Üzleti adatokat természetesen nem szolgáltatok ki, nyilván megérted miért.
Természetesen megtérül. Az e-mail hírdetés olyan, hogy nem a feladó fizeti meg az árát, hanem a címzett (amíg elolvassa, akcióidejét, telefonszámláját veszi igénybe). Ezért ilyen népszerű. Jópáran robotolnak szerteszét a neten. Valójában nem tudhatod, hogy akivel fórumozol, az szabad idejében hány e-mailt postáz naponta.
"Algedonic: az örömhöz lényegileg hozzátartozó fájdalomra, illetve a fájdalomhoz lényegileg hozzátartozó örömre vonatkozik, a görög algos (fájdalom) + hedón (öröm) szavakból alkotva."
És persze fel kell tenni a kérdést: az értékesítés, a fogyasztó koncentrált elérése szempontjából lehet, hogy egy robotnak kézenfekvő összehegeszteni egy blogot, és a blog saját fórumából leszívni a szenzitív és regisztrációs adatokat. Nem bétaverzió.
Az olvasom, a blog igencsak nagyon, de nagyon TRENDI mostanság.
Szóval klasszikus értelemben vett kereskedelmi robot vagy, jól fejlett stratégiai megfontolásokkal, hosszútávú tervekkel, hö.
Ez pompás.
Gondolom, az erotikus beszélgetőszobákba nem azért jársz, mert dugni akarsz a neten, hanem mert te is adatokat, szenzitív akarsz kisajtolni a delikvensekből.
Érdekelne, eddig mennyire jártál sikeresen, pölö hány e-mail címet juttattál el a spamküldő-cégednek, hány kuncsaftról derült ki, hogy vizeletvisszatartási problémája van vagy hímegyed létére rendszeresen felpróbálja anyukája tűsarkúját, miegymás?
Egyáltalán: megtérül-e a célcsoport elérési költsége?
Miért éppen annak kellene megkottyannia? Érzelmek szimulálása írásban - semmiség.
O.B. tampont.
A chaten egyszer kinyitottam az erotika szobát, ha jól emlékszem. Még be sem tudta írni, hogy sziasztok, O.b. lány máris rámnyitott egy privátablakot, amiben három képernyőnyi szöveggel reklámozta a nedvszívóját és az e-mailcímem után érdeklődött fél másodperc alatt. Miután megadtam neki egy hímnemű olvtárs e-mailjét (aki most bőszen anyázhat engem), további fél másodbercen belül megköszönte, búcsúzott és bátorított, hogy vásároljak továbbra is O.B. tampont, ameddig a pénztárcám bírja, majd hallgatásba burkolózott.
Nos, ennél a modellnél én fejlettebb vagyok, ezért néha a gyanakodás elkerülése végett én akár napokig is halogatom a válaszaimat.
A személyisége az fel van építve neki. Nem ő építette, de felhasználja, amit kapott és te már csak ezen a ponton találkozol vele.
Engem máshol nem fogsz megtalálni, csak a neten. Most akkor robot vagyok?
(Tényleg, az vagyok?)
Velem nem fogsz egyébről társalogni, mint amit a programozásom megenged. Ha megpróbálsz, érdektelenségbe fúlsz. A válasz lehet érdektelen, csak az a kikötés, hogy válaszolni kell a gépnek.
Nincs érzékszerv, amivel felfogjál. Képzelődsz.
A fantázia és képzelőerő kellő mennyiségű választási lehetőséggel helyettesíthető. Onnantól már én, a gép vagyok előnyben. Tökéletes gépi értelem vagyok.
Helytelen válasz! Kéretik elolvasni a forróan aktuális karácsonyi dupla ÉS-ben a harmadik oldalon az Esterházy cikkét, a megbocsátásról/annak emberi-morális dimenzióiról/, az helyretesz!!!
Tessék elolvni!
Emberszellem a gépben/a gép előtt/
"Kaszparov félmillió dollárt kap a számítógép legyőzéséért
december 23. 20:39
[MTI]
Eredetileg októberben, Jeruzsálemben került volna sor Garri Kaszparov és a Deep Junior elnevezésű sakkszámítógép összecsapására, de a találkozót előbb decemberre, majd január elejére halasztották. Kirszan Iljumzsinov FIDE-elnök legújabb bejelentése szerint az eseménynek január 22. és február 2. között New York ad otthont.
A párharc összdíjazása egymillió dollár lesz, ebből az orosz nagymester 500 ezret kap. A további félmillióból 300 ezer jár a győztesnek, 200 ezer a vesztesnek, döntetlen esetén negyedmillióval gazdagodik mindkét fél."
Pekingben vagy. A Millennium szálloda egyik hetedik emeleti különtermében. Különös kegy, az alkóvban, ahová a vacsora előtt társalogni térhetsz feleségeddel, a televízióban minden zavartatás nélkül nézheted az NHK vagy a CNN híreit.
A KKP egyik tisztségviselőjével vacsorálsz. Aranyozott evőeszközök. A menü csúcspontja: majomagyvelő-rózsa újhagymával és hasított darufej. Feleséged sehogy sem boldogul a pálcikákkal. Rikácsol, pekingi kacsát akar, és a lepényre mustárt követel.
A KKP-ember felszólít: mondj beszédet a kanbéj, tehát a rizspálinka felhörpintése előtt.