ne is igyál cujkát, én éreztem a szagát(sajna),hogy milyen, hát fél napig forgott tôle a gyomrom...
valszeg a kokojzára gondolsz, ami feketeáfonyát jelent:)
vagyishogy a belôle készült pálinkát kóstolhattad.
Erdélyben csinálják, gyakran csak az egész áfonyaszemeket öntik le alkohollal, aztán jól ottfelejtik a stelázsin egy idôre, tehát nem fôzik.
Dédim nagy mestere volt ennek, onnan tudom.
fenyôpálinkát is kreáltak hasonló módon, azt hiszem, a friss, fiatal fenyôrügyekkel csináltak valamit, (nem tom, mit), majd megkérdem tôle. mókusvízként is aposztrofálták:-))))))))))))
az albánok főzik, vegyes gyümölcsből, de hogy igaziból mi van benne, nem tudom. Kerítésszaggató. Kétemberes. És ha többet fogyasztanál belőle, búvár is.
a szablya az ly ez is attól a rohadt rakitól van.
kamaszkorom Albán Rettenetese.
amúgy a három legfontosabb az négy
blueskoncert Pribillel
kajak
könyv
macskák.
valószínűleg, aki megnyeri majd a lottó ötöst annak gyér (vagy éppen művelt) elméjében jelentős károsodás áll majd be. csak valószínűleg. és nem is biztos, hogy irreverzibilis lesz (oly gusztustalan ez a szó, hogy nem kopogok vissza és nem törlöm ki), azaz nem biztos, hogy visszafordtíhatatlan lesz az említett károsodás. de a sok marhaságtól szivacsos agyamat rejtő kobakom erre is fel merném tenni. meg fog az hülyülni barátaim. meg biza.
paripa, hmm. ha bebizonyítod, hogy komolyan gondoltad, akkor majd erre is felelek valamit.
a legfontosabb az életben a halál? pontosabban a halál siettetett, gyors, tömeges kioltása. ahá. kezd érdekessé válni a dolog. Noé coki, Özönvízpártiak ide!
egy barátomnak nemrég egy olyan kurvát sikerült kifognia egy lányos házban, amelyik vélhetőleg alig néhány perccel korábban könnyített magán. néhány körülményből barátom arra következtetett, hogy toalettpapír nem sok állt a rendelkezésére.
egy másnapos reggelen az asztalon megdermedt pizzacafatokat leltem. beleharaptam, vagyis csak akartam, mert hányinger jött rá, ahogy az orromhoz emeltem.
biztosan létezik egy olyan számmisztika-féleség, mesélte nemrég R., amelyben a dupla v (W) számértéke a hatos. így, folytatta, a www 666-nak felel meg. csak mosolyogtam, mert ő is ezt tette. aztán azt mondta, hogy az "at" (@) bizony az anarhia jele. a sátán billoga. az apró pontok, meg sebek. azóta a netes címeket következetesen így olvassa: www.index.hu, azaz hatszázhatvanhat-stigma-index-stigma-hu, a index@info.hu pedig index-sátán-info-stigma-hu. mosolyogjatok csak:) de hogy a net nem istentől van, arra is rá merem rakni a sok rakitól himbálózó busa fejem...