Az elmult napokban eleg fura zeneket adtak a Radio Bridge-n, s most lattam a Hiradoban, h arculatvaltas tortent, mert nepszerubb zeneket akarnak adni (kevesnek talaljak a jovedelmezoseget), s sajnos ez mar nem az elso:
az EstFM szinten hasonloan alakul at, bar perpill. ott meg jo zeneket adnak (ismetelve a korabbi adasokat)
de mieeeerrrtttt?????????????
miert kell mindenkinek a Danubius es a Juventus altal kepviselt zenei valtozatossagot (szerintem zenei igenytelenseget, de meg akkor is, ha legalabb valtozatossag lenne....) es olyan "sztar musorvezetoket" (mint a humortalan, fantaziatlan Boros+Bocskor parost) kepviselnie, felvallalnia?????
volt egy radio, ami (eddig) hallgathato volt
este, 7-10-ig az ausztral musorvezeto volt, nem a legjobb zenekkel, de autentikus angollal, utana 10-tol ejfelig pedig minden hetkoznap (ill. vasarnap) nagyon igenyes jazz, ill rock zenek voltak. erdekes, nem agyonjatszott felvetelekkel, reklamok es beledumalas nelkul
de ez mar ugy tunik, h a multe
s a Hirado szerint a valtas raadasul abszolut tisztessegtelen volt, mivel az egyik musorvezeto csak a biztonsagi ortol tudta meg, h nem dolgozik ott, pedig 2003 februarig volt szerzodese
az EstFm is atalakul, bar ott foleg a reggeli Forintos perceket hallgattam, de idonkent ott is el lehetett csipni igenyes musorokat
egy remenyvesztett igenyesebb zenekre kivancsi radiohallgato