Kérdezném hogy hogy lehet ezt a resetet elvégezni,
mert nekem is van 1 685-öm és az istenért se akar nyomtatni. A fej mozog de egy gram tinta sem kerül a papirra. Vettem bele egy patront de
már annyi fejtisztítást végztem vele hogy az is
félig van és még semmit nyomtattam vele.
Azért kellenne hogy feltölteném és úgy próbálkoznék tovább mert ilyenkor a gép is kiirja
hogy cseréljem ki a patront. Egyébként mi lehet a
baja?
Szia,
Én nem csak az utántöltőt rendeltem, hanem tintát is, de kiderült, hogy a epson Stylus Color 660 tintája is használható. Ennek a típusnak a tintáját utántöltőkben (refill kit) lehet kapni kb 1000 Ft-os áron (Fekete).
Ez a tinta ugyanúgy Epson termék. illetve klóntermék. Nálam bevált és működik a dolog.
A patron telítettségét tudtommal nem vizsgálja a chip. Úgy tűnik egyszerű visszaszámlálóként viselkedik, ezért a feltöltést a chip reszetelésével egyidőben meg kell tenni.
Arra azért figyeljetek, hogy ha menni is fog, megsérülhet tőle a nyomtatófej.
Még egy dolog: ha a chipet reseteled nem tudom, hogy utána működni fog-e egyáltalán és figyeli-e, hogy mennyi tinta van a patronban... ha a patron üres és próbál vele tovább nyomtatni a gép, akkor kiszárítja a rendszert (aminek nem szabadna szárazon futni) és az megint csak kivághatja a nyomtatót
harmadik: ha újratöltesz egy EPSON patront egyáltalán nem biztos, hogy kapsz bele olyan tintát ami menni is fog vele mert az EPSON az egyetlen olyan nyomtatótechnológia a piacon amelyik nem hevíti fel a tintát mielőtt kiteszi a papírra... ezzel sok problémát láttam már.
Úgyhogy csak óvatosan azzal az újratöltögetéssel EPSON nyomtatókban.
Sziasztok, az EPSON C60-as nyomtató patronja chippel van ellátva ami megakadályozza annak újrafelhasználását. Tehát aki újratölti a patront annak még ezt a chipet is resetelnie kell. Ilyen reset eszközt hozattam az USA-ból. Akit érdekel annak ezt a resetelést megcsinálom.
HGPL