Ja, ha a ki mit tett-nél tartunk, sorold fel légyszi, mi a fenét tett a csornai pol.mester 8 év alatt! És kezdd el gyűjteni, mit tett ő a körzetért, mert most ő is képviselő.
Ha környékbeli vagy, talán tudhatod, hogy 98-ig más volt a körzet OGy képviselője.
Most nem akarom ideírni, melyik falu milyen pályázatokat nyert meg, időbe telne előkeresni, viszont pl. a csornai speciális iskola tanulói számára szerzett számítógépeket, templomfelújítások cs. és a környék, fogadóórák- egyéni panaszok kezelése, ami eddig nem volt jellemző.
Olyanok ezek, mont az ólomkatonák. Az egyik eldől, jön a másik, ugyanabban a kioktató stílusban, lassú, 3-szor ismétlő beszéddel, erkölcsi magasságokban szálldosva.
Aztán majd ő is dől...
Mert egy idő után saját magát járatja le.
Nincs nevetségesebb, mint mikor valaki az igazsága teljes tudatában beszél hülyeségeket:))
Hát nem mindíg! Van amikor ha nem látod, csak hallod, akkó nem tudod megkülönböztetni OVitykától!
Osztég valami mexálottságból a mondatok végét dallamosan felviszi. No ez má csípi a seggem.
wizes.
Elsö körben 59,68%. Némely szavazókörben 70% fölött. Ahol a legkevesebbet kapta, ott is 45% fölött.Országos 3.-4. legjobb (nem t'om pontosan, elsö tízben van) eredmény.
Persze, aki tett is vmit a körzetéért...
Mellesleg marha jól elvitatkoztok róla úgy, hogy nem ismeritek. Tudom, hogy úgysem fogjátok elhinni nekem, de müvelt, intelligens, jó a humora és (már amennyire egy politikusban meg lehet) meg lehet benne bízni.
Már elsütöttem valamelyik topicban, úgy hogy elnézést az ismétlésért, de nagyon teccett:
(egy politikával foglalkozó chat-re írta valaki)
"...ránéztem Áderra, amint a mindennapi sajttáj-t tartotta és döntöttem:inkább az Eu-ra szavazok...
Szerintem Áder János Orbán Viktort majmolja. Pont ugyanúgy hadar, nm nyitja ki a szaajaat bszéd közbn és ugynúgy szó-ta-gol-va bszél. Aader Jaanos Orbaan Viktor kísértete. Netán kísérlete.