Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

veronika izsak Creative Commons License 2009.11.27 0 0 88
Kérek mindenkit a forumon, hogy jelentkezzen veronika.izsak@freemail .hu cimen, aki a Suzuki Ász károsultja, és rábeszélték az ingyen cascoval egyéb ajándékokkal leazinggel autóvásárlásra. Köszönöm
vica42. Creative Commons License 2009.04.04 0 0 87

Szia Katika!

Nem tudom, hogy hol van az autó mert azt hallottam, hogy eldugták a kocsikat. A bank nem értesített csak arról, hogy bárra kerül a párom. Ha felhívom a bankot ők megmondják, hogy lefoglalták-e az autót, vagy nem?? Ha eltűnt nem tudom mi a fene lesz tovább.Talán a rendőrség megkeresi, de lehet, hogy szarnak az egészre nem foglalkoznak vele.

Ha van valami infód írd meg légyszi én is rögtön írok ha van valami.

Üdv.  Vica

Előzmény: sz.katika (86)
sz.katika Creative Commons License 2009.04.02 0 0 86
Mi is megtettük a feljelentést -korábban-, semmi válasz a rendőrségtől. A bank márc.9-el felbontotta a szerződést, és ettől számítva elvileg ketyeg a 90 nap a BAR listára:-( Na,de!! A rendőrség és az ügyvédem azt mondta amig tart az eljárás ellenük addig nem tehetnek fel a bar-ra.
Egyébként a beadott Ignisünket egy XV.kerületi mélygarázsban találta meg a behajtó :-(( Ez nekünk mondjuk csak jó, mert ha nem találja a bank a nem fizetés miatt akkor még minket perelnek be... Vica, nektek megvan az Ignisetek?
Előzmény: vica42. (85)
vica42. Creative Commons License 2009.04.02 0 0 85

Szia!

Itt vagyok csak nem írtam mert nem tudok semmi újat sajnos. Szóltam egy másik ügyvédnek, hogy szóljanak ha csődbiztos ki lesz jelölve mert akkor jelentkezni kell a kárigénnyel. A rendőrségi feljelentés megvolt de még nem értesítettek, a bank viszont igen, hogy ha 22- ig nem fizetjük ki az autót, akkor bárlistára kerül a férjem. Hát ezzel mit lehet kezdeni? Soha nem voltam bárlistás mindíg mindent időben fizetek, és fizettem. Most más miatt  kerülünk ide???? Légyszi írjatok ha valamihírt tudtok!!

Üdv.    Vica

Előzmény: mosogep-szerelo (82)
cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.24 0 0 84

Szerintem az ász-károsultak inkább a panaszfal.hu-ra regeljenek és ott beszéljük meg a dolgokat.

Ez a téma itt , a neve miatt berekesztésre érett meg,

hiszen a Suzuki Ász ellen pár héten belül megindul a felszámolás.

Ott már senki nem fog autót venni.

mosogep-szerelo Creative Commons License 2009.03.24 0 0 83
Nem érdekel a kérdésedre a válasz???
Nem értem, beregel valaki egy új nick-et, csak hogy ne tudja senki azonosítani, egyet kérdez, aztán a válasz se érdekli, eltűnik! Érti ezt valaki??? :(((
Előzmény: vica42. (79)
mosogep-szerelo Creative Commons License 2009.03.23 0 0 82
Hol vagy Vica??????
cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.22 0 0 81

Alapvetően itt van a legtöbb okosság,

bár a legfrissebb hozzászólások nem túlságosan visznek előre:

http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,2993.0.html

Sajnos én szerintem is csak ez maradt hátra:

megvárni hogy elinduljon a csődeljárás, vagy felszámolás,

és benyújtani valami igényt, mint károsult.

Én azt gondoltam volna, hogy az ügyvédnek ez sima ügy, mármint hogy ő figyelné mikortól indul az eljárás,és mikor lehet jelentkezni..

Egyébként mintha most valami csődvédelem alatt állnának,ami azt jelenzti hogy kaptak pár hetet-hónapot (?), hogy próbálják rendezni a tartozásaikat,

sajnos ez a legtöbb esetben csak időhúzás...

Legalábbis engem nem cáfolt meg senki ebbéli kinyilatkoztatásaimban. :-)

mosogep-szerelo Creative Commons License 2009.03.22 0 0 80
Szia!
Miért gondolod, hogy hülye volt az ügyvéd?
vica42. Creative Commons License 2009.03.22 0 0 79

Sziasztok!

Hát mi is nagy bajban vagyunk az Ász miatt!! Tavaly befizettünk egy vitarára és cserébe természetesen beszámolták az ignisünket, úgy, hogy fizetik a havi törlesztőt és január 10-ig rendezik a fentmaradt tartozást. Nem hogy ne fizették ki az összes tartozást de a törlesztőt sem fizették 3 hónapja. Most csődbe mentek nem tudom mi lesz mi a teendőm??? Feljelentettem őket a rendőrségen még nem jött semmi válasz. Menjek bíróságra? Voltam ügyvédnél ő azt mondta, hogy figyeljem, hogy indult-e csődeljárás már ellenük, és jelentkeznem kell mint károsult. Szerintem hülye volt az ügyvéd.

Segítsetek légyszi kihez lehet fordulni??

Köszi    Üdv.    Vica

mosogep-szerelo Creative Commons License 2009.03.21 0 0 78
Én már olyan öreg vagyok, nem lepődök meg semmin! :)
Van kötvényünk, megkérdeztem, jó minden! :)
Igaz mi még 2007-ben vettük a kocsit!
Előzmény: cirmoskodo2 (77)
cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.20 0 0 77

Ez jó hír.

Csak 2 dolog merült fel bennem:

1.

Nem lehetséges, hogy most kötvényesítették,március 12-től? Rákérdeztél?

Már nekem is él, de kötvényt még nem kaptam - hamarosan érkezik. Neked is kellett volna már rég kötvényt kapnod.

2.

Március 8-tól eltelt kb 12 nap.

Ha ekkora kő ült a szíveden, és kibírtad 12 napig, akkor jól bírod a terhelést. :-)

Előzmény: mosogep-szerelo (76)
mosogep-szerelo Creative Commons License 2009.03.20 0 0 76
Szia!
Huhh! :) Most kérdeztem meg, a miénk rendben van! Nagy kő esett le a szívemről! :)
Előzmény: cirmoskodo2 (66)
sz.katika Creative Commons License 2009.03.18 0 0 75
http://waltermelone.blog.hu/2009/03/18/bezart_a_suzuki_asz
sz.katika Creative Commons License 2009.03.18 0 0 74
mi is kaptunk bírságot... csak mi parkolásit a Deák térről...
igen,állítólag azért lett üres a telephely,mert a mi autóinkat odaadják az új autóra várakozóknak. csak azt nem tudom, hogy hogyan, hisz kivonták az összes leadott autót a forgalomból(ezt a rendőrségtől tudom)
alby112 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 73
Menet a CSŐD FELÉ? Én vagy az ÁSZ?

Hát bizony siralmas a helyzet. Ugyan is beadtam a hiteles autómat az Ásznak és hoztam ki az újat virágos kalappal 5 hónap múlva.
Nade most márciusban hidegzuhany: Ugye az már semmi, hogy a régi autóra nem fizették a törlesztőt és behajtók gyülekeznek az ajtóm előtt a skalpomra várva,
!!! de az a durva, hogy 15.300 ft-os pótdíjfizetést kér az Állami Autópályafenntartó Zrt mert a leadott kocsimmal az M1-es autópályán közlekedtem, persze matrica nélkül. Kérdem én, hogyan? hisz azt már ledtam.

Ekkor be az Ászhoz........ kiderült, hogy csereautónak kiadták a paripát valami akaratos vásárlónak, és ő használta. - Milyen jogon, mikor még az az enyém, mert még nem fizették ki? -

Visszarendeltem az autót, majd ma el is hoztam tőlük, mondván beka...ák. Ezek után majd én rendezem a behajtási díjat, a hitelt meg miegymást (én hülye) a hitelező bank felé, mert ugye amíg hitel van a gépen addig nem adhatom el. Az autó eladása után behajtom az Ászon a káromat ha tudom.

Ha valaki még hasonló helyzetben van írjon.
szerszámos52 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 72
Az SX4 sedant megkaptam,max. meg vagyok elégedve vele.1éves szervizre készültem mikor értesültem casco problémáról.Szervizre be is jelentkeztem,következő hétre kaptam időpontot, a helyszinen közölték/telefonszámom hiánya/nem tudtak értesiteni,bezárt a bazár!Ezek után bármelyik szerviz fogad a jó forintomért,3 éves ingyen szerviznek ennyi!Uniqa cascot beadom az igényem.
cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.16 0 0 71

Javítom az előző hozzászólásomat, az idézőjelek miatt csonkolódott az egyik mondatoim:

Úgy értem, pl hogy nekem még mondhatják hogy sajnos már augusztusban nem ment jól az üzlet és aztán jött a válság, de ha már április tájékán sem fizették be a cascot, esetleg azóta sem adtak oda egy autót, azt már azért tényleg nehéz a válságra fogni.

Egyéként senkit sem érdekel igazán, hogy miért nem fizettek, nem adtak oda autót.

Tőlünk sem indoklást kér a bank, hanem pénzt.

cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.16 0 0 70

Úgy értem, pl hogy nekem még m, de ha már április tájékán sem fizették be a cascot, esetleg azóta sem adtak oda egy autót, azt már azért tényleg nehéz a válságra fogni.

Egyéként senkit sem érdekel igazán, hogy miért nem fizettek, nem adtak oda autót.

Tőlünk sem indoklást kér a bank, hanem pénzt.

cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.16 0 0 69

Azért írtam pontosan, azt hogy jóval korábban.

Mi is júniusban letudtuk a magunk részét, a fizetést, és augusztusban a kocsit megkaptuk. A válság előtt.

Gondolom az ász csak a kocsi átvétele után utalhatja  casco-t a biztosítónak.

Persze nem szokások utána sem utalni.

Addig is ülnek rajta, ha tudják kamatoztatja.

De mosógépszerelő és szerszámos52 még 2008 tavaszán  kötött szerződést velük...ezért "újdonságok" ők, és bizonyíthaják az ászosok egyik (egy a rengeteg közül) hazugságát.

sz.katika Creative Commons License 2009.03.16 0 0 68
nem csak "mosógépszerelő" de mi is a válság előtt (júliusban) fizettük ki az Ászt, és egyúttal a cascot...kötvényünk csak januárban lett. Még nem is néztem hogy mikori keltezéssel, mert akkor július óta igencsak plusz pénzt kapott tőlünk (is) az Ász...
etniez Creative Commons License 2009.03.15 0 0 67
Köszönöm, szóltam az ismerősömnek. Ekkora átverést régen hallottam, mint a Suzuki Ász.
Előzmény: cirmoskodo2 (63)
cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 66

Mosogep-szerelo,

kiváncsi vagyok mire jutottál.

Te lehetnél a péda arra, hogy az ász már jóval korábban , mint a válság nem fizette a casco-t (szerintem nem havonta fizet(né)nek, hanem egy összegben).

cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 65

Mindegyik bank amiről tudok piszok gyorsan , bőven 1 héten belül utalta a hitelösszeget az ásznak. Minek is késlekedtek volna???az ász becsődölhet,

de úgyis a hitelesen verik le a pénzt.magánszemély nehezen jelent csődöt.

Előzmény: soonó (60)
cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 64

szerszámos52,

a kocsit sem kaptad meg???

Léptél már valamit ügyvéddel?

Talán őszel még lett volna gyors megoldás,

Most már kicsi a remény szerintem, főleg a gyors rendezésre, főleg ha a kocsival is adósak.

cirmoskodo2 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 63

Itt gyűlt össze a legtöbb panaszos:

http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,2993.0.html

szerszámos52 Creative Commons License 2009.03.15 0 0 62
2008.04.30.vettem SX4 sedánt,Uniqa Casco/3év/,3év ingyen szervizzel.Egyiket sem kaptam meg!
etniez Creative Commons License 2009.03.14 0 0 61
Köszi!
Előzmény: soonó (60)
soonó Creative Commons License 2009.03.14 0 0 60
Ha aláírta az "előszerződést" és megkapta a kölcsönt, akkor kell fizetnie. Az meg úgy derül ki, hogy a Sutyukis cég átvette-e a pénzt?
Előzmény: etniez (59)
etniez Creative Commons License 2009.03.14 0 0 59

Sziasztok!

Egyik ismerősöm Suzuki Ász károsult. Őt nem a cascóval verték át, hanem az autóval.

Megrendelte az autót, kötött egy előszerződést.

Az autót nem kapta meg a mai napig (két hónapja), a bank viszont már beszedett két részletet.

Kérdés az lenne, hogy ha nem kapja meg az autót, fizetni-e kell a törlesztőt?

Hiszen előszerződéssel nem lehetne megindítani a hitelt, csak érvényes szerződéssel. Elvileg.

Aztán az lenne a másik téma, hogy mit tegyen.

Én mondtam, hogy tegyen rendőrségi feljelentést, vigyen írásos panaszt a bankhoz és a pszáf-hoz.

Mi erről a véleményetek? Mit kellene tenni?

Tudtok másik károsultról (ügyvédi költségek miatt)?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!