Ha csak nem ugyanaz a tulajdonosi kor van mindketto mogott, elobb utobb megindul a haboru.
En varom, a retek mikor unja meg, hogy a csiga bolondra veszi, es mindent egy az egyben lenyul.
Előzmény: mlinarz (152)
mlinarz Creative Commons License 2003.01.07 0 0 152
Ebben nagyon tévedsz. Az RTL-Klub és a tv2 sosem kaparja le a festéket a másik, aranynak álcázott szaráról, most sem tették, ha nem vetted vón észre(meg korábban sem, Freiből sem csináltak szakmai hullát, ho,ott az, helyette egy ideig pihentették, majd kloákát váltott, és folytatta. Ha ugyanis elkezdenék egymást leleplezgetni, magukat is lelepleznék, meg ezt az egész csalástömeget, félretájékoztatást, tudatos hazudozást, ami a lényegük. Módszereik is azonosak.
Túl ezen, személyi és rokoni átfedések is vannak, plusz végül is egy kör eszközei: gyarmatosítóinké.
Előzmény: narancsbukta (150)
mlinarz Creative Commons License 2003.01.07 0 0 151
Helyesen:
Közönséges popklón, a harmadik vonalból, 12-16 éves kis szerencsétlenek egyik, futószalagon gyártott bálványa
Előzmény: mlinarz (147)
narancsbukta Creative Commons License 2003.01.07 0 0 150
ami a lotyot illeti:
megneztem a nyivakolo p...at, es dobbenet mekkorat egett. Kialni a tomeg ele himnuszt enekelni ugy, hogy lila goze sincs a szovegerol, ez azert mar kiralysag :))))))))))))
Remelem minden fellepese elott a kozonseg azt fogja skandalni:
"HIMNUSZT! HIMNUSZT! HIMNUSZT! HIMNUSZT! HIMNUSZT!"

ami az ujsagirot illeti:
hibat kovetett el. regi de igaz mondas: ne kakalj abba a tanyerba amibol eszel. A korridor nem egy BBC. Akinek akkor jo amikor osszak a let, annak akkor is legyen jo, amikor le kell nyalni a sz@rt a cegrol.

ami a tulajdonost illeti:
ha egyszer teheti, (es latjuk hogy teheti) akkor a befektetesenek es tulajdonanak erdekeit fogja vedeni.
Ha belefecceltek ebbe a ribibe nehez milkakat, akkor termeszetes hogy nem akarjak bukni a zsetont. Az lenne a termeszetellenes, ha akarnak :))))))

ami meg rolunk szol:
fel kene ebredni. a korrekt es objektiv tajekoztatast nem ugy biztositjak a keri tevek, hogy a sajat porta(l)juk elott sepregetnek, hanem hogy a konkurenciara csapnak le.
Aki tehat azt varja, hogy az rtl, vagy a csiga besarazza sajat udvoskeit, az valamifele utopiaban el. Majd elvegzi a masik csatorna a piszkos munkat, nekunk meg csak kattintgatni es taviranyitani kell, s ha mendkettot szemmeltartjuk, akkor talan nemi igazsag es objektivitas is csillan...

pindiy Creative Commons License 2003.01.07 0 0 149
Szóval valami kórista lány féle....
Asszem értem, egy ilyesmi pénzbe kerül, az ujságíró meg rontotta boltot, mostan meg plusz pénz a kopasznak, hogy helyrehozza a befektetést.
Ilyesmi, ha rám büdösödik a hús.
Előzmény: mlinarz (147)
gReg Creative Commons License 2003.01.07 0 0 148
éN is tiltakozom, szemétség volt kirúgni az újságírót. iKább azt kellett volna elküldeni a Korridortól, aki egyáltalán engedte kimenni ezt a cikket. dE gondolom a rovatvezető/szerkesztő nem saját magával szokta kezdeni az elbocsátásokat.
mlinarz Creative Commons License 2003.01.07 0 0 147
Közönséges popklón, a harmadik vonalból, 12-16 éves kis szerencsétlenek egyik, futószalagon gyártott példánya, amelyből 12 sincs egy féltucat. Saját hangja alig, általában playbackel, ha mégsem, akkor hamisan, mint most.
Előzmény: pindiy (144)
pindiy Creative Commons License 2003.01.07 0 0 146
Tulajdonképpen ebbe a topicban láttam futólag a nevét, aztán néztem a királyi hiradó után valami program elözetest és láttam a kopasz, nemtudom a nevét, valami Mai Napos palit, aki mostan szok ilyen kettesbe beszélgetni vagy egy órát, és ottan harangozták be a nagy számot, hogy ezzel az igen csak fontos csajjal meg nagy müvésszel fog legközelébb mélyen beszélgetni a riportert.
Aztán néztem a naptárt, hogy hány évet nem voltam itthon, hogy még a nevét se hallottam soha.
Aztán mostanáig csak ostoroztam magam, nehogy mán ugy lyárjak, mint a magyar értelmiség lyava a Ketésszel.
Ezér hát gyorsan gondoltam megkérdezem, mit lehessen tudni.....
Télleg ki a f@sz ez a csaj?
És egyáltalán mit tud, ha momentán a himnuszt éppen nem?
Előzmény: Fine Tune (145)
Fine Tune Creative Commons License 2003.01.07 0 0 145
Kitünő kérdés. Mivel idáig még csak nem is hallottam róla, feltehetően magyar "sztár" valamelyik gagyi TV-ben:)
Előzmény: pindiy (144)
pindiy Creative Commons License 2003.01.07 0 0 144
Egyébként ki a f@sz az a király linda?
pindiy Creative Commons License 2003.01.07 0 0 141
"miért téged nem zavar, hogy ezek a médiákok állandóan manipulálni próbálnak?"

Engem abszolute nem zavar, őket azér fizetik, hogy próbáljanak, nekem meg szereznek vidám perceket.
Vannak gusztustalan foglakozások, ilyen pl. a sintér meg a vadász.
Dehát mindenkinek élni köll valamiből, kinek ilyen a halylama, kinek olyan.
Hál isten egyiket üzni sem kötelező
Egyébként médiáknak lenni vidám dolog lehet, amint kifundálja az ember, hogy mire ugrik a paraszt.

Előzmény: Antisystem (139)
_Zoltán_ Creative Commons License 2003.01.07 0 0 140
Ez durva! Nagyon durva!
Előzmény: AnyHun (78)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 139
Nem hiába lett a BBC-nél az a 2. évezred embere pont ez az ügyvéd a sok közül:-)

ÜdV

ps: miért téged nem zavar, hogy ezek a médiákok állandóan manipulálni próbálnak? Mostani kedvencem, hogy állandóan "amikor jövőre az EU tagja leszünk" - mintha legalábbis már lett volna erről referendum. Sulykolnak, sulykolnak, ocsmány módon...

Előzmény: pindiy (138)
pindiy Creative Commons License 2003.01.07 0 0 138
No nem kedves Antisystem.
A kapitalizmusban a tulajdonnak van szentsége.
Hogy azon kivül az életnek van e szentsége, aztat nem hiszem, ölég csak a társadalombiztosításra vagy a profihadseregre tekinteni.
Akinek nem tecc, az meg ugye meg kell, hogy döntcse a tőke uralmát.
Hip-hop és mán ottan is vagyunk a lyó öreg Marxnál.
Csak tessen-tessen folyvást-folyvást::))
Előzmény: Antisystem (136)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 137
Kedves Kajak Ibrahim!

Tudod, én egy békés ember vagyok, de tényleg. Viszont - hanem arról, hogy - a versenyszférában - nem a managment elvárásai szerint végezte a munkáját. - ha mondjuk én elmennék teszemfel a Microsofthoz programozni, mondjuk sz@r programot írnék, (és ez feltünne ott :-))), és ezért kirugnának, kérném az elnézést, és venném a kalpagot. De ha mondjuk azt próbálá előírni egy manager, hogy milyen - alapos, bizonyítható! - véleményt fogalmazok meg a Microsoftról, nagyon jót játszana. Az életével. És ez nem vicc, ilyennel nem humorizálok...

ÜdV

Előzmény: Kajak Ibrahim (66)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 136
Kedves pindiy!

Itten van kapitalizmus és a tulajdonnak meg a szentsége. - há pünkt ez ellen kell tiltakozni. Szentsége az életnek van, nem a mocskos anyagiaknak. A tulajdon profán dolog, az egy állapot.
Amelyik rendszer azt hirdeti, hogy a tulajdon egy szentség, annak a helyét bizony be kell hinteni natrium choratummal. Vastagon.

ÜdV

Előzmény: pindiy (67)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 135
Kedves Jereváni rádió!

A mai Btk/Ptk egyik paragrafusába se ütközik adott esetben, de ki állította, hogy az egy mérce? :-)
Szal röhelyesnek tartom, hogy egy tulajdonos ebbéli mivoltára hivatkozva ilyen szinten dönthet büntetlenül emberek sorsában, ugyanakkor meg keresztre feszítik, ha történetesen egy bótos az illető, és nem ad blokkot 3 zsemlyéről.

Az én értékitéletem szerint ugyanis a második nem bűn az első meg súlyos bűn, és totál indifferens, hogy anno a Viccház tagjai mire tették fel sok szajrét fogott koszos mancsukat. Ezt hívják jognegativista felfogásnak. :-)

ÜdV

Előzmény: Jereváni rádió (45)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 134
Kedves netizen!

Kössz az összefoglalót.

ÜdV

Előzmény: netizen (32)
Antisystem Creative Commons License 2003.01.07 0 0 133
Kedves Tamás!

Hát az marhára nem "ilyen ügy" volt, de mindegy. - miben látod a fő különbségeket?

ÜdV

Előzmény: Tamás (20)
surmi Creative Commons License 2003.01.07 0 0 132
Nezz csak korul, hany ilyen nevu ember van az ugyvedi kamarakban. De persze allatorvos, agrarmernok, kozgazdasz attol meg lehet...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!