Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.29 0 0 14
Udv...

Gonc Arpi bacsit idezve a "4 nyugodt ember" cimu musorbol:..En akkor is szerelmes leszek a mi Krisztinankba,ha minden nap fel lep valahol..:))
Pedig az O jelenete nagyon szinpadiasra sikeredett a Kossuth teren,de mindhalalig szeretni fogom..:)

pik...

Előzmény: Luby (9)
devereaux Creative Commons License 2002.12.29 0 0 12
Vajon a mai kormánypártokat támogató építészek és sportolók is beleeshetnek-e a "csapnivaló politikus" és a "bohócot csinál magából" kategóriájába?

Igen? Nem?

Csak hipotetikus kérdés volt.

Előzmény: Törölt nick (11)
devereaux Creative Commons License 2002.12.29 0 0 10
-off-
Engem jobbosnak minősítenek - valamilyen számomra érthetetlen okból -, de se Makoveczet, se Varga Miklóst nem tartom olyan nagyra. Jók és ennyi. Vannak jobbak, csak ők nincsnek fetisizálva.
-on-
Előzmény: Luby (9)
Luby Creative Commons License 2002.12.29 0 0 9
Azt várom ,hogy valamelyik balos barátunk azt mondja ,hogy Makovecz nagyon jó építész lenne ,ha...Varga Miklós kiváló előadó ,de...Vagy :én szerettem Egérkét ,de hát ott volt a Kossuth téren...
Hiába várom ezt .Megy a nagy minősítgetés ,mindennek lehordták már itt a neten az ország büszkeségeit ,de ilyen direkt kérdésre sunyi módon a legnagyobb szájúak is hallgatnak .
Engem már figyelmeztettek balról (jogosan ) ,hogy ne vonjam kétségbe mások jóhiszeműségét ,szellemi állapotát ne minősítgessem .Igyekszem ,de nagyon nehéz .Már én személyesen is nagyon sok érdemtelen pofont kaptam itt a neten .Üdvözlettel:Luby ,aki Gábor
Tiszai István Creative Commons License 2002.12.28 0 0 6
Média, balliberális politikusok.
Előzmény: misimacko (5)
misimacko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 5
Ki üldöz már titeket ?
Előzmény: Tiszai István (4)
Tiszai István Creative Commons License 2002.12.28 0 0 4
Manapság nam jó jobbosnak lenni...üldözendő kategóriába esik...
misimacko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 3
A nullázás egy játék és nem politikai állásfoglalás. Hány balos topic nincs lenullázva ?
Előzmény: Kovács Béla Sándor (2)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2002.12.28 0 0 2
Persze. És akkor most mész, és lenullázod azt a két tucat puszat provokációnak szánt, ablos indíttatású topicot is?
Épp erről a végletes elfogultságról akart szólni Luby.
Előzmény: Törölt nick (0)
misimacko Creative Commons License 2002.12.28 0 0 1
Remélem ezt a hozzászolást is csak végig jobb kézzel írtad.
Előzmény: Luby (-)
Luby Creative Commons License 2002.12.28 0 0 topiknyitó
Azon töröm a fejem ,hogy követve az eseményeket a szakmai teljesítmények egyáltalán nem nyomnak semmit a latba ,ha a politikai elkötelezettség "nem megfelelő".
Lehet e jó szobrász ,színész ,sportoló ,énekes ,építész ,rendező valaki ,ha jobbos elkötelezettségű ?
Csak egy-két példa : Egerszegi ,Makovecz ,Kerényi ,Vargha Miklós,etc.
Már annyi durva szidalmat olvastam ezekről a szakmailag vitathatatlanul kiváló emberekről ,hogy jogosnak érzem a kérdésemet. Ki kellene mondani ,hogy csak az lehet szakmailag jó ,aki balos elkötelezettségű .Sőt ,fel sem kellene venni az egyetemre azt,aki nem balos .Még azon gondolkodom ,hogy elsősegélyt ,táppénzt kaphat e.Kimehet e külföldre ?
Ha ez kissé komolytalanra sikeredet ,vállalom.Abban reménykedek ,hogy így könnyebben eljut a kissé lefedett üzenet a címzettekhez. Luby,aki Gábor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!