Keresés

Részletes keresés

Laja73 Creative Commons License 2003.02.18 0 0 9
aszki
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.18 0 0 8
Ni csak, Sexter meg Homoschi megmondta.
Ki száll Bálint is :)))
Laja73 Creative Commons License 2002.12.26 0 0 7
na igen, ez relatív. mondjuk évekig nem volt bajuk, tehát azért csak csurrant-cseppent valami.
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.26 0 0 6
Minden szavad igaz. Kivéve az, hogy halálra keresték magukat. Állitólag 170 ezer számlás pénzért dolgoztak nap, mint nap, és a fellépésekért, fotózásokért, reklámokért nem kaptak semmit, vagy csak morzsát (10-20 ezer forint).

Mondjuk az szimpi volt a könyvben, hogy nem szálltak el maguktól. Csak azt nem értem, hogyha azért (is) szálltak ki a Barátok Köztből, hogy tanuljanak, akkor miért nem tanulnak? Miért játszanak színházban, vezetnek műsort a tv2-n, ha ahhoz sem értenek? Vagy legalábbis ugyanolyan semmilyen szinten értenek hozzá, mint a Barátok közti színészmesterséghez.

Előzmény: Laja73 (4)
Laja73 Creative Commons License 2002.12.26 0 0 5
-r
Előzmény: Laja73 (4)
Laja73 Creative Commons License 2002.12.26 0 0 4
kínomban olyan jót röhögtem, amikor megláttam ezt a könyvet a könyvesboltban! kezdődött azzal, hogy a két SENKI (média-szempontból értem) egy tv-csatornának köszönhetően a legismertebbek közé került, eladhatóvá váltak. néhány év és néhány millió után kiszálltak a sorozatból, oké. misike ezután nem sokkal elmegy a bigbradörbe egy barátokközt-gúnyparódiára, oké. aztán misike meg barni párban vezetik a konkurrens tv műsorát, még ez is oké. bár ez már kicsit erős, mert azt még be lehet adni, hogy ők is önálló emberek, többre képesek, elegük van kalamárból, blabla - na de az, hogy ők PÁRBAN nyomulnak, az már 100% kalamár copyright. no de jóvan. végül is meg lehet magyarázni ("olyan jó barátok lettünk a forgatás alatt", stb...)

de amikor megláttam ezt a könyvet, címlapon velük, ahogy úgy néznek kifelé a borítóról, mint két kísérleti alany, akik most tudták meg, hogy őket huszonöt éve elrabolták a szülőszobából, és egy titkos bázison tartották őket fogva - na az már kicsit sok volt. nehogy már halálra sajnáljam őket, mert sz*rrá keresték magukat és megismerte őket az ország...eladhatóvá váltak, bármiből pénzt lehet csinálni, amin rajta vannak. szerencsétlenek észre sem veszik, hogy ez a könyv is csak része ennek a folymatnak (csak most nem kalamár a főnök, hanem más). mindjárt én is írok egy könyvet, "Válasz Misinek és Esztinek".
tuti biznisz.

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.26 0 0 3
Az mondjuk érdekes rész volt, ahol Halász elmondja, hogy megcsalta a barátnője, és szakítottak.
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.25 0 0 2
Én is elolvastam, sajnos :(((

1. Kalamár a fiúkat szerette.
2. Nincsennek megfizetve és kiszolgáltatottak a színészek.
3. amúgy vontatott, és unalmas...

M41 2101 Creative Commons License 2002.12.25 0 0 1
Tényleg, mi jót olvastál benne? Én még egyetlen ilyen témájú könyvet sem vettem meg, így nem tudok viszonyítani.
Előzmény: Ébredés (-)
M41 2101 Creative Commons License 2002.12.25 0 0 0
0 információ volt benne?
Előzmény: Ébredés (-)
Ébredés Creative Commons License 2002.12.25 0 0 topiknyitó
Elolvastam. Nem érdemes megvveni. Kidobott pénz az 1500 Ft, amit erre költöttem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!