Keresés

Részletes keresés

Laja73 Creative Commons License 2005.10.27 0 0 130
És Győzike sem fog neked vidám különperceket szerezni.
rali Creative Commons License 2004.09.30 0 0 129
Jólvan, adunk, de így kimarad a legszebb momentum - az átverés.
Előzmény: bagter (128)
bagter Creative Commons License 2004.09.30 0 0 128
Ha most adtok nekem csak 40-50 millát én önként és dalolva vonulok be 3 évre, akár holnap, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
Snipper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 127
Add inkább nekem. Megigérem, hogy jó helyre fog menni az a pénz, és ha nyerek a lottón, akkor még kapsz is vissza belőle.. Tuti biznic, gondold meg.
Előzmény: zsenivagyok (126)
zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.29 0 0 126
Adakozzunk inkább szegény Cininek! Én felajánlom 1 havi jövedelmemet neki, de azzal a feltétellel, hogy abból kártalanitania kell a károsultakat.
Snipper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 125
Negativ...
Előzmény: zsenivagyok (122)
Spanci Creative Commons License 2004.09.29 0 0 124
Na jó, igazad van.
Előzmény: Snipper (123)
Snipper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 123
Ezek Blikkes információk.. Ha ezek alapján állítod, hogy albérletben nyomorog bérelt kocsival, akkor az messze van a hitelességtől. Mellesleg Te azt írod, hogy mostanában nincs bevétele, mivel nem koncertezik sehol stb.. Egy olyan villa és egy mercedes bérleti lovéja szerinted mennyi egy hónapban? Azt a pénzt honnan teremti elő? Van ott dugi lóvé, ki van mentve elég pénz. Hülye ez a nő, de annyira nem, hogy ne nyitott volna bankszámlát Svájban a kutyája nevére.
Előzmény: Spanci (121)
zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.29 0 0 122
Hány aszázalék esélyt adtok annak, hogy letölti a 3 évet, és utána - a mép közmegbecsülésnek örvendo énekesként - visszafizeti az összes tartozását?
Spanci Creative Commons License 2004.09.29 0 0 121

Lehet, hogy naív vagyok, de elhiszem. Azt a 22 millát is vissza kellett valamiből fizetni. Miután nemigen koncertezik, lemezei sem jelennek meg, másból nem jöhetett össze ez az összeg, minthogy eladta ami a tulajdonát képezi és abból fizetett, gondolta, hogy így leáll az ügy, hogy hajlandóságot mutat. Ráadásul le is foglalták volna gondolom.

Mindenesetre holnap nézem a mónikasót (:o))), mert ő lesz benne, lesz majd ereszd el a hajamat, zokogás, stb. Állítólag a barátnője valami üveggel berontott a stúdióba, hogy fejbenyomja az egyik cikiző embert, de ezt asszem kivágták.

Előzmény: Snipper (120)
Snipper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 120

:)) Te tényleg elhiszed, hogy albérletben tengődik kölcsön kocsival?  Lol...

Azért megnézném mi  minden van átiratva a lányára meg a kutyájára...

Előzmény: Spanci (119)
Spanci Creative Commons License 2004.09.29 0 0 119

Esküszöm nem védem, de ha már ennyire jól informált vagy, tudhatnád, hogy nem a Rózsadombon lakik, hanem Zuglóban, és nem saját lakásban - azt eladta -, hanem bérli, a kocsi sem az övé, hanem lízingeli. Ezt csak a tényszerűség kedvéért, tényleg nem a szívem csücske a csaj.

Amit viszont nem értek, ez a válóper. A szöveg ugye, hogy már elvált asszonyként jön haza. El tudja valaki azt képzelni, hogyha ingatlanon vitatkoznak az 1 tárgyalás alatt eldől? Vagy azt hiszi, hogy a Márton Csaba, amit el akart sumákolni 1 szóra a tárgyaláson odaadja? Szal nem értem. Magyarországon egy ilyesmi válóper 3-5 évig is elhúzódik.

Előzmény: Snipper (118)
Snipper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 118

Ha lecsukják, azzal tényleg nem vagy kisegítve anyagilag... de ha senkit nem csuknak be sikkasztás, csalás stb miatt, mert hogy akkor nem tud törleszteni szegényke, akkor minek vannak börtönök? Minek vannak bankok? Mindenki kérne a szomszédjától, aztán szarna bele megadni, úgysem kaphatna érte semmit.. Az erkölcsi részén lehet vitatkozni. Én úgy gondolom, ha a költekezéssel elbírt egyedül, akkor a visszafizetést is oldja meg úgy. Majd a börtönben lesz ideje, ír két könyvecskét, máris dől a lé, mert sajna ebben az országban minden szar szemetet rá lehet sózni az emberekre.

Ő a vége felé már nagyon jól tudta, hogy ez tuti bukta lesz, mégis további pénzeket vett fel, hogy a fiatal bikájának sportkocsikat házat meg a rák tudja miket vegyenek.. ez szerinted erkölcsös dolog volt?  Mellesleg ha 8 év alatt kb huszonkét milliót fizetett vissza, akkor ez az jelenti, hogy még cirka 20 évig nem lenne szabad őt megbüntetni, hogy addigra hátha összekaparja a maradék pénzt? Szerintem ez sem lenne normális dolog.. És az egészben az a szép, hogy  a rózsadombi villából meg a mercedeszből mondja ezeket, éppen két amerikai út között, hogy nincs pénze. Lenne miből visszaadni amit lenyúlt, csak nemakarásnak nyögés a vége.

Az igaz, hogy nem konyhapénzből kell ilyeneket játszani, nem is vitatta senki.. Tudom én is milyen bukni, pl a tőzsdén, amikor bent van a pénzed, és Tajvanon volt egy földrengés pár éve, egy óra alatt 180000 mínusz.. a technikai részvények a béka segge alatt, és nem tehetsz semmit..de akkor sem a szomszédhoz mentem, hogy aggyá má pízt, mert nekem most kéne kicsi egy új kocsira..hanem megoldottam magamnak.

Előzmény: freeze flash (117)
freeze flash Creative Commons License 2004.09.29 0 0 117

O.K., nem keverem össze a politikával, bocs.

Teljes mértékben "lejön", mit akartál mondani, csak egy más aspektusra hívtam fel a figyelmedet.

A baj az, hogy azzal, hogy lesittelik, a hitelezők még nem jutnaka pénzükhöz.

Ha régebben /most sajnos nincs egy vasam sem, a tartalékaimat éltem fel/ odajött volna hozzám egy haverom, hogy adjak neki pár millát kölcsön, akkor először is kíváncsi lettem volna, mibe akarja fektetni, részesedhetek-e belőle, mikor fizeti vissza, hogyan, és valszeg nem a konyhapénzből adtam volna.

Ez majdnem olyan, mint egy kaszinó vagy a tőzsde: ne menj be, ha az a pénz, amit beviszel, a megélhetésedhez kell!

Ha a haverom bukik, akkor azzal, hogy lecsukják, én piszkosul nem vagyok kisegítve.

Erkölcsileg sem.

Üdv

ff

Előzmény: Snipper (116)
Snipper Creative Commons License 2004.09.29 0 0 116

Ha politikusokról akarsz cseverészni, menj a polidilibe...van ott is pár ilyen topik.

Itt Zalatnay volt a téma, aki szerintem nagyon is jó helyen lesz a sitten, mert oda való. Lehet, hogy ez csak egy vállalkozás volt neki, ami megbukott, de amint irtam lent, egy hangyányi jelét sem adja annak, hogy ő bármit is törleszteni akarna..amig egy 10 millás kocsival rohangál, és azt papolja, hogy oldjuk meg szeretettel, addig ez elég röhejes számomra. Ha neked ez nem jön le tisztán, sajnállak.

Előzmény: freeze flash (115)
freeze flash Creative Commons License 2004.09.29 0 0 115

Nekem Orbán Vitya pár "dolga" sokkal inkább bassza a csőrömet.

Azokkal mi a helyzet? :-)

A Zalatnay az ismerőseitől vett fel pénzt, valóban céges fejlesztésekre.

Az, hogy ez az ötlet befuccsolt, sajnálatos, de nem egyedi eset sehol sem.

Ha veszel egy ingatlant, és nem felfelé, hanem lefelé megy az ára, akkor mi van?

Ezt hívják befektetési kockázatnak. Lásd még tőzsde.

Amikor valaki adott pénzt ilyesmire, tudatában kellett lennie, hogy ez nem egy tuti tipp, ennek bizony kockázata is van, mint mindennek.

Jó befektetéseknél ezt a kockázatot igyekeznek minimalizálni, de akkor is létezik.

Állam bácsi, a felvett külföldi kölcsönökkel, amikkel a lukakat tömi befelé, és veszteséges cégeket finanszíroz, meg támogatja a rokonságot, azokkal mi a helyzet?

Ha vállakozó lennél /vagy/ és lehetőséged van arra, hogy belekezdj valamibe, és ehhez kevés a tőkéd, mit csinálsz? Nyilván hitelt kérsz. Hogy honnan, az tök mindegy. Befeccölöd a pénzt, majd kiderüól, bukta van. Mit teszel?

Előzmény: Snipper (112)
fáklyamadár Creative Commons License 2004.09.28 0 0 114
Remélem most már nem ússza meg.
rali Creative Commons License 2004.09.28 0 0 113
Nna, valahogy ilyen az optikája...
Előzmény: Snipper (112)
Snipper Creative Commons License 2004.09.28 0 0 112

Nem vagyok a helyében... a pénz elszórakozásáshoz nem kért segítséget senkitől, akkor a visszafizetést is neki kéne megoldani valahogy, nem gondolod? Most bezzeg sír a szája, hogy oldjuk meg szeretettel, meg Isten fizesse meg a károtokat alapon.. Hányinger ez a nő.

Mellesleg, akik annyira védik, hogy szabadlábon visszafizetné a pénzt, azok mondják már meg nekem, hogy akkor ennek miért nincs semmi látszata? Szerinted az normális dolog, hogyha nekem van kb 50 milla tartozásom, akkor egy cirka 10millás kocsival cipeltetem a félköbméteres (szintén több milláért csináltatott) csöcseimet? Ez csak egy apró gesztus lenne, hogy a mercit be a zaciba, és veszek helyette egy suzukit.. kocsija ezután is lenne, és máris törleszthetne 8 milliót..ez egyharmada annak, amit az elmúlt 8 évben letett az asztalra..és akkor azt mondanám, hogy igen, ez a nő megbánta, és már letett valamit az asztalra, tényleg fizetni akar. De ez csak a népmesében van így, magasról leszarja azokat, akiket tönkretett.

Előzmény: zsenivagyok (111)
zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.28 0 0 111
Snipper te mit tennél a helyében?
Snipper Creative Commons License 2004.09.28 0 0 110

A feltételes mód elég jó a kérdésedben... Ha 96-ban vették fel a 120 millát, és az elmúlt 8 évben visszafizetett belőle valami 20-onegykettőt, akkor számold már ki légyszives, hogy ezzel a tempóval hány évig tartana, míg kifizeti a tartozását... Annyi ideig nem is fog élni ez a liba. Persze ha neki amerikai utazásokra, mercikre meg fiatal srácok kitartására kell a lóvé, akkor a hitelezőknek nem jut belőle.. meg az a család sem megy vele sokra, ahol öngyilkos lett a családfő,mert ilyen helyzetbe kerültek. A biróság helyében elárvereztettem volna a házát, a kocsiját, mindenét, és abból lehetne visszafizetni, nem ezekből a lepukkant sörfesztiválokon való haknizásokból, mert máshol már a kutya nem volt kiváncsi rá.

Van rá egy fogadásom, hogy most hogy kirepült ugye megint amerikába, már gőzerővel azon dolgozik, hogy kisirjon valami orvosi papirt, hogy őt márpedig csak ott lehet kezelni, és ilyen olyan szarul van, és nem birja majd a börtönben a hideg falakat..stb...

Előzmény: zsenivagyok (108)
zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.28 0 0 109

"Ha Zalatnay nem térne időben vissza, és nem kezdené meg börtönbüntetését akkor, amikorra berendelik, nemzetközi körözést adhatnak ki ellene - mondta a Blikknek Magyar György ügyvéd. Azonban az nem súlyosbítja a büntetést, ha nem vonul be időben a börtönbe, mert az nem bűncselekmény.  "

Ti értitek ezt?

zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.28 0 0 108
Mikor lenne nagyobb esély arra, hogy a károsultak visszakapják a pénzüket? Ha Cini börtönben ül, vagy ha dolgozik?
zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.27 0 0 106
Cini, hivd fel Dr. Csernust!
bagter Creative Commons License 2004.09.26 0 0 105
Kérelmezném, hogy férfibörtönbe helyezzenek, hogy gyorsabban teljen el az idő.
Előzmény: zsenivagyok (104)
zsenivagyok Creative Commons License 2004.09.26 0 0 104
Érdekelne, ki mit tenne Zalatnay helyében?
agi521 Creative Commons License 2004.09.24 0 0 103
azt olvasom most, hogy elhagyhagytja az orszagot.. ha pl. del-amerikaban megbujik 5evig elevul a buntetese. aztan maradhatna amerikaban , mert ebben az orszagban a hatralevo eletben nagyon nehez lenne helyretenni a renomejat -talan nem is lehet, ha kiszabadul hosszu ideig a mediak ostromoljak majd a 'benti' sztorikkal.
rali Creative Commons License 2004.09.24 0 0 102
Ríjjál te is krokodilkönnyeket.
Előzmény: CINI rajongó (101)
CINI rajongó Creative Commons License 2004.09.24 0 0 101
Nagyon szomorú vagyok!
Előzmény: Spanci (98)
Valentina Creative Commons License 2004.09.24 0 0 100
Azert pl. Benko P. nevu szineszrol se feledkezzunk meg. Hogy lehet, hogy o meguszta? Tobszaz millas csalas... es megsem kapott bortonbuntetest. Hol az igazsag?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!