""""A volt kormányfő az államfővel kapcsolatos pártsemlegességről kifejtette: a fontos kérdésekben mindig a nemzeti egységre törekedett. Úgy vélte: a köztársasági elnöki tisztségen nem kell fiatalítani, mert ott fontosabb a tapasztalat, a rutin és a széles látókör"""".
Nincsen probléma az önbizalommal Horn úrnál....Itt az a pont amikor józanész felmodja a szolgálatot... "na és"-el elintéződött a karhatalmi mult....Tapasztlat,rutin,széles látókör,nemzeti egység...és ha el hiszi magáról,hogy ezekkel a tulajonságokkal rendelkezik.... eltudja hitettni a nemzettel...hogy Ő az aki semleges,a miatyánkot is eltudja mondani hibátlanul,AKKOR MÁRIA ORSZÁGÁRA VÁRATLANUL RÁSZAKADT A MENNYEIÁLDÁS.
miniszterelnök javaslatára négy volt SZDSZ-es képviselő vehette át a köztársasági érdemrendet az államfőtől. Haraszti Miklós, az Európai Biztonsági és Együttműködési Értekezlet sajtószabadságért felelős képviselője, Tamás Gáspár Miklós filozófus, Bálint György kertészmérnök, újságíró, és Zwack Péter üzletember. Ugyanezt az állami kitüntetést ítélték oda Bokros Lajos közgazdásznak, volt pénzügyminiszternek, Lengyel László politológusnak, Gulyás Kálmán egyházügyi államtitkárnak, Krausz Tamás történésznek, az MSZP baloldali tömörülése tagjának és Korda György táncdalénekesnek, az MSZP majálisok állandó fellépőjének.
ERÖL elfelejtkeztem...sokkal fontosabb volt nekem a F1..... de ezek az isteadata kiválóságok mindenévben kecsegtetik magukata ellenálhatatlan bájaikkal.... Az elöző évben szöke -fehérek voltak a kapossak, az idén a nagy bazi nigrók.. náluk is változnak a igények. Frico után itt van Sydnyben a legnagyobb,mézes-mázos találkozó.AMIT VISZONT ELKELL HOGY ISMERJÜNK, VANNAK ELKÉPZELÉSEIK.
Hallom Lajoskám, micsoda invázió sújt benneteket: egy halom 'szabadmadár' lepte el vidéketeket!? Szakállas nénik garmada gyűlt a nyakatokra a világ minden tájáról, hirdetni az igét: a véreb is madár, ha szadi! Felénk vidéken nem suhog annyira a szárnyuk, de arra igazán kíváncsi lennék, kikből áll a rózsadombi szekció, figyeld őket, bizonyára látsz majd ismerőst is közöttük, de arra vigyázz, be ne invitáld bármelyiket is, veszélyt rejtenek magukban, mert most egyre erősödő járvány jellemzi Nyóckerországunkat :((!!!
Csak b...ta csörömet, hogy mi kényszeritette ezt a pojácát arra hogy köszönetet mondjon a magyarság nevében az oroszoknak az un. felszabadulásért.......RÁJÖTTEM!!!!
Hamarossen ünnepelik az oroszok a nagy honvédő-háború 60-adik gyözelmes évét, igy GYURCSÁNY valami kedvesset kellet hogy mondjon Putyinnak. (ahogy szkás mondani be a csontig)
Azoknak a tisztességes asszonyoknak, lányoknak nem eppen felszadadulást jelentett, hogy ezrével partibaváták öket, ugy szivességből....Azok a 10-ezrek sem hazsannáztak örömükben a "felszabadulásért " akiket malinki-robotra vittek.Pesti polgárság sem rajongott örömében amikor szabadrablás áldozatai lettek....Azoknak volt ez felszabadulás akik a dohány-utcai gettó lakói voltak....AMI ÉRTHETŐ....késöbbiekben ök sem uszták meg szárazon, ők is áldozatai lettek a bolsevista paradicsomnak. (NEM SZARTAK A KÚTBA CSAK A SZÉLÉRE , MAJD BELELÖKTÉK.)
LENGYELEK ÉS A KIS BALTI ÁLLAMOK BIZTOS NEM FOGJÁK VELÖK ÜNNEPELNI EZT A NAGY ÜNNEPET.(kemény gerekek azok a baltiak)
Mi magyarok szeretjuk sirattatni magunkt,....lenne miért....hol ott azok a kis balti államok még kegyetlenebb pusztitáson mentek keresztül mint mi.....DE ESZÜKBE SE JUT KÖSZÖNETETT MONDANI AZÉRT AMIT A BOLSEVIZMUS TETT VELÜK. A MI GERINCTELEN HAZAFINK KÖSZÖNETET MONDOTT A NEVÜNKBEN MEGKÉRDEZÉS NÉLKÜL.
A Kormány számára Orbán Viktor az ügyeletes bűnbak EBBEN A GAZDÁK FIASZKOJÁBAN . Úgy megtanulták a nevét, hogy ha Gyurcsit akarnak mondani akkor is önkénytelenül Orbán jön a szájukra......Sajnos az ország "fényesebbik" része el is hiszi. Szegény Viktor, gondolom neki is bosszantó lehet, hogy ennyire közkedvelt.
NÉZEGETEM A KÉPEKET .. Nem találok "NAGYHASÚ ZSIROS-KULÁKOKAT mint valamikor régen,csak jussukat kérő tisztességes dolgos igazi magyarokat.Ezek nem Liptvárosiak...
EZEK LENNÉNEK A JOGTALANUL KÖVETELÖK ????? ezek csak élni szeretnének tisztességessen.EZ VOLT ÁM A CIFRALAKODALOM?????Ö MÁR MEGMONDTA HOGY MITKAPNAK A NYUGDIJASOK MOST FERKIN VAN A SOR HOGY BEMUTASSON A PARASZTOKNAK.
Lajos, ha a magyar paraszt éhenhal, akkor a 'fentpestiek' egymást fogják felzabálni! És korgó gyomor mellett skorbutban fognak szenvedni :((....
Ma egyik bokodi gazdát láttam szólni valamelyik csatornán. Tudod, ez nem egy nyeretlen kétéves koma, hanem egy olyan valaki, aki gazdálkodással foglalkozik minimum 50 éve! És ért hozzá. Na most, ha ezt be tudták úgy palizni, hogy akár a fedél is elveszhet a feje fölül, akkor itt akkora átbaszások vannak, amilyeneket mi el sem tudunk képzelni. Tartok tőle, hogy ismét hatalmas pénzeket nyúltak le 'valakik', olyanok, akiknek a magyar gyakorlat szerint ismét üthetik a talpuk nyomát.
Ma reggel Németh Imrét kérdezgették a tévében. De hogy a 'jóltájékozott' újságírók közül egy is rákérdezett volna arra, ki és milyen meggondolásból lehetetlenítette el szinte egyedüli éltető expotlehetőségünket Boszniába, az egynek sem jutott eszébe, vagy pedig (kézi irányításos időket élünk évtizedek óta), nem juthat eszébe!
Vagy hogy egy is megkérdezte volna, mi lesz vajon a sorsa annak a fene sem tudja hány hektár kukoricának, mely a bedugult export miatt befogadó raktárkapacitás híján lábon maradt.
Lajos, itt most sokan szaréhúgyé fogják megvenni a néptől a gabonát, bespájzolnak, aztán már csak rendeletek és idő kérdése, miként fogják az árfolyamot ismét a beszerzési ár duplájára feltornászni. Nem új ez a recept ....
Nagy túró ez, nem gazdatüntetés. Miféle tüntetés az, ahol négyzetcentire kijelölik ki és mivel hova állhat!? Oda, ahol nem sok vizet zavar, de a sok arra járó bunkó jót tud vígadni rajtuk, mintha legalábbis nem közös érdekről lenne szó. Ez is csak arra jó, hogy szétforgácsolják a társadalmat, hogy szembeállítsák a társadamol egyes részeit egymással.
Ma végignéztem a gazdatüntetést a Hír-Tv-n....összeszorúlt a szívem... ez a meggyörört megalázott tisztességes magyar-parszt az életéjért küzd.A Szomorúság, a jövötől való félelem tükrözödik a tekintetükböl.Idejutottak a mindennapi kenyeretadó munkában elcsigázott kizsákmánynyolt veséjüket levert nagyapák unokái???,Mitörtént a magyarsággal, elvesztette életerejét???? mi 56-ban negyed ennyi megalázásért szétvertük a bolsevista egyeduralmat.MIREVÁRNAK EZEK??? ETTÖL CSAK ROSZAB LESSZ HA NEM CSELEKEDNEK...ezektől várják a megértést??becsületességet,öszinteséget??? ha már a miniszter sem érti hogy mi a bajuk a parasztoknak akkor ki az aki megértené öket. ????Ja... sokanvannak de feleslegessek,de akkor miért nincs bátorséguk ezt szemükbe mondani???HOLVAN A SZOLIDALITÁS A MELÓSOK RÉSZÉRÖL, illene valamit törleszteni az adóságból mert amikor dörgött az ég a paraszt életben tartott bennünket a végsőkig.Vagy a nyulketrecekbe tömöritett alkoholista közönséges prolivá vált már a isztességes melos,vagyg már belenyugodott mindenbe???Ez lett a nagy redszerváltás dicsösége??? Én is ugy mityogok magamban,és érthetetlenül bámulok magamelé mint az borjú az ujkapura.
HOL A MAGYAR ÉRTELMISÉG...akinek a fákját kellene vinni ijenkor az élen???Az ellenzékről nem is beszélek,talán azok is cinkosai ennek a hazátlan férgeknek. BIZOM A FAJTÁMBAN,, MINT EZ A FELIRAT IS HÜSÉGESSEN TANUSKODIK RÓLA.....
(Lajoskám, velem kapcsolatban meg folyamatosan tesznek! Na és akkor mi van ..., bé lehet .....!!!)
Lajos, ha nem ugyanazok lennének még ma is itt döntő fölényben ("a negyven év atyái és azok gyermekei"), akik voltak is, sok nagypofájú álla úgy felkopna, mint a sicc! Nem bölcselkedhetne sem itt, sem máshol, mivel egyszerűen nem engedhetné meg magának.
Pofa az van, jó vastag bőrrel bevonva. Köcsögházi buznyák 'lepotyáz'! Aha, ez marha jó! Nos, mifelénk, kik felé egy-egy élőben megejtendő 'alkalom' nem hetekig tartó hezitálás kérdése remegőn hujjj, de mikómá' jelleggel, még él az adjuk meg a tiszteletet egymásnak oda-vissza alapon elve. Mifelénk nem az a szokás, hogy oda szarunk, ahol eszünk, ahol alszunk! Ahol leültetetett, lefektetett vendégként eszünk-alszunk! Mifelénk egyszerű hétköznapi, saját erőből élő/éldöglődő pógároknál nem az a szokás, hogy "evidens módon rendelkezésünkre álló eszköztárból, forrásból'tápláljuk' mindennapjainkat"; hogy aki kenyeret ad, annak terhére és kárára folytassunk naponta hosszú órákat felölelő beteges élvezkedéseket, lényegében folyamatosan meglopva őt; mifelénk nem szokás az, hogy nem saját költségünkre kóricáljunk le-föl azok között, kiket időszakosan sikerül felültetnünk, és kik ennek bedőlve bugyuta és óvatlan módon asztalt és fedelet kínálnak öröklött szokásaiknak megfelelően.
Lajos, hogy ki okos, ki nem, nehéz megítélni (nehéz a kulisszák mögé látni), te mindenesetre bölcs módon tartsd inkább szem előtt a már általam említett kutyapiszok-cipőtalp viszonyulását, hidd el, számodra az sokkal egészségesebb, te ekként sokkal nagyobb maradsz azok szemében, akik téged tisztelnek. Mondhatnók: egy Turáni Lajos nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy alantas közeggel asszimilálódjon :)!
Belenézegetek néha forumukba,és tapasztalom,hogy néha tesznek célzásokat velem kapcsolatbaN.
Nem szeretek durváskodni, de néha elfogott a idegbaj,kissé keményebben fogalmaztam a durvaságukért. Egyetlen egyszer sem fordult elö, hogy oktatáson és szemétkedésen kivül valami elfogadhatót kaptam volna tölük.Öszntén... sajnálom őket, de megtudom érteni,ez a mocsok neoliberális életforma conveniáll a részükre,ebben tengetik elkorcsosodott életüket,ez most új a részükre,ettöl várják a csodát.... azt ami soha nem fog bekövetkezni.
Anti okos... bedobja a horgot a csalival, és azonnal meg van a kapás.Én vén hüje rátettem részükre még az egészre egy-két lapáttal, persze hogy akivizálodtak azonnal volt az alany.DE HOL A PICSÁBAN VOLTAK EZEK AMIKOR ZÖRGÖTT AZ ÉG???? MEGCSINÁLTÁK A REDSZERVÁLTÁST AMI VALAHOGY KISSÉ ABXTRACT, IGAZ IJET IS AKARTAK.....
Lajoskám, Anti nem cérnával bírja, hanem Anti szinte már beteges módon így érzi jól magát, baromságokat beidézve cukkolni az arra hajlókat, ő egy olyan éltető emlőbimbó ilyenek számára, mely ha megszűnne, az azzal járna, hogy rávetődés híján "beszélgetések" szűnnének meg, szép lassan témahiányban szenvednének ki.
Könyörgöm vedd már tudomásul, ha se te, se ő nem mennétek oda, ezek előbb utóbb egymás torkának ugornának, na de míg akad konc, ugyan miért is tennék a csordaszellemiség jegyében ezt.
Hidd el, te így baxtál ki legjobban azokkal, akiktől annyi méltánytalanságot szenvedtél el Indexes "liberalizmusnak" (ami nem mindenknek jár), meg saját magadnak köszönhetően. Felejtsd el azt a fészkes fenébe úgy, ahogy a cipőtalpról levakart kutyaszarral sem szokott az ember sokáig törődni!
Belenéztem az "INTELIGECCSEK" odalába,elképesztő,hogy ennyire elvakultak legyenek,de valahogy megértem öket, vagy közvetve vagy közvetlenül ezek szorossan részesei ennek a korrupcios társaságnak.Tudhatod nem vagyok Orbán imádó,de hogy valakiről ennyire negativon vélekedjenek az szinte elképesztő.
Anti még birja cérnával.....
Mondok neked egy érdekesset,,, az itteni föügyész lánya összegabajodott egy Izraeli diplomatával akiröl kiderült hogy kémkedik Izrael részére.Azonnal kiutasitották az országból.A föügyész kissé bajban van, követelik a lemndását.Nálatok bocsánatot kérnének töle, hogy gyanuba beveredett.Ebben az az érdekes,hogy miért eppen a főügyész lányára esett a választása, szegénykém nem eppen egy szemrevaló teremtés.
BIZONY az öregedő úrienbernek összekeveredett a szénája,nem régen a NY-Time -ben volt egy nagy cikk róla,széndékossan ignoráltam, gondoltam szólókegy-két szót a keresztpapa dolgairól (tudod ott az okosoknál)de lemondtam róla.Minek?? ugy is lehüjéztek volna.
Kedves Lajos, szívből örülök, hogy képes voltam hatni rád, és nem teszed be többé, rád nézve méltatlan környezetbe a lábad ..., olyanok közé, melyek a talpadig sem érnek. Szót se rá, baxákmarják innentől egymást, csak idő kérdése, hogy okos 'téma' híján mikor pukkannak végleg ki!
De lám, mit nem találtam: vajon lehet-e a világnak olyan szeglete, ahova Xhorxhi papa ne tenné be a tappancsait .....
EGY KAONA SÍRJA AZ MINDIG SZENT A RÉSZEMRE,NEMZETISÉGI MEGKÜLÖMBÖZTETÉS NÉLKÜL. ÖTKET IS VÁRTA VALAKI....AZ HOGY AKADTAK GONOSZ SZADISTÁK IS KÖZÖTTÜK,....HÁT MI EMBEREK IJENEK VAGYUNK....MINDEN NEMZET VÉDIA HAZÁJÁT AHOGYAN TUDJA....NINCSEN IGAZSÁGOS HÁBORÚ...
Tudod, Lajos, én ezzel úgy vagyok, hogy az általam szeretett elhunytakra nem csak bizonyos évfordulók, arra kijelölt időpontok alkalmával emlékezem, az ilyenek folyamatosan az emlékezetembe tolulnak a legváratlanabb pillanatokban, mert eltávoztukban is kedvesek számomra.
Amúgy meg, ahogy az életünkbe, ahogy a civil és katonai szférába tartoznak alapból jó, és alapból szar emberek. Számomra katonaként, ha valaki nem szadista ösztöneinek engedve önként áll egy-egy eszmeiség lobogója alá, hanem alapjaiban jó emberként az adott kor, és annak hatalmasságai abba a sorba kényszerítik, megemlékezésre jogosult marad nemzetiségi hovatartozásától függetlenül is. És ha én ne adj sors, azoknál a síroknál, ahol pl. 'szovjet' katonák nyugszanak, azok sok ezer kilométerre élő kedvese, felesége, édesanyja helyett, kik nem is sejtik, hogy hozzátartozójukat a mi földünk fogadta magába, lényegében személytelenül gyakorlok kegyeleti gesztust, abban a reményben, hátha közöttük kisebbségben vannak a szar emberek, akikre egyébként pillantást sem áldoznék.
Ugyanakkor számomra leköpendő szar ember kategória az, ki akár kommersz 'vagányságból', akár ideológiai okok, előitéletek miatt gyalázatos sírgyalázásra vetemedik, ezek számomra a leggusztustalabb gyáva szar ember kategória, lévén védekezésre képtelen élettelenekkel szemben gyakorolja mélysötét bugrisságát!
Érzékeny pontom ez, aktívabban író időszakomban volt módom sokat foglalkozni méltatlanul elhanyagolt temetőkkel, és bizony ezek között volt magyar, szerb, zsidó nemzetiség felekezete egyaránt, mégis egyforma törődés övezte ténykedésemet.
Én napi életem során sem vagyok képes szóbaelegyedni általam szarnak tartott emberekkel, lám, nem vagyunk egyformák, pl. 'egyik' közös barátunk azt hiszi, van értelme ráolvasni "a szemetekre mocskosságaikat". Ugyanakkor azt nem veszi észre, hogy ilyenekkel beszélgetőpartnerként óhatatlanul előállhat a "na ezek is egymásra találtak" látszatja, ami alig különbözik az örökérvényű "zsák a foltját megtalálja" mondástól :(.
Tehát én azt mondom, emlékezzünk azokra a halottainkra, kik ha élnének, tiszta lelkiismerettel mernének mások szemébe nézni. Élőkébe és elhunytak még élő hozzátartozóiba egyaránt!
Hatvan évvel ezelött, ezekben a decemberi, januári,februári hetekben súlyos küzdelem folyt a magyar föváros védelmében magyar és német csapatok részéről, illetve a főváros elfoglalása az ellenség részéről. Az orosz és a hozzájuk pártólt romaán haderő szeptember elején már több helyen átlépte a magyar államhatárt, oktober végén már megszállták az ország keleti felét. ELÖNYOMULÁSUK meglepő lassú volt.Decemberben nagy harcok árán igyekeztek elérni Budapest körülzárását, ami karácsony napjára sikerült is. A németek elhatározták Budapes védelmét, hogy lekössék az elörenyomúló orosz csapatok jelentös erejét.A bezárt városbana magyar védelem mintegy 37 ezer, a német mintegy 33 ezer karonával vettek részt.Szivessen olvasnánk a magyar oldalon harcoló egységek helyállásának leirásait , de nagy valószinöséggel ez a terület feldolgozatlan pedig, honvéd alakulatok mellett számos diák,egyetemista,és munkásfiatalok lelkessen fegyvertfogó szervezetei is résztvettek a város védelmében, A MAGYAR TÖRTÉNELEM LEGNAGYOBB VÉDELMI HARCÁNAK ISMERTETÉSÉVEL HATVAN ÉVE ADÓS A MAGYAR TÁJÉKOZTATÓ IPAR.Az interneten elérhető országos napilapok és folyóiratok egyikében sem találtam még nyulfaroknyi utalást sem arra, hogy hatvan kerrek évvel ezelött aratott a halál Budapesten, katonák és civilek soraiban egyaránt.Harci cselekmények és elhurcolások halottainak száma meghaladja a most világszenzációt jelentö szököárban elpusztultak számát. Érthetetlen a halgatás, és ennek okain tépelődünk, ismét oda érkezünk meg, hogy a háború súlyos pusztitásait is tuláradó mértékben károsult a nemzet lelke.Talán az a magyarázat, hogy egyik részről nem mernek írni róla,félve a sokat emlegetett fasisztázástól, másik részről pedig attol félnek, hogy ennyi idö után már nem lehet bolsi maszlaggal etetni a népet, hát jobb halgatni róla.Jobbnak látják nem bolygatni a történteket mert a feltáruló esetek legombolyitják azt a mű történelmet, amit összehorgoltak fél évzázadom át, ami még úgyis benne van a történelemkönyvbekben,lexikonokban, tanrendben, maradjon csak igy nem kell felkeverni mert fertözött. A magyar nemzet történelem tudata számontarja a vitéz cselekedettel végrehajtott vár-és városvédelmet, akár győzelemmel, akár hősi önfeláldozással végzödtek, bekerültek a költészetbe, legendatárba, szépirodalomba... ENLÉKEZZÜK TISZTELETTEK A HALOTTAIKRA.....
Sajnos hasonló mentalitású figurák szeretnék elhitetni, hogy ők reprezentálják a magyar- értelmiséget.( van belölük böven.)Egy percre se feltételezd hogy ezek ömlengései valami komplexet fejlesztettek ki bennem.Sőt igy megvagyok nyugodva hogy ezek nem mások mint a mult mentalitásával vértezett vadhajtások, percemberkék.
AKKOR LEPÖDNÉK MEG HA NEM TENNÉK.
Oda adotság szükséges hogy önállóan tudjon valaki véleményt alkotni. Ez részükre kényelmesebb és talán hasznuk is van belőle,mert anyagileg biztos , hogy nem a létminimumon vergődnek.
Lajoskám, te kurva nagy tévedésben vagy: akik téged rendszeresen becsmérelnek, azok még csak véletlenül sem képviselik a magyar értelmiség szegmensét, különösen nem annak "mérvadó hányadát"!
A minap sikerült elkapnom a Danubius Rádió műsorát, ahol a híres/hírhedt műsorvezető duett egy betelefonálójukat nyaggatva olvasta rá zsigerből hallgatóságára (különféle nyereményekért folyó kvízkérdések hangzanak el időnként), hogy bizony a magyar társadalom zöme igencsak sötét, buta, annyi az esze, mint a zsíros fekete főőőőőődnek!
Akkor azt hittem, lesz emiatt felhördülés, de semmi, akik jajveszékelni szoktak ilyenkor, mélyen hallgattak, ezen bezony nagyon nincs is mit vitatkozni.
Lajos, te azt hiszed, akik téged kritizálnak pl. írásaid milyensége miatt, a szellemi szférát képviselik!? Ugyan nézz már körbe, a közülük megszólalók 80 %-a szemernyivel sem különb e téren, mint te, akire bűnként olvassák ezt rá. Zömében egyszerű prosztingerek, kiknek pénzük van technikára, és affinitásuk mellett rengeteg szabad idejük mások aljas basztatására. A csordaszellem "érdekes" tulajdonságokat képes felszínre hozni. Pláne, ha akad olyan csordavezér, mely folyamatosan ösztökéli falkáját. A falka meg nyálát csorgatva, háláspárás tekintettel lihegi körbe, hogy akad, aki "szellemi táplálékot" nyújt számára piszkosszürke és dögunalmas hétköznapjai közepette.
Te azt hiszed, attól, hogy valaki például könyvtáros, vagy pedagógus, értelmiséginek tekintődik!? A nagy francokat, ismerek én olyan műveletlen, szakorientált pedagógusokat, melyeknél a világra egy minimálisnál nyitottabb kommersz mai diák is szélesebb műveltségű, mint "tanítója"! A könyvtáros meg, jó Bátyám, attól, hogy sok-sok betűt tartalmazó könyv között végzi nap mint nap monoton robotját, még lehet ugyanolyan setét, mint az említett műsorvezetők fekete főggggye :(.
És akkor az ilyen-olyan tanfolyamokon "okosodó" sűttparasztokról, még nem is szóltam :(((... Pedig lenne dögivel mit! Itt még mindig azt hiszik egyesek, hogy a pénz csinálja az embert, hogy akinek lóvéja van, annak esze is. A nagy túróst, és itt nem az "Andrásra" gondoltam!
Nem, Lajos, akik téged ugyanaz miatt baxtatnak, ami rájuk semennyivel sem kevésbé jellemző, azok nem képviselhetik egyetlen társadalom szellemi elitjét sem.
Azok akik engemet becsmérelnek,azért én szégyelenkezem, hogy enyire züllöté vált a magyar értelmiség mérvadó hányada....Ez a mentalitás öket cimkézi.....sokszor mondtam , hogy ezek egy erkölcsileg elrohadt társadalom megmaradt élő-halotjai.
Ami meglepett a napokban,az az , hogy a miniszerelnök a zsinagogában megváltóról beszélt, ott ahol éppen az érkezésére várnak az izraeliták már évezredek ota..Fogalmam sincsen hogy ez egy véletlen volt , vagy tudatlanság.( A TÖBBI BAKIJAIRÓL NEM IS TESZEK EMLITÉST.... AZOK FIZIKAI FÁJDALMAT OKOZNAK.. ez lenne az új lendületes vezetés???)
Akkor mit lehet elvárni ezektöl a rozsaszinbe öltöztetett politikai bohocoktól.
Ha akarsz jól szorakozni akkor kisért figyelemmel SZDSZ,világrengetö új programját.
ITT NÁLUNK LIBERÁLIS KORMÁNY VAN HATALMON 8-ÉVE, DE EGYETLEN EGY PONTBAN SEM ÉRTENÉNEK VELÜK EGYET.Ezt a témát pont ma délután beszéltük meg egy itteni liberális képviselövel, aki a vejem szomszédja.Egyszerüen azt mondta ha egy politikus(ok) egy normális társadalomban hasonló témákat boncolgat annak a rácsoságy mögött a helye.
Honnan a picsábol jönnek ezeknek ijen agyrémeik?????Vagy okosabbak mindenkinél, és ezzel az eszetleségeikkel elterelik a figyelmet az égetö problémákról.
Ami neken legjobban tetszett ebböl a programból, hogy " a szemetlés ne legyen büntetendö".Ezt elhiszem, hogy komojan gondolják,mert ha azért a szemétért kellene fizetniük amit összehordtak akkor rámenne még DÁRIUSZ-KINCSE IS.
Lajos, én már régen eljutottam odáig, hogy bátorkodom szarni az összpolitikára, különösen a hazaira, mert az nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve kizárólag a "miként süssük a pecsenyénket" nótáról szól.
Na most, az "ott" a vöröshártyás szemű elvakultak szférája, te ott bármit is szólsz, elveszett vagy, nem is értem mi a fészkes fenéért kínlódsz velük, hiszen láthatod, a legdurvább drabálisságot is elnézik nekik veled szemben. Te tudod :(((....
Mondod: "Itt van ez a kis forum.......LEFEJEZTÉK.... egyszerüen azért mert kifejezésre jutottak gondolatok amely nem a mindnnapos sablonos véleményeknek tett eleget."
Ebben az a muris, hogy aki lefejezett bennünket, ő maga is nem egy esetben hasonlóan pozitíven nyilatkozott rólunk azzal a semmitmondó csacsogással szemben, mely miatt erre a megalázó sorsra jutottunk. Nekem van egy nagy bajom: képtelen vagyok nyalni bárki valagát is :((...., arról nem is szólva, hogy ilyen távolságból ezt nem is lenne olyan könnyű véghezvinni. A segg és az ajak fizikai közelsége, sok minden mozgatórugója képes lenni!
Lajos, hogy ki hogy(an) beszél!??? Ez internetes fórumokon nem lehet téma, hiszen nem vagyunk egyformák. A milyenség minősége basztatása éppen ott nevetséges, ahol a megszólalók zöme nem beszél másként, mint akira ezért szart dobálnak :(.
Mindig nagyon vélony jégen táncolok amikor ugy magammodján elmondom a meglátásaimat.Talán finobabban kellene fogalmaznon akkor beleillenék az átlagember gondolatvilágába.Ez nagyon nagyon szomorúvá tenne....,....mindig vállaltam a következményeket azért amit cselekedtem és mondtam.(RÁ IS B......AM,HÁROM-ÉVET.)Egyetlen egy pecig sem bántam meg azt amit tettem,tehettem volna többet is, de a igazságérzetem visszafogott.(ÉN MARHA.)
Itt van ez a kis forum.......LEFEJEZTÉK.... egyszerüen azért mert kifejezésre jutottak gondolatok amely nem a mindnnapos sablonos véleményeknek tett eleget.Ma az aki gondokodik és van egyéni véleménye lényegtelen hogy jó vagy rossz de van, az elkövette azt a hibát, hogy kénytelen eltürni a durvábnál durvább megjegyzéseket,azoktol kik évtizedeken keresztül nem hogy csak a fajtája ellen cselekedett de ön-ön magát is kizsákmányolta ugy fizikailag mint szellemileg.Ezek modják meg ma a TUTIT,ezek most az ajserek.Ijenkor mindig a hányinger kerülget.
SOKSZOR FELTETTEM A KÉRDÉST magamnak... mi változott meg?????bármennyire is jóindulatúan nézem a dolgokt mindig odajutok vissza amit évekota mondogatok.... ujra osztották a lapokat egymásközött. Ebben a buliban régiek hátérben maradtak a fiatalabbak viszik tovább a jácmát, azt amit félszázad ota elödjeik elkeztek, kissé finomabban de a végcél az ugyan az,görcsösen ragaszkodnak a hatalomért és a megszerzett conchoz amit mások verejtékéböl komunizáltak.Menyire igaza van Márainak!!!!!
Ma már képtelenek bedugni egy sötét zárkába,(de szivessen tennék)ha mem ugy beszélsz ahogy egy hirtelen europaivá vált keleti mentalitással felvértezett demokratához illik.HIÁBA KINLODUNK MI,....láthatod a tisztes Úr még annyira sem érdemesitett, hogy válaszolt volna,.....itt valami csodának kell, hogy történjen, hogy valami TÖRTÉNJEN.Én csodákban nem hiszek.
Lajos, "bízok" ...., nem erről van szó ..., remélem!
Egyenruhák, egyenruhák ..., hát nyilasnak sem mindenki önként dalolva "állt be" ..., a hadkötelezettség alóli kibúvás nem igazán volt veszélytelen "játék".
Figyelj, különbségek mindig voltak, mindig lesznek.
Nézzük pl. ez a mi olvashatatlansági helyzetünket.
Mutatok valamit, rágd át, míg nyoma van (végül is egy hónapja virul már): ilyenek létezhetnek, ezeket, ezt a fajtát olvashatja bárki, akinek gusztusa van rá, ugyanakkor emiatt a fajta miatt mi csak egy korlátozott számú résztvevő számára vagyunk olvashatók :(((.
ELFELEJTETT HOLOCAUST!!!!!MA MÁR NEM HISZEM HOGY SOKAT MOND AZ A NÉV HOGY POL-POT...............Ha sikerült volna neki akkor ma 30-éves lenne a redszer, mert minden pusztitottak ami multra emlékeztetett még az évezredet is eltörölték. A világ elfeletkezett arrol a 3-millionyi békeszeretö KAMBODZSIAIKRÓL akit ez a vérszomajas kommunista gyilkos lemészárólt. Az életben maradt gyikostársai még mindig léteznek, söt nyugottan élnek. VILÁG MEG KRBATETT KÉZZEL BÁMUL!!!! Nincs nagy remény hogy a gyilkosokat törvényessen nemzetközi biroságon elitéljék, mert anyagilag képtelen ez a kis ország honorálni a költségeket.Világ- népeitő kérnek segitséget.Süket fülekre találtak..... austrálián kivül,aki 2-millió dollárral segiti öket. A nagy igazságos,demokratikus szbadságszerető amerika kategorikussan elutasitotta a segitséget, de a világ többi jomodu nemzetei sem törekednek a segtségre. HIÁBA.... holocaust csak egy létezik,a zsidóké,többi az nem lényeges, ezeknek a szerencsétleneknek talán az a bünük hogy sárgák.??????
Ez a te szuverén jogod,hogy bizol, hogy elfogultság nélkül fogják az ügyet kezelni, de az eddigi tapasztalarok arra engednek következtetni , hogy mindeki zsidókat irtott aki egyenruhába volt a háború alatt.Azok a német tudosok miért nem kerültek biróságra akiket ugy a yenkik mint az oroszok erhurcoltak a háború uténi honapokban.
Kedves Lajos, a konkrét személyre vonatkozó konklúziót a magam részéről megtartom a kivizsgálás végére. Ha galád, ám vesszen (függetlenül mennyi idő telt el), ha mégsem az, akkor bizony nagy valószínűséggel nem marad már hátra számára, mint a meghurcoltatás szokott velejárói. Ha nem elég kemény, akkor az összeroppanás.
Remélem ma már eljutottunk arra a szintre, hogy nemzetközi fókusz alatt egy ilyen kutakodás objektív végeredményt szülhet.
Engem leginkább a felszínre került "ügy", e stádiumában tapasztalható nyálverés irritál :(. Olyan színben, mintha a vádló abszolúte tévedhetetlen lenne.
Mapok-ota ez a téma itt is a kereskedelmi adókon bonyolódik.....tudhatod, nem nagy az érdeklödés iránta.Nem vadássza itt senki az esetleges japán-háborúsbünösöket hol ott a nácik tanulhatnának tölük ahogyan elbántak ugy az astrálokkal s mindenkivel a szigeteken akik keresztezték az útaikat.Mindent a maga idejében nem 60-év távlatából..ABC,SBS ami ennek az országnak a hivatalos megbizható hirközlöje nem nagy ügyet csinál belöle, csupán közli hogy állitolag felfedeztek egy magyar háborús bünöst ..Ez egy régi cionista fogás, mindenki nyilas fasiszta aki egyenruhát viselt a háború alatt.Kurva nagy üzlet ez a holokaoust igazságtétel,de miért nem keresik meg azt hogy kik adminiszrálták el a cigányoknak járó milliokat. Ez az ember egy tisztességes Austral állampolgár, és bizonyitékok nélkül nincsen ojan Wesentahl ügynökség ami valamit is tudna tenni ellene.Olvastam én is a magyar lapokban, most ezen csemegéznek.Érdekes mindig akkor dobnak be valamit amikor az SZDSZ kezd zsugorodni. .....
Undorodom az egésztől,meddig fognak még meghurcolni őreg embereket ártatlanul???Ha ez igy fog menni akkor azok a forradalmárok akik hazavágtak ávos pribékeket és esetleg egy közülük zsidó volt az is háborusbünös lessz?????
Probálkoztak itt már máskor is, litvánokkal, ukránokkal,most a magyarokora esett a választás.Azoknak is keresztül kellett menni a kelemetlen zaklatásokon,és még mindig ittvannak ugy, hogy ennek a szerencsétlen honfitársamnak is átkell esni rajta.De becsületére legyen mondva hogy önkéntessen hazamenne az ügy tisztázására.Mi van akkor ha ártatlan??? kifogja kárpotoni a zaklatásokért??? Itt hivatalossan ki lell hogy halgassák őt,amit már meg is tettek, de felsem merült a deportálás lehetösége.
Mikor kerül sor arra, hogy a volt vörös pribékeket legalább nyilvánossan megnevezzék nem csak othon,ugy világszerte.???
Remélem hogy van még othon annyi becsület,a magyar igzságszolgátatásban hogy nemet fog tudni mondani ennek a cionista eszellösöknek.