hurkazsírosnápolyi !
"legalább nyugalmunk lesz.."
Ez igaz!Nincs okvetetlenkedő ellenzék,nincs más hang,más akarat,más cél.Milyen szép is lenne,mint volt.És olyan eredményes is.
Téged is kérlek,és minden balost,hogy szíveskedjetek a primitív lőzungok és semmitmondó címkézések helyett a mérsékelt ellenzék kérdéseire választ adni.Én sem anyázok,nem komcsizok,nem mondom azt,hogy ti egypetéjű százasikrek vagytok.Ti se soroljatok be engem egy olyan csapatba,ahova sohasem tartoztam és nincs is szándékomba belépni.Elismerem,hogy nem örülök a jelenleg hatalmon lévő koaliciónak.Nem örültem az előzőnek sem.Már csak ilyen vagyok.De feltettem néhány kérdést a csőcselékről,az ország kettészakadásáról és senki,de senki sem vállalta fel balról,hogy érdemben válaszoljon.Ebből az következik:
1.nincs válasz
2.van ,de nem politikus kimondani
3.nem értitek a kérdést
4.nem az a célja a netnek,hogy tisztázzunk kérdéseket,hanem az,hogy uszítsunk,címkézzünk és fenntartsuk a feszültséget.
Nos,melyik a jó válasz? Üdv.:Luby,aki Gábor
OFF
Még tíz bejegyzés sem született, és már Kamcsatkáig ér az off.
ON
Ez egy szabad ország. Mindenki olyan topicot nyit, és olyan véleményt nyilvánít - amilyet a moderátorok engednek neki.
Nagy-nagy aranytévesztés azt hinni, hogy ki tud bárki is találni olyan topicot, ami veszélyeztetné az ország uniós csatlakozását. Azért legyünk már tisztába a saját jelentéktelenségünkkel...
Berez Elek !
Légyszíves pontosítsd ,hogy kiket értessz az országot megosztó söpredék gyűjtőnév alatt?
Második kérdésem az,hogy mi lenne itt,ha nem osztaná meg a politika az országot?(válassz -diktatura ,egypárt rendszer,totalitárius hatalom,börtönsziget?)
Miből gondolod,hogy aki valamiért nem ért egyet a JELENLEGI hatalommal,az söpredék?Söpredék e minden ellenzék,bárki van is hatalmon,hiszen megosztja az országot?
Még van egy sor ilyen teljesen logikus kérdés ,de ennyi elég egyszerre.Ha Á-t mondtál,légyszives mondj B-t is,válaszolj higgadtan,okosan ,úgy ,ahogy kérdeztem. Luby,aki Gábor
Berez Elek !
Írod ,érvként: orbánbányák .Rendben ,szíved joga,de én nem akarok hülyén meghalni.Kérlek írd le mindazt,amit tudsz arról,hogy mi történt ezzel az üggyel kapcsolatban.
A kérdéseim:
1.milyen ,a független bíróság által megállapított és elítélt visszaélések,korrupciók,szerződésszegések,etc.történtek?
2.mikortól datálódik az orbánbányák létrejötte,szerepe a kohászatban és az autópálya építésben?
3.miért hiszed azt, hogy politikai propaganda céljából újságokban, tv-ben megjelenő hírek és kommentárok egy fikarcnyi igazságot is tartalmaznak ?
4.észleled e, hogy baloldali kormányzás és parlamenti többség ellenére Keller egyre-másra adja fel a nagy garral feltupírozott ügyeit?
5.gondoltál e már arra, hogy ezek a becsületbe vágó dolgok csak eszközök,nemtelen eszközök a politikai harcban?Bármelyik oldalról.És ha igen,akkor Te most miért harcolsz? Ki ellen harcolsz a győztes csata után?
6.most ,ha van vér a pucádban,akkor nem bányákat emlegetsz , hanem más ágazatokat.Ha van rá érdeklődés,akkor neked megírom, hogy hol kereskedj
Üdvözöl : Luby,aki Gábor
Kedves Luby (aki Gábor assziszem),
igazad van. Bár igazuk van azoknak is, akik azt írják, hogy csak néhány lelkes és fanatikus netező olvtársunk nytja sorra ezeket a topicokat "nemzetmentés" céljából. Mindössze annyi ezzel a baj, hogy ha túl sok topic nyílik ilyen témában, bizonyos sajtóorgánumok és médiák hajlamosak ezt a "köz" hangjának venni, ugyanis nagyon jól hangzik ez a fajta mondat, hogy aszondja: "Már az interneten is többen foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy..." - gondolom ezeknek az önzetlen topicnyitogatóknak ez a célja. (S ki tudja a több nick alatt végül is hány valóságos személy húzódik:-( )
Már többször leírtam, hogy egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy személyszerint jómagam jól jár e az EU csatlakozással. De vannak fiatal gyerekeim, akik viszont néhány év múlva biztosan igen. Ez az egyik. A másik az, hogy ha belépünk az EU-ba, azzal nem főképp anyagi hasznunk lesz, hanem KÉNYTELENEK leszünk megtanulni egy olyan viselkedésformát, amit már minden "régi" eurós ország a magáévá tett. Tehát ez olyasmi, hogy a civilizált világban előrelépünk - mi, az egész nemzet. És ennek valóban akkora jelentősége van, mint annak idején a kereszténységre való áttérésnek, avagy az Aranybullának vagy a kiegyezésnek. Harmadik dolog az, hogy ebből következik, hogy ilyenkor az ember valóban próbáljon meg jó értelemben hazafi lenni, olyan, aki nem a múltat, hanem a jövőt akarja szebbé tenni Magyarországon.
Nem tudom néhány társunk,akik eddig valahol ültek a sarokban és hallgattak most felbátorodtak és az egész magyar demokráciát megkérdőjelező,az EU-csatlakozást veszélyeztető,félelmetkeltő és felháborító topicokat indítanak.
Kedves balos és jobbos topic-társak !Ti mind,akik ezen,vagy azon az úton ,de a demokrácia elkötelezett hívei vagytok figyeljetek erre az új jelenségre.Ma már úgy gondolom megkűzdöttünk a szélsőjobbról fenyegető veszéllyel,nincs számottevő erő ott.De most jelentkezik egy a kormány és az ellenzék céljait veszélyeztető szélsőbalos baromság!Néhány topic-cím:
Kádár János fan klub
Munkásmozgalmi múzeumot,nem Terror Házát
és így tovább,van vagy egy tucat.
Remélem ,nem az bátorítja fel őket, hogy egy demokratikus baloldali párt került hatalomra?mert akkor valamit egyáltalán nem értenek;...vagy én nem értek? Üdv.:Luby,aki Gábor