én is lovagoltam pár évtizede, egy hétig ...:-) gyerekekre vigyáztam egy lovastáborban, (ha jól emléxem Adyligeten) és megengedték, hogy felüljek egy lóra és felvegyem a ritmusát...nagyon élveztem, csodálatos volt
nagyon érzékeny állatok, könnyen megriadnak...
kutyám is volt, magyar vizsla, Dorka
mikor megvettem, a fiaimnak mondtam, hogy nagy meglepetés vár rájuk otthon...
Sajnos, csak elméleti lótartó vagyok, de a lányoméknak van egy Báró névre hallgató lovuk, - az ügetőről származik, és nagyon kedves dög.
Sajnos időhiány miatt keveset lovagolják, de ezen kívül megkap mindent, ami egy lónak dukál, - egy elkényeztetett dög.
Jelzem, amikor arra járok, akkor én is szoktam neki kedveskedni egy-két marék szénával...
Lovagolni nagyon régen lovagoltam, - annak idején a Határőrségnél tanultam meg, de utána sok-sok évig nem volt lehetőségem, most meg már egy szelidebb ló kellene nekem, mint ez a kihizlalt és kipihent szénapusztító, - majd talán tavaszra megpróbálkozom vele...
Kutyám most egy van, de az is csak nagy jóindulattal nevezhető kutyának, - egy tibeti terrier, - a párját sajnos két hete elütötte egy autó.
Régebben berni pásztorom volt, de amikor új házat építettem, nem volt kerítés egy darabig, így aztán otthagytam az öcsémnél, - most meg már nem akarom elhozni...
Titkos vágyam arab lovakat tartani, csak hát eléggé húzós az ára egy rendesebb csikónak, - és egyet nem is lenne érdemes nevelni, - és hát ehhez valahol istálló és karám kellene, ami a rengeteg költségen túl rengeteg elfoglaltsággal járna.
Azért lehet, hogy egy-két év múlva belevágok, ha az anyagiak meg a zasszony megengedik...
Ne haragudjatok az OFF-ért, ha van köztetek kecskeméti, kérlek Titeket, segítsen ennek a gazdinak. Azért másolom be ide is, mert ha jól tudom, ezen a környéken van lovarda is... legalábbis kb 10éve ott lovagoltam:
Elveszett Kecskeméten egy 7 hónapos Collie (Skót juhász) szuka Május 18.-án !
A kutya nagy viharban veszett el Kecskeméten a társával együtt, akit elütött egy autó. A rossz idő miatt biztosan rosszabb állapotban van a szőre mint ahogy a képen látható. Neve. Phoebe (Fibi) Aki látta, vagy befogadta, kérjük keresse gazdáját, Kállay Krisztát, Kecskemét, Talfája u.4. 06-76-701-698 vagy 06-30-287-9599 kriszta@mymac.hu
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, olcsó lovaglási lehetőség Pilisszántón, akkor hívjon, vagy írjon:
20/262-3220, vagy hintas@compute.hu,
Olyan valakit keresek, aki viszonylag jól lovagol.
A többit megbeszéljük.
Köszi!
MENTSETEK MEG EGY 1 HÓNAPOS SÁRGA CSŐDÖRCSIKÓT A VÁGÓHÍDTÓL!!!NEM KEL FEL A BOXBAN EZÉRT AKARJÁK ELVINNI!!LÓBARÁTOK SEGÍTSETEK!!!!VÁGÓÁRON ADHATJÁK!!PEDIG MEG LEHETNE MENTENI CSAK NEM KÉPESEK ÁLLATORVOST HÍVNI!!!