Nagyjából jól látod, mert egy olyan műsort vártam, amiben minden lényeges benne van, nyáron a vb alatt nyomtak 1-2 perces összefoglalókat, pl. az esti meccs előtt. Azokat kellett volna összevágni 1-2 felvezető felirattal, 1 nap alatt kész lett volna.
Júniusban csak néhány meccset hagytam meg kazettán, mert a Knézyék "úgyis megcsinálják" karácsonyra a jót...
Szívás.
Nyílt levél a Magyar Televízió Sportosztálya részére:
Tisztelt Knézy, Faragó, Matuz és Egri urak!
Mélységesen csalódtam a szerdai produkciójukban, amelyet a 2002-es Labdarúgó VB összefoglalója címén adtak "be" nekem. Egy kicsit másra lettem volna kíváncsi, mint hogy beülnek egy kávéházba és az asztal mellett poénkodnak. Utána pedig a csoportmeccsekből 1-2 össze-vissza szerkesztett gól bemutatása mellett elmesélik, hogy mi történt... Az lett volna a minimum, hogy megmutassák a vb összes mérkőzésének összes gólját, esetleg a gól nélküli vagy egygólos meccseken a nagyobb helyzeteket is, meccsenként külön-külön, a közvetítésből származó eredeti kommentárral, nem?
Ha csak másfél órát kaptak, akkor "futószalagon" egymás után minimális összekötő szöveggel, vagy anélkül, mint az NB I-es összefoglalóban. Esetleg nem kellett volna egyszerre lenyomni az egészet, megtervezhették volna kétszer 90 percesre is, csak gondolom nem lobbizták ki a műsoridőt idejében. A labdarúgó világbajnokság az olimpia mellett a legnézettebb sportesemény a világon. Ezért megérdemelt volna egy kicsit nagyobb odafigyelést.
A színvonalat a műsorukat követő Vuk mentette meg...