Soha nem hittem es nem is hiszek semilyen szerencsejatekban!!!Pedig a hugom egyik osztalytarsa,illetve az o" szuleinek,volt 5-osuk a lotton,aztan az egyik havernak a rokonainak az usa-ban volt 5-os talalatuk a lotton.De en azota sem hiszek a szerencsejatekban.
off: végre. jól látod a dolgokat. úgyhogy megyek is aludni, vagy elalszom vagy nem. majd eldől
lottó remek pénzmosás is. lehet h vki megvette a nyereményt nem?
hallottam a szocik privatizálni akarják a szerencsejáték rt-t. (is.). lehet?
(((remélem nekem akarják adni, de sztem...khm. khm. khm. ez a politikába tartozik:))))
Mint ahogy leírtam, általában nem lottózom. Én sem hiszek abban, hogy ezt a rengeteg pénzt bárki is megnyerte. De biztosan persze nem tudhatom. Szerintem valamennyi esélyt kell adni a szerencsének. Lehet pl. hármasod vagy négyesed is. Az a 370 Ft két hónap alatt szerintem megért ennyit.
Nem szoktam általában lottózni, de az utóbbi 8 hétben azért mégis játszottam. Az ugye 8 x 130,- Ft = 1.040,- Ft. Viszont volt közben egy kettesem (kb. 670,- Ft). Így összesen buktam 370,- Ft-ot. Ezt a "komoly" összeget azért megérte az esély az ötösre :)
én is így lottózom. ha nekem kell nyernem úgyis én nyerek, ezért elég egy szelvényen. sőt ha vki családtag játszik akkor már az is elég ahhoz h nyerjek.
off: máshogy is így állsz hozzá? u know ha meg kő halni akko meg kő
Feleségem 19 évvel ezelőtt kitalálta, hogy a lottóra szánt pénzt adjam neki, s ő majd minden év végén visszaadja, így öröm lesz az Újév. Én nem mentem bele. Aztán minden évben ismételgette, hogy micsoda marha vagyok, hogy ilyen hülyeségre pénzt költök. Aztán kb. 10 év lottózás után nyertem egy főnyereményt. Azóta is lottózom, de érdekes módon - fene érti miért - azóta a feleségem nem elevenítette fel javaslatát a lottópénz üvegbe való összegyűjtéséről...
Amiota itt volt az orulet, ketten 2 szelvennyel jatszottunk...ez hetente fejenkent 130 Ft bukas...
Mondjuk a mult heten mar csak egy szelvenyt vettunk, mindenki ixelhetett 3 szamot... ez ugyebar 6:) Na itt jott a csel, mert az 5. es 6. szamot osszeadtuk es atlagoltuk:)) Igy csak 65 Ft volt a fejenkenti vesztesegunk:))))
Szerintem egyebkent a heti max. 130 Ft a realis osszeg, amit erdemes eljatszani.. mert akkor a Lotto tenyleg jatek marad...es az ember jokat nevet, ha nem huzzak ki a szamat, vagy ha pont mellelott... (bar bevallom, hogy az egy darab kozos szelveny az atlagolgatassal sokkal jobban tetszett:)))) De ezt is csak a lottolaz idejen:)))) Egyebkent praktikusabb egy malacba beledobalni a fejenkent 130 Ft-ot hetente es kesobb elmenni belole egy pizzeriaba:))))
Csak akkor lenne erdemes lottozni, ha atternenek a nyilvanos kezi huzasra, es a tippek beerkezese utan, es a huzas elott az Interneten hoznak nyilvanossagra a tippeket. (elkerulendo hogy utolag tegyek be a nyero tippet)
Mivel nem hamis penzzel jatszanak a fogadok ezert elvarhato hogy a huzas is "tiszta" legyen. Addig a lotto a "hulyek adoja" Minel tobbet koltesz ra annal...
Csak akkor lenne erdemes lottozni, ha atternenek a nyilvanos kezi huzasra, es a tippek beerkezese utan, es a huzas elott az Interneten hoznak nyilvanossagra a tippeket. (elkerulendo hogy utolag tegyek be a nyero tippet)
Mivel nem hamis penzzel jatszanak a fogadok ezert elvarhato hogy a huzas is "tiszta" legyen. Addig a lotto a "hulyek adoja" Minel tobbet koltesz ra annal...
A 130 forintos szelvény után várhatóan kb 100 forintot buksz. Emiatt annyi pénzzel érdems játszani, amennyit megbánás nélkül az ablakon is ki is dobnál.