Az elmúlt időben gondolkoztam rajta hogy milyen vállalkozásba kéne belekezdeni... És akkor jött az ötlet egyik nap egy környezetbarát innovatív automsó ötlete. A mosó maga XVI.kerület matyásföldi részén helyezkedik el. A mosóhoz fejlesztettünk egy applikációt is amivel a regisztráltak különböző kedvezményekben és hűségprogramokban részesülnek. Illetve kitaláltunk egy időpontfoglalási rendszert amivel a sorbanállást lehet majd elkerülni. Ti mit szóltok ehhez az ötlethez? Várom a vélemyényeket.
En csakis en magam mosom a kocsit kiveve telen.Teszem ezt azert, mert en tudom hova kell tobb vizet nyomni ahol felgyulemlik a fold, levelek, meg a kosz.Sarvedok mogott, ereszcsatornak, vizszekreny ilyesmi.Meg jo kikapcsolodas, de ez mar izles kerdese.
Van egy ilyen hely a Podmaniczky végén (a Dózsagyörgy felőli végén), ott belső takarítást is csinálnak, kiporszíviózzák, megtisztítják az üvegeket is kívül-belül, műszerfalat letörlik, a gumiszónyeget kivéve azt is lemossák, és korrektek is. Jó állni a kocsi mellett, és nézni, ahogy néha 4-5 legény is a kocsiban bújkál, és bőszen takarít. Igaz, egy fullextrás kűlső-belső náluk is megvan 2rugó, de nagyon jók.
Jo dolog a sajátkezü kézi mosás, csak sokáig tart és tiszta vizes leszek töle... :-)
Én kézi mosóba hordom: elöször körbemossák nagynyomású tisztavízzel, azután samponos kézi mosás (2 srác), majd ismét nagynyomású víz. A nagyja vizet ablaktörlö lapáttal takarítják le, majd szárazra törlik (ezt is ketten egyszerre). A két ajtónak az alját (küszöbök) is megtakarítják! És a csomagtartó ajtaját is kinyitják (és megtakarítják).