Szerintem SAJNOS lehet, legalábbis az elmúlt évek történései ezt bizonyítják.
Az emberek nagyobb százaléka kajálja azt a sok szemetet amit ezek generálnak folyamatosan. És még most sem hagyják abba. Csak mondják, csak mondják, csak mondják. Van pofájuk. Az átlagember meg kajálja. Ez van, sajnos. És ez csak egyre rosszabb lesz, ahogy én látom. Szívből sajnálom azokat, akik még hisznek ezeknek a hitelteleneknek.
Ilyet nem írtam le...
Csak jeleztem, hogy a teljes politikai elit ugyanazt csinálja, csak az Mszp ad a látszatra...ennyi pedig elég volt a választások megnyeréséhez...
"AZ Mszp ugyanannyit lenyúlt, csak nem ilyen pofátlanul...ezzel még semmi bajom nem lenne, ha jól teszik a dolgukat, akkor mindenkinek jó, megérdemlik azt a kis pluszt...csak a stílus tekintetében tartom jobbnak az Mszp-t. "
AZ Mszp ugyanannyit lenyúlt, csak nem ilyen pofátlanul...ezzel még semmi bajom nem lenne, ha jól teszik a dolgukat, akkor mindenkinek jó, megérdemlik azt a kis pluszt...csak a stílus tekintetében tartom jobbnak az Mszp-t.
A Fidesz pedig egy keménymagra épült, leszerepelt, felbomlott pártok tagjaiból álló holdudvarral...és ez a probléma...az eredeti Fidesz nem tudott kellő számú szakembert kiállítani, így a holdudvarból kellett merítenie, ahelyett hogy a szerves fejlődés érdekében kivárt volna és a mostani ciklusra tervezte volna első hatalomra jutását...de nem volt hosszútávú stratégiájuk és a győzelembe menekültek a '94-es sokk után...
Mongyuk arra még nem láttam példát, hogy a jelenlegi kormányt valaki szentté avatta volna ;-)
(nekem tegnap óta a munkahelyemmel, az EU csatlakozással, meg a modern bérezési rendszerekkel van teli legalább ennyire ;-)) )
Szakáll szakáll marad örökre. Hányan vagytok még kőagyú, megmerevedett gondolkodású "polgárok"? Én ezeket nem értem. Lételemük a frusztráltság. Mindig találnak valamit, amit utálni lehet, hogy utána újabb évekig szarul érezhesség magukat.
Kovács éppen olyan, mint Brezsnyev. Még akkor is a markában akarja tartani az országot, amikor óránként teszik majd rá egy lélegeztetőgépre. A többi vén komcsi múmia is épp ilyen, mire ezek kihalnak, addigra mostani Szanyi generáció is jól megörexik. Aztán majd azok nem akarnak lemondani a párthatalomról.
Kedves leeegyszerűsítése ez a dolgoknak, - csakhát ugye megfigyelési ügy nem volt, ellenben a Fidesz masszívan és kitartóan tolvajkodott.
Nem hiszek én azért abban, hogy minden politikus és minden politikai párt egyforma, - különös tekintettel arra, hogy a Fidesz lényegét tekintve nem is politikai párt, hanem kollégiumi szobatársak anyagi jólétének megalapozását szolgáló ügyes üzleti trükk...
:O)))
Ugyanaz történik, mint '98-ban, csak felcserélődtek a szerepek...akkor megfigyelési ügy, most a Fidesz tolvajkodása...az ország politikai elitje azonos eszközöket alkalmaz mindkét oldalon, hogy a szavazópolgár melyik oldalra áll, azt tisztán érzelmi alapú döntés a többségnél...
Ha nem tetszik amit Kovács László művel, akkor a nemtetszésed kitágíthatod a jobboldali retorikára is, ebben az esetben te is ésszerű megfontolások alapján fogsz arra a következtetésre jutni, hogy az ország _teljes_ politikai elitje azonos módon és minőségben űzi a szemfényvesztést, feladata ellátása helyett...