Az gondolom, meg sem fordul a fejedben, hogy az origo híre pillanatnyi állapotot tükröz. Odamegy az újságíró, megszámolja, hogy hány ember van a jégen, majd megírja a cikket. De sebaj, folytasd csak...
Te még sosem felejtetted el lenyomni a shift billentyűt? Vagy ez volt az egyetlen, amibe bele bírtál kötni?
Vöröscsillagot nem hagytak ott? Kár, mert akkor biztosabban lehetne komcsizni. Bár lehet, hogy tényleg azok voltak. Szólás- és most már tettszabadság is van. Lehet templomot, temetöt gyalázni. Virágcsokrokat széttépdesni, parcelláról elhajigálni, stb. 56 emlékére. Ezt miért nem?
a porblémáddal kapcsolatosan fordulj az origo szerkesztosegehez, hogy legkozelebb hiteles adatokkal tamasszak ala a cikkeiket, mert én pölö kénytelen vagyok aszt hinni, hogyha az origo 20 gyereket ír akkor valojaban 5en voltak, a kisero nagyikkal egyutt....
a munkamegosztás feltételezi egy irányító, munkaelosztó, szervező központ létét. ha tarpataki(=speaker?) látja itt, hogy valaki bizonyítékot kér, fotót kér, hogy legalább utólag ámuldozhasson az emlékmű fennséges arányain, lélekemelő megfogalmazásán, akkor kutya kötelessége a központban jelezni az igényt, akkora központ az irattárból kikeresi, kinek a feldata volt a fotózás, elkérik tőle a fotót, azt Tub kicsit kipofozza és berakja ide a fórumra. de ha tarp már olyan részeg, hogy nem tudja a telefonszámát vagy mailcímét a központnak, hogy jelezzen, akkor gond van a riadó lánccal :))
avagy előkeresték a fotót, észrevették, hogy már a 3 hetes fotón is szakadt volt a papír, de még nincs mellette hó. hogy mainak lehetne eladni, ezért nem jönnek a fotóval :))
A döntögetést a jobbodal rendelte meg,hogy legyen témájuk , ismerős ez a módszer a részükről,de nem dőlünk be.Valami hasznosabb dologgal kellene foglalkozniuk.
Ők olyan sokan vannak, hogy felosztják maguk között a tennivalókat. Tarpataki&Co. csak fórumozik, megint mások csak pöcsöket alapítanak, mások őrtálló emlékművet készítenek, mások elzarándokolnak oda és fotózzák azt. Jónéhányan Orbán-dedikálást gyűjtenek és a resztli, az elenyésző kisebbség, akiknek semmilyen feladat nem jutott, elmentek a Kossuth térre mind a 3 millióan. Mert ők sokan vannak, nagyon sokan. :)
emiatt örültem volna egy előtte-utána fotópárnak, de sajnos "nemzeti" oldalunk annyira nem becsülte saját "kegyhelyét", hogy nem születtek róla fotók, hogyan vándoroltak oda egész családjukkal mondjuk Tarpataki Béla, vagy cipó, vagy speaker, pedig most mutogathatnák a képeket, mennyire szép, felemelő, esztétikus, megrendítő emlékmű volt, melyet azok a gaz komcsik, munkát nem sajnálva, előre megfontolt szándékkal, bűnszövetkezetbe szerveződve, provokációs szándékkal, stb megrongáltak, a földdel tettek egyenlővé, stb.
sajnos a topic eredeti témájához kapcsolódó konkrétumokkal nem szolgálhatok, ugyanis csak a híradóban láttam a rongálást, ott meg annyit mutattak, hogy valami rém egyszerű fatáblán lifegett némi papír. Ha jól értelmeztem a látottakat, akkor az "őrtálló" emlékmű némi deszka volt, rajta ráragasztott papírral, amit valaki kicsit megtépázott. Ez az a hatalmas tragédia, ami miatt gyászba borult a jobboldal és még a spájzban is komcsikat látnak miatta. Kultúráltabb helyeken ezt egyetlen szóval és egy legyintéssel intézik el, "Műhiszti".
Ki mondta, hogy nem korrekt a "pénzügyi" számításod? A jégpályát használók számával kapcsolatban írtam, hogy nem korrekt. Teljesen természetes és nyilvánvaló, hogy többe kerül egy ideiglenes műjégpálya, mint egy állandó, ahova nem kell gépeket telepíteni. Ez mindenfajta számolgatás nélkül is egyértelmű. Viszont iq-harcos olvtársunk a jégen levő gyermekek számával próbált érvelni, emlegetve holmi 20 gyereket. Erre írtam, hogy nem korrekt, ugyanis fogalmunk sincs, hogy milyen időintervallumban tartózkodott a jégen az a 20 gyerek. Így már egyértelmű, vagy még bővebben kifejtsem?
kellemes személyeskedést továbbra is :))
mi lenne, ha a topichoz is hozzászólna valaki, hogy aszonygya: "komcsi"
"csürhe"
"megrongált"
"egy"
"56os"
"táblát"
kérném soronként kifejteni, miként értendő, mert ez eddig nem történt meg e topic kereteiben
Most erre is mondjam azt, hogy hülyeség?!? Mert az. A jég nem olvad el a sem a Kossuth téren, sem a Városligetben, mivel mindkét helyen gépekkel végzik a fagyasztást.
Amennyiben nem tudod megcáfolni, vagy megindolokni, hogy hülyeség, abban az esetben szégyenben maradsz. Könnyű valamire mindenféle érv nékül aztmondani, hogy hülyeség. Tehát várom az érdemi cáfolatot, vagy húzhatsz innen. Érveket, ne csak mondogasd, hogy hülyeség! Miért az?? Ha nem tudod megindokolni, akkor nem vagy vitaképes, és innentől tök mindegy mit írsz.
"Mellesleg a folytat az így helyes, ahogy írtam. Tehát akkor kötekedj helyesírásban, ha tisztában vagy vele, mi is az."
:)))
Te ezt írtad:
"Folytast csak nyugodtan."
Hanyadikba jársz? :)
"Szerintem meg az volt hülyeség, amit te az előzőben írtál, azért cáfoltam meg."
Ja, hogy az cáfolat volt? :)))
"Mert könnyű azt mondani, hogy hülyeség, de ha nem tudod megcáfolni, akkor mégsem az."
Tévedésben vagy. A hülyeség nem a cáfolat hiányától hülyeség.
Így nekem sem kell semmit hozzátennem 179-es hozzászólásodhoz.
Maradjon örök emlékmű. :))
Szerintem meg az volt hülyeség, amit te az előzőben írtál, azért cáfoltam meg. Ha szerinted hülyeség, cáfold, indokold meg. Mert könnyű azt mondani, hogy hülyeség, de ha nem tudod megcáfolni, akkor mégsem az.
Mellesleg a folytat az így helyes, ahogy írtam. Tehát akkor kötekedj helyesírásban, ha tisztában vagy vele, mi is az.