Keresés

Részletes keresés

Clyde Creative Commons License 2003.01.04 0 0 6
Tudnál írni megahertz-et is ezekhez az adókhoz? Gondolom, mindegyik FM..
Előzmény: az utolsó kuructigris (5)
szaborob Creative Commons License 2003.01.04 0 0 4
fokabb:
jo a kerdesem inkabb koltoi volt...

vegulis meg azt is meg tudom erteni, h napkozben nyomjak az igenytelenseget, de legalabb este 10 utan miert nem lehetne vmi normalis zenet, normalis musorvezetokkel adni?
nem ismerem a hallgatottsagi adatokat, ill. felmereseket (bar ha itt is AGB jellegu a dolog....), de gondolom, h este 10 utan mar csak a biztonsagi orok, ejszakai ugyeletesek, ill. a tanulo diakok hallgatjak a musort, igy ad absurdum, meg akar novelhetnek a nezoszamot, abban az idosavban

Előzmény: fokabb (2)
Qkac Creative Commons License 2003.01.03 0 0 3
Kultúra\Rádio Bridge topic
fokabb Creative Commons License 2002.12.29 0 0 2
A miértre te magad adtad meg a választ. Természetesen anyagi okokból. Mára a magyar rádiózás abszolút alárendelődött az anyagiaknak. Nézz szét, üzemeltesd a keresődet autórádión az ország minden részében. Nem fog tetszeni, amit hallassz. Van egy kereskedelmi rádiós trend, ami szinte csak arról szól, hogy minél hathatósabb érvekkel vonzzunk magunkhoz reklámoztatókat, ezzel együtt jó sok pénzt. Ez pedig lényegében azt hozza magával, hogy a szűk rétegeket kiszolgálni nem éri meg. Mert ugye mért adja én, XY cég tulajdonosa olyan helyre pénzt, ahol a hirdetésemet "csak" 5 ezer ember hallgatja, amikor ugyanazt egy kommerszebb adón 20-30 ezer emberhez tudom eljuttatni. Ez van. Ezeket a zenéket valahol mi, magyarok indukáljuk. Sajnos. Folyt köv. Most megyek dolgozni.
Előzmény: szaborob (-)
szaborob Creative Commons License 2002.12.28 0 0 1
nullanak tartom az olyan embereket/vezetoket akiket csak a nagyon-nagyon-nagyon nem nulla profit erdekel, s ezert minden mas nullanyit szamit
sneci Creative Commons License 2002.12.28 0 0 0
térj át a 0 rádió hallgatására!
szaborob Creative Commons License 2002.12.28 0 0 topiknyitó
Az elmult napokban eleg fura zeneket adtak a Radio Bridge-n, s most lattam a Hiradoban, h arculatvaltas tortent, mert nepszerubb zeneket akarnak adni (kevesnek talaljak a jovedelmezoseget), s sajnos ez mar nem az elso:
az EstFM szinten hasonloan alakul at, bar perpill. ott meg jo zeneket adnak (ismetelve a korabbi adasokat)

de mieeeerrrtttt?????????????

miert kell mindenkinek a Danubius es a Juventus altal kepviselt zenei valtozatossagot (szerintem zenei igenytelenseget, de meg akkor is, ha legalabb valtozatossag lenne....) es olyan "sztar musorvezetoket" (mint a humortalan, fantaziatlan Boros+Bocskor parost) kepviselnie, felvallalnia?????

volt egy radio, ami (eddig) hallgathato volt
este, 7-10-ig az ausztral musorvezeto volt, nem a legjobb zenekkel, de autentikus angollal, utana 10-tol ejfelig pedig minden hetkoznap (ill. vasarnap) nagyon igenyes jazz, ill rock zenek voltak. erdekes, nem agyonjatszott felvetelekkel, reklamok es beledumalas nelkul

de ez mar ugy tunik, h a multe

s a Hirado szerint a valtas raadasul abszolut tisztessegtelen volt, mivel az egyik musorvezeto csak a biztonsagi ortol tudta meg, h nem dolgozik ott, pedig 2003 februarig volt szerzodese

az EstFm is atalakul, bar ott foleg a reggeli Forintos perceket hallgattam, de idonkent ott is el lehetett csipni igenyes musorokat

egy remenyvesztett igenyesebb zenekre kivancsi radiohallgato

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!