Keresés

Részletes keresés

Droopy Creative Commons License 2003.01.15 0 0 252
Egy kisse mellelotel:)))
Tobbek kozott PP-nek koszonhetjuk, hogy atfogo kepet kaphatunk egy vezer nelkuli csoport alurol torteno epitkezesenek nemes probalkozasarol:))))))
Előzmény: Timna (245)
Luvasutas Creative Commons License 2003.01.15 0 0 250
Jó pár évig nem leszünk netto befizetők. Vágjuk a képükbe a pénzüket... Maradjunk balkánon.. Jaj de jó már 3 multi kivonult...???
Előzmény: hunmagyar (249)
hunmagyar Creative Commons License 2003.01.15 0 0 249
Nézem, nézem, de ott is embereket látok (mármint a Balkánon). De hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy a német sajtóban már többször is napvilágot láttak olyan anyagok, hogy milyen jó lesz nekik, ha bővül az EU, mert akkor több pénzük lesz, mert az új tagországok teljes tagdíjat fizetnek, de csak apránként kapják vissza a befizetett összeget, addig ők garázdálkodhatnak az új tagok keservesen összerakott filléreivel. Ráadásul (ez már az én véleményem!) ide fogják ömleszteni mindazokat a termékeket, amiket ők nem tudnak más piacon elsózni. Nem volna egészségesebb részünkről, ha nem akarnánk mindenáron egy ilyen szellemiségű társaságba beerőszakolni magunkat, hanem kinyitnánk a szemünket, és a mi "európai mércével mérve nem megfelelő minőségű" termékeinknek Kínában vagy az arab világban,vagy akár a Balkánon keresnénk piacot? Ezt őseink is megtették már nem is egyszer!
Előzmény: Timna (248)
Timna Creative Commons License 2003.01.15 0 0 248
A balkáni népeket nem megkérdezni, hanem megnézni kell. És vajon miért pejoratív jelző a balkán?
Előzmény: hunmagyar (247)
hunmagyar Creative Commons License 2003.01.15 0 0 247
Csak nem azt akarod mondani, hogy az EU-n kívül nincs élet? Nem tudom, a balkáni népek ehhez mit mondanának? Egyébként is nem kell végletekben gondolkodni, hanem más utakat is végignézni, mert ez nem fog bennünket előre vinni!
Előzmény: Törölt nick (246)
Timna Creative Commons License 2003.01.15 0 0 245
nektek semmi se drága, hogy visszaültessétek nyáladzó diktátorkezdeményeteket? :((
Előzmény: PolgárPress (-)
hunmagyar Creative Commons License 2003.01.15 0 0 244
Nem tartozom egyik párthoz sem. Április 12-én nemmel fogok szavazni, mert mi a jelenlegi kormánynak és az EU-s országok számára egyaránt csupán friss husik vagyunk, akiket (ki tudja hányadszor) csontig le szeretnének rágni. Ezt azért mégsem hagyhatjuk!
Luvasutas Creative Commons License 2003.01.15 0 0 243
Még 87 nap a népszavazásig. A közvéleménny kutatások szerint a választók 70% fog IGENNEL szavazni. Sokan vagyunk és elegen leszünk a csatlakozáshoz!!
Előzmény: Törölt nick (242)
PolgárPress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 241
From:
To: polgari-kor@yahoogroups.com

Sent: Tuesday, January 14, 2003 3:16 AM
Subject: Re: [polgari-kor] orbanviktor.hu-n olvastam

De Kalasnyikovval. :((((

> ----- Original Message -----
> From:
> To: polgari-kor@yahoogroups.com
> Sent: Tuesday, January 14, 2003 2:49 AM
> Subject: Re: [polgari-kor] orbanviktor.hu-n
> olvastam
>
>
> Tulajdonkeppen nekem is tetszik, meg
> csatlakozom, de akkor most kezdjuk erossen
> torni a fejunk, hogy hogyan is bukattahatnak
> meg a kormanyt meg a szavazas elott ?
> Nem lehet Megyot valamivel perpefogni esetleg ?

Internet Polgári Kör levelező lista.
Honlap: www.polgari-kor.hu

mioko Creative Commons License 2003.01.14 0 0 240
Melyik gondolatomból szűrted le azt, hogy én nem komolyan gondolom a munkát? Nem beszéltem hozzád magyarul? Ki várja a csodát? Én igencsak elmúltam 30, hogy ne háttér nélkül gondolkozzak. Én nem a román mezőgazdasággal akarom tesztelni a hazait. És ha minden jobboldali szimpatizáns olyan, mint Te, aki engem az MSZMP-KB irányítása alattinak gondol, akkor jajj a jobboldalnak. Ezt a dogmatizmust le kellene már vetkőznötök! Nem vezet semmire, csak színtiszta anakronizmus.
Ha pedig nem vagy fideszes, sem MIÉP-es, akkor mi is vagy?
Előzmény: Törölt nick (234)
Neocortex Creative Commons License 2003.01.14 0 0 239
Szerintem meg szarul hangzik ez az egész!
Előzmény: PolgárPress (-)
PolgárPress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 238
From:

Sent: Tuesday, January 14, 2003 2:49 AM
Subject: Re: [polgari-kor] orbanviktor.hu-n olvastam

Tulajdonkeppen nekem is tetszik, meg csatlakozom, de akkor most kezdjuk erossen torni a fejunk, hogy hogyan is bukattahatnak meg a kormanyt meg a szavazas elott ?
Nem lehet Megyot valamivel perpefogni esetleg ?

MoavePress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 237
Ezt tudtam eddig is, hogy Péter vagy. Ezen kívűl elértél még valami mást is?
Előzmény: Törölt nick (235)
MoavePress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 233
Látod, látod... Van még úgy 20k hozzászólásom - mindenféle nickeken, ezért engem ismernek a kartácsok - jó ezzel sokan nem dicsexenek érthetőleg. Te ki vagy?
Előzmény: Törölt nick (231)
HujHujHajrá Creative Commons License 2003.01.14 0 0 232
A nemet mondás pozitív következményekkel is járhat. Ráébresztheti a még nyomokban létező keresztény Európát arra, hogy rossz úton jár, önveszélyes úton. Egy kis esély van arra is, hogy Európa népei felébredjenek és fordítsanak sorsukon. Mert ez, ami most történik, természetellenes.
mioko Creative Commons License 2003.01.14 0 0 230
Úgy látom, hogy azok a kifejezések, mint: dolgozni, küzdeni, gyarapodni, gyemekeink jövőjét megalapozni, teljesíteni, a jövőbe nézni mind, mind ködös jelszavak a számodra. Ígyhát, hevenyésszen neked ötéves tervet inkább az Orbán Viktor.
Előzmény: Törölt nick (225)
MoavePress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 229
Csak tedd; csupa fül... izé... szem vagyok.
Előzmény: Törölt nick (227)
mioko Creative Commons License 2003.01.14 0 0 228
Run rabbit, run!
MoavePress Creative Commons License 2003.01.14 0 0 226
Nem is kell... Ezt már megoldottad.
mioko Creative Commons License 2003.01.14 0 0 224
Igen, ez az én véleményem rólad. És azt is elhiszem, hogy a lelkiismereted tiszta. Soha nem gondoltam azt, hogy bárki gonoszságból tenné azt amit, vagy gondolkodna úgy, ahogyan. Mindig azt mondtam, hogy nem a szomszéd tehenét kell nézni, hanem dolgozni kell, de keményen. Ha lemaradásunk van, akkor be kell azt hozni. Ha pedig el akarjuk magunkat szeparálni a nagy egésztől, akkor csak nyekeregjünk itthon, a Kárpát-medence kellős közepén, és keressük az Albániával való konföderációt.
Előzmény: Törölt nick (223)
mioko Creative Commons License 2003.01.14 0 0 222
Hát, szomorú bizony. A Fidesznek csak addig volt jó a belépés, amíg azt hitték, hogy ők teszik majd rá a pecsétet. Abban a pillanatban ahogy kiderült, hogy mégsem, rettenetesen el kezdtek aggódni a tárgyalások erednényeiért. Azt persze elfelejtették közölni híveikkel, hogy 90 %-ban ők tárgyalták, és zárták le a fejezeteket.
Ha a pedig a sültgalamot emlegeted, úgy egyértelműnek látszik előttem, hogy leragadtál a a mában. És a Fidesznek pont ez volt veled a célja. Így maradsz meg nekik, mint biztos szimpatizáns.
Előzmény: Törölt nick (221)
mioko Creative Commons License 2003.01.14 0 0 220
Ez nem hit kérdése Kata. Egyszerűen arról van szó, hogy nagyon sokan - a saját, a gyermekeik és az unokáik jövőjére gondolva - nem ragadnak le azokon a "pillanatnyi" hátrányokon, amelyeket a belépéssel megtapasztalunk majd. Ezek az emberek távolabbra néznek, és főleg látnak, azokon a ködfátylakon, amelyeket a Fidesz - a napi politikai érdekeikből - eléjük gomolyított.
Előzmény: Törölt nick (217)
Todor Rizskoch Creative Commons License 2003.01.14 0 0 219
Aztat azér megnézném, ahogy a MAgyarok Nagyasszonya Lovagrend tagjai földönfutóvá válnak. Akkó inkább télleg ne lépjünk be sehová.
Előzmény: Droopy (208)
Újlaki Creative Commons License 2003.01.14 0 0 218
Na, ez korrekt, ilyesmire gondoltam.

(De az ördög bennem sem alszik: "...csak Orbán Viktor miniszterelnökkel megyünk, mivel Medgyesy..." Emlékeztek a Hitchcock filmjére? Psycho... A fiú nem képes elfogadni anyja halálát, és végül beleőrül, személyisége megkettőződik. A fenti idézet hasonló pszichés probléma kezdetét jelzi. Mivel a feltámadás egyhamar nem várható, csak a gondos gyógyszeres kezelés segíthetne.)

Amatőr nyelvészként viszont a "méltán lehetne miniszterelnök" kifejezést - közléstartalmának megkérdőjelezésével - kicserélném a "lenne a méltó miniszterelnök" változatra. A kettő nem ugyanazt jelenti, a beszélő nyilvánvaló szándékát a második fejezi ki.

Előzmény: PolgárPress (211)
Luvasutas Creative Commons License 2003.01.13 0 0 216
Sokan fogunk igennel szavazni és elegen!!!
Előzmény: Törölt nick (215)
pityukavagyok Creative Commons License 2003.01.13 0 0 214
Ostobaság ez az egész felhívás úgy, ahogy van, ugyanakkor nagyonis rávilágít arra az értelmi káoszra, amely a polgári körökben Orbán Viktor vezetésével urakodik.
Hogy ezek alapján Orbán "méltó" miniszterelnök lenne, aki "hazánk biztos jövőjét" szolgálná az EU-ban ...
Nos, innentől kezdve üdvözöljük az óvodás polgári karikákat a polgári politikai körhintában!

Előzmény: PolgárPress (211)
Droopy Creative Commons License 2003.01.13 0 0 213
De, mint ahogy hende szerint a polgari-kor.hu-ra sincs rahatasa ovinak ezert ott is szerepelhet, de ha mar sajat honlapjara sincs rahatasa, akkor ott valami problema van:))))
Előzmény: BoGar (212)
BoGar Creative Commons License 2003.01.13 0 0 212
És?? Itt nem szerepelhet??
Előzmény: Droopy (210)
PolgárPress Creative Commons License 2003.01.13 0 0 211
From:

Sent: Monday, January 13, 2003 8:54 PM
Subject: [polgari-kor] EU - Orba'n

Hello,

Egy kérdés a következővel kapcsolatban:

> Eddig több százan csatlakoztak jónéhány
> polgári kör felhívására, miszerint: "Az
> Európai Unióba csak Orbán Viktor
> miniszterelnökkel megyünk, mivel Medgyesy a
> csatlakozási feltételekkel nem szolgálta
> hazánk biztos jövőjét az Eu-ban." Csatlakozzunk
> mindannyian a felhíváshoz!

Szerintem is Orbán Viktor az egyetlen a politikusok között, aki méltán lehetne miniszterelnök, és aki vezetésével a legkedvezőbb eredményekre számíthatnánk (remélem még fogunk is), az EU-ban.

Mégis felvetődik bennem, hogy a "Az Európai Unióba csak Orbán Viktor miniszterelnökkel megyünk mivel Medgyesy a csatlakozási feltételekkel nem szolgálta hazánk biztos jövőjét az Eu-ban" jelmondattal körvonalazott gondolat, eszme azt jelentené, hogy a legutóbbi választáson 1-2 százaléknyi szavazó lehetetlenné tette, hogy EU tagok, állampolgárok legyünk?

Illetve a "... csak Orbán Viktor miniszterelnökkel..." szlogen azt jelentené, hogy ha most Ő lenne a miniszterelnök, akkor nyugodtan voksolhatnánk az EU-ra, de így nem? DE hiszen (ha minden igaz) Orbán is az EU-ra voksol ..., hogy is van ez?

Üdv:

Droopy Creative Commons License 2003.01.13 0 0 210
En csak azt szerettem volna megmutatni, hogy 20 oran keresztul OVi sajat honlapjan szerepelhetnek eu-ellenes felhivasok MODERACIO utan.
Előzmény: BoGar (209)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!