Szerintem arról van szó itt is, mint ahogy általában, amikor ezek a kis ganajtúró férgek olyan kőkemény érvekkel találják szembe magukat amelyekre egyszerűen képtelenség viszontérveket találni, fröcskölni kezdik magukból vadul a fekáliát. Hogyaszongya: "nyilas", "náci", "fasiszta", meg "idióta".
Ezek a firkálgató agymosott kretének (figyelő, kaleb, liberator53 és társaik) még azt sem tudják mi a különbség nácizmus és fasizmus között, még eddig se terjed történelmi félműveltségük, de azért bőszen szórják mindkét címkét azokra, akikkel szemben érvelni képtelenek. Ez minden ballib mocskolódóra igaz itt az indexen.
Nem szeretem az olyan 'tamadhatatlan alapigazsagokat', amik nem a termeszettudomanyokhoz kapcsolodnak (az mas kerdes, hogy ott mennyi ido alatt dolnek meg), ugyanis sokan meghulyulnek, amikor azt hiszik, belebotlottak egybe, aki pedig mondta, az ezerrel kezd emelkedni a sajat privat kis mennyorszagaba es onnantol nagy valoszinuseggel mindenki mast gyengeelmejunek tart.
---
Gyurkovics meg szerintem nagyon gyorsan huzzon a fenebe. Meg boldogult ifjusagomban volt valami egy kisdobos ujsag, vagy valami hasonlo. Abban volt kepe az adott honaphoz tartozo nevnapokra 'mokas, vidam kis rimeket' kitalalni. Szerintem ver taplo volt, egy osztalytarsnomet harmadikos koraban egy even at csufoltak az onnan kapott otlettel, reggelenkent sirva jott iskolaba. (Megj: az en nevembol is eleg 'vicces' rimet faragott, amikor meglattam, szerettem volna jol megrugdosni.) Az ilyen vegye le a mocskos kezet mindenfele olyan dolgokrol, aminek koze van Kossuthoz vagy az irodalomhoz.
Látom csak kopiztál vadul, de a bekopizott szöveget vagy nem olvastad el, vagy csak nem vagy képes fölfogni azzal a gyönge agyaddal hogy micsoda támadhatatlan alap igazságokat írt le Döbrentey.
De egy magadfajta sivárlelkű balostól ezt nem is igen lehet elvárni.
Már megint ezzel a demagóg baromsággal jössz?
Tudjuk, szerintetek aki életben maradt a kádár rendszerben, volt munkahelye, netán volt hol laknia, az mind-mind a diktatúra "talpnyalója" volt.
Nem gondolod hogy be kéne fejezni ezt a hülyeséget?
Ha valaki, történetesen egy író jó drámákat, verseket...stb-t írt és azt kiadták, az már aczél györgy kezéből evett? Barom...
SzVSz teljes anakronizmus "alternatív Kossuth-díjat" osztogatni. Legyen egy Kossuth-díj, amit érdemdús művészemberek kapnak - politikafüggetlen módon, és egy Szálasi-Rákosi díj, amit érdemdús poli-ülepfényezők. A díjat megtestesíthetné a 0-km szobor kicsinyitett mása...
Gyurkovics egy f@.z. Mindig is az volt. Szerinte a Kossuth díj átpolitizált, z alternatív nem!: Tavaly Wass, most Döbrentei.. igaza van a politikának köze sincs. De hogy még le is nyilatkozza ezt a képtelen hazugságot.. Azt sem veszi észre mennyire degradálja ezzel ezt a díjat.Ergo: Gyurkovics egy ostoba pé.isz
Köszönöm a jótanácsot, de versek ügyében inkább saját magamra hallgatok.
Mint mondám: nem ismerem a verseit. Pusztán annyit bátorkodtam megjegyezni, hogy eszméletlen beszédtechnikája van.
Szívesen visszaszívnám, látom, nem pc, de nem lehetséges.
Esetleg a moderátorok segíthetnek:-)))
Döbrentei egy igazi szókimondó Nemzeti szívü magyar ember.
Ha ö lenne a müvelödésügyi, oktatásügyi föember, biztos nem ilyen agymosott sötétségben nevelkedne ifjúságunk.
Ez a sok söpredék, akik lefikázzák, már menthetetlen idegenszívüek.
Eszembe jutott néhány kiugróan tehetséges fiatal ökölvívó, akik röpke pár év alatt küzdötték le magukat a kutyaütőnél némiképp rosszabb kocsmai garázda szintjére.
1972. A reformkommunisták teljesen megbuknak. Befullad a 68-as új gazdasági mechanizmus. Félreállítják Nyers Rezsőt. Komolyan fontolgatják, hogy az "Isten" kezdőszó miatt új magyar Himnuszt írnak. Tisztázatlan körülmének között híres emberek halnak meg.
Ebben a környezetben ifjú költő első kötete jelenik meg.
Világos, hogy manapság hol a helye az illetőnek.
El is foglalta!