Keresés

Részletes keresés

kibédi medve Creative Commons License 2010.07.28 0 0 352
MA 2-kor jelenti be Orbánbasi az új Széchenyi-tervet a HírTV-ben.
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 351
Az első Széchenyi-terv másik két programja – a regionális gazdaságfejlesztési és az aktív foglalkoztatási – 3-4 milliárd forintos támogatást kapott.

Az Ecostat 2002. évi tanulmánya szerint a visszatérítés nélküli támogatások a beruházások teljes költségének egy részét tették ki, amely a vállalkozáserősítő programoknál a támogatás hatszorosát, a turizmusfejlesztési, a regionális gazdaságfejlesztési és az energetikai programnál pedig a támogatás 3–4-szeresét kitevő beruházást indított el, a lakásprogramnál ez az arány másfélszeres volt.

http://www.mno.hu/portal/727298
Előzmény: kutato (350)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 350
A lakásprogramban főleg önkormányzatok vettek részt, amely lényegében bérlakások építését szolgálja. A program közel 30 milliárd forint támogatást kapott, és a feltételezések szerint összesen mintegy 40 milliárd forintnyi lakásberuházást segít elő, ami mintegy 8 ezer 60 négyzetméteres bérlakás építését teszi lehetővé

http://www.mno.hu/portal/727298
Előzmény: kutato (349)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 349
Pedig..

"Az Ecostat tanulmánya szerint a második legjelentősebb program a turizmusfejlesztés volt, melynek keretében 1600 pályázó között 30 milliárd forint támogatást osztottak ki, egy pályázó közel 20 milliós támogatást kapott főleg szállodai kapacitások bővítésére."
Előzmény: kutato (348)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 348
2002.12.10 13:16:27 Š (3

"Az Orban-kormany torvenyi felhatalmazas, kormanyhatarozat nelkul, mindenfele jogot mellozve sulyos millardokat osztogatott Szechenyi Tervnek alcazva. "

ellentétben az utánuk következőkkel, akik végkielégításkre, nemlétező kormányzati negyedre.. etc..költöttek..
Előzmény: mibi (3)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 347
Előzmény: kutato (346)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 346
"A 2001 és 2006 közötti évekre kitekintő középtávú fejlesztési program hat fő – vállalkozáserősítés, turizmusfejlesztés, lakásprogram, regionális gazdaságfejlesztés, energiatakarékosság és aktív foglalkoztatás – programterületet ölelt fel, és mintegy 60 alprogramot tartalmazott. Ezt egészítette ki az állami autópálya-építési program."
Előzmény: kutato (345)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 345
„A Széchenyi-terv programjainak megvalósítására két év alatt példátlanul nagy összeg, 626 milliárd forint központi beruházási forrás áll a gazdasági szereplők, az önkormányzatok és a kistérségek rendelkezésére. Talán nem köztudomású, hogy a Széchenyi-terv álma Orbán Viktor miniszterelnöktől származik, és mint új gazdasági minisztert egy éve engem bízott meg azzal a feladattal, hogy ezt az álmot, víziót egy középtávú nemzeti fejlesztési tervbe foglaljuk” – mondta Matolcsy György, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere egy interjúban 2001-ben."
Előzmény: kutato (344)
kutato Creative Commons License 2010.07.28 0 0 344
Az első Széchenyi-tervet 2000-ben dolgozta ki és fogadta el az első Orbán-kormány. A terv 2001. január 15-én indult azzal, hogy az akkori Gazdasági Minisztérium 55 pályázatot hirdetett meg 100 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.
Előzmény: mibi (-)
Wic Creative Commons License 2006.07.04 0 0 343

Védd csak Orbánt. Ameddig bírod. Védeni fogják az unokáid is.

mongyuk egy szóval sem védtem Orbánt. nem tudom, miből olvastad ki.

pusztán annyit írtam le, hogy "minden állat egyenlő, de néhányan egyenlőbbek a többinél".

Orwell szépen leírt mindent sok évvel ezelőtt.

Előzmény: Törölt nick (340)
Wic Creative Commons License 2006.07.04 0 0 342

látom, a smiley-t értelmezni nehezedre esik. ha már rákérdeztél, mit kellett volna felelni???? :o)

na mindegy.

Előzmény: Törölt nick (341)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 341

Sajnállak.

Egy érved sincs, csak a fika.

Nem vagy vitapartner.Ez már unalmas.

Azért jó éjszakát mindenkinek!

BabaLaci

Előzmény: Wic (339)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 340

ugyan. Orbánt darabokra cincálták volna a médiákok, ha megteszi azokat a dolgokat, amik esetén Ferinek egy mukkot sem szólnak.

Na jó, nekem sem kell a rizsa. Nyomod a fideszes szöveget, miközben én ténylegesen kiadtam magam.

Az egész hülye fideszes bagázs január óta csak Gyurcsányt támadta. A tetű Szíjjártó kizárólagos feladata az aktuális miniszterelnök támadása.

Ne várd, hogy hanyatt essek a "balosmédiaterror" szövegtől.

Védd csak Orbánt. Ameddig bírod. Védeni fogják az unokáid is.

Szép Magyarország.

Egészségetekre.

Előzmény: Wic (338)
Wic Creative Commons License 2006.07.04 0 0 339

őszintén?

úgy.

:o)

Előzmény: Törölt nick (337)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 338

Feri csak ügyes. Gátlástalanul ügyes.

ugyan. Orbánt darabokra cincálták volna a médiákok, ha megteszi azokat a dolgokat, amik esetén Ferinek egy mukkot sem szólnak.

De neked is igazad van, Orbán bűnös per nélkül is. Csak a hülye hiszi azt, hogy ennyi balhé után Orbán ártatlan.

LOL Koherens baloldali érvrendszer.

S akkor vagy a nagyon ostoba, ha megmagyarázod Gyurcsány tetteivel Orbán mentelmi jogát. Bocs.

hol is tettem ilyet? bocs.

Előzmény: Törölt nick (336)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 337

hidd el, könnyebb lesz neked is.

Mér', úgy nézek ki, mint aki székreked? :)))

Előzmény: Wic (331)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 336

csakhogy Te is látod, a média leszarja Feri lopásait, Orbán viszont bűnös per nélkül is.

Feri csak ügyes. Gátlástalanul ügyes. Ha én lettem volna ilyen, már kevesebb bajom lenne.

De advocatusdiabolinak volt igaza, ne ő akarja megmagyarázni, miért kell Magyarországon maradni a vállakozásoknak.

De neked is igazad van, Orbán bűnös per nélkül is. Csak a hülye hiszi azt, hogy ennyi balhé után Orbán ártatlan. Gyurcsány sem az. S most ne menjünk bele, ki élt vissza a hatalmával, ki élt az apósa hatalmával, ki használta ki a hatalmát, hol a hatalom és miért nem az enyém, stb, stb.

Mind ügyeskedik, vezényel, irányít, parancsol.

Te pedig fizetsz.

S akkor vagy a nagyon ostoba, ha megmagyarázod Gyurcsány tetteivel Orbán mentelmi jogát. Bocs.

Előzmény: Wic (333)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 335

333.

nem mi, a média.

Előzmény: Törölt nick (334)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 334

Mégegyszer, de utoljára:

Sem Gyurcsány, sem Orbán nem mentesíti egymás bűnét.

Nem lehet megmagyarázni holmi tokaji mahinációkat Altusokkal. Nincs igazolható eljárás olyan ingatlanügyekre, ahol 600000 ft-os lakásokat adnak el 60 milláért, vagy öszödi ingatlanokat bohóckodnak el.

Az egész politikai elit /??????? az elit szó kérdéses/ sáros, s ha ti itt mocsokul kezditek bármelyiket is védeni, akkor hülyék vagytok.

Ennyi.

Előzmény: Wic (331)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 333

Csukd be őket is. Orbánt is, Gyurcsányt is.

csakhogy Te is látod, a média leszarja Feri lopásait, Orbán viszont bűnös per nélkül is.

Előzmény: Törölt nick (332)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 332

Tényleg miért is kellett 2 mrd Ft vissza nem téritendő támogatásban részesíteni a madárinflu elleni oltóanyagot termelő offshore véget?? gyurcsányék adták :((( az adófizetők pénzéből..

Rossz válasz.

Csukd be őket is. Orbánt is, Gyurcsányt is. Életfogytiglan. Nincs mentség az adófizetők befizetéseinek lenyúlására.

S leszarom, hogy szőlővesszőkre, vagy medencére megy el. Aki nyúl, le vele. Mindenképpen szoci szavazó vagyok,de azért mert a hülye jobboldal hazaárulózik, hidat zár, tojást hajigál, nacionalista szövegeket nyomat, kokárdát sajátít ki, stb.

De ha valaki a szocikat akarja börtönbe csukni, mert loptak, akkor támogatom. De ott legyen mellette a jobbos banda is.

Gyanítom, hogy üres lenne a Parlament.

Csukd be akit akarsz. De senkinek nem lehet indoka a "másiktöbbetlopott" vagy a "haamásiknakszabadakkornekemmiértnem".

Remélem érthető voltam.

Előzmény: Fortissimo (326)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 331

A Koko támogatása /gyk. 25 milla/

és a Feri cégeinek 98milliós vissza nem térítendő támogatása mennyit termelt?

Itt csak veszíthetsz.

aham. ahogy azt a kis Móriczka elképzeli.

mellékesen, ha velem vitatkozol, ne Áderrel példálózz, a szavaiért nem tudok felelősséget vállalni.

hidd el, könnyebb lesz neked is.

Előzmény: Törölt nick (327)
Fortissimo Creative Commons License 2006.07.03 0 0 330
2 milliárd forintos hitel

"A Magyar Fejlesztési Bank 2 milliárd forintos hitelt nyújt a madárinfluenza emberre veszélyes változata elleni oltóanyag kifejlesztéséhez. Ezt Kóka János gazdasági miniszter jelentette be a pénzintézetben. A kölcsön célja az, hogy a betegség elleni magyar technológiát ne ötletként, hanem kész vakcina formájában lehessen piacra vinni."

Mielőtt rajtunk is eluralkodna az a bizsergető eufória, amit az Egészségügyi Minisztérium, a Cipruson bejegyzett Omninvest Kft., valamint az ÁNTSZ vezetőinek sajátos együttese érezhet, ismerkedjünk meg azzal az eseménysorral, amely az előterjesztésig vezetett.

*a hatástalan vaccina :((
Előzmény: Fortissimo (326)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 329

De előbb a magyarázat, hogy miért kell bárkit is vissza nem térítendő támogatásban részesíteni?

Ha engem, az mondjuk érthető, mert én aztán qrvára támogatnám a magyar ipart felvett dolgozókkal, s munkabérekkel.

Csak nyomjatok már egy pár száz millát.

Lássuk, mennyi vissza nem térítendő támogatást kaptak a Feri cégei:

Gyurcsány Ferenc jelenleg is fennálló közvetlen vagy közvetett tulajdonú cégei:

1. Altus Rt.
2. ROTAB Kereskedelmi Kft.
3. ALDO Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Tanácsadó Kft.
4. Magyaróvári Timföld és Műkorund Kft., illetve jogutóda a MOTIM Rt.
5. Gép- és Felvonószerelő Vállalat, majd Gép- és Technológiaszerelő Rt., végül ARK Vagyonkezelő Rt.
6. Béta-Roll Hengergumizó Rt.
7. Tisza Műtalp- és Gumigyártó Kft.
8. Acélkar Kft.
9. Dunántúl Termékenység Egyesülés
10. EMO-WIND Kft.
11. M-Automatika Kft.
12. MOTIM Műkorund Kft.
13. MOTIM-Kádkő Kft.
14. MOGÉPSZER Kft.
15. MESZ Kft.
16. MAVIKA Kft.

A múltbeli közvetett vagy közvetlen tulajdon:

1. ACCES V. Vagyonkezelő Kft.
2. DÉTELL Szolgáltató Kft.
3. GPS Vagyonkezelő és Gazdasági Tanácsadó Kft.
4. Balassagyarmati Fémipari Kft.
5. Fönícia Kereskedelmi Kft.
6. Fittelina Ingatlanbefektetési és -hasznosító Kft.
7. FORTUS Rt.
8. ROE Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft.
9. SZÍV-ŐR Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
10. Perfekt Rt.
11. Bakonyi Bauxitbánya Kft.
12. BAUXIT Bányavagyonkezelő Kft.
13. Nomentana Kft.
14. Agóra Marketing Tanácsadó Kft.
15. Altus Consulting Gazdasági Tanácsadó Kft.
16. Altus Luxemburg S.A.H.
17. PARTAGAS MANAGEMENT Kft.
18. PERTIA Könyvvizsgáló Rt.
19. PERFEKT-Akadémia Oktatási és Szolgáltató Kht.
20. ÁRKÁDIA-HOTELS Üdültetési Kft.
21. Enviroinvest Kft.
22. Hír-Rádió Kft.
23. M.A.B . Ingatlanhasznosító Kft.
24. TMI Kft.
25. LBS ECONET Rt.
26. Magyar Közbeszerzési Hírbörze Kft.
27. Perfekt Karrier Kft.
28. Bajalog Kft.
29. Első Magyar Timföldipari Kft.
30. GER-COM Kft.
31. MOTIM-KERLANE Kft.
32. MOTIM Alumíniumszulfát Kft.
33. Balassagyarmati Fémipari Rt.
vezető tisztség betöltése a múltban (felügyelő bizottsági tagság):
1. NSZ 1999 Lapkiadó Rt.
2. Hidrotechnika Rt.
3. Sárvári Mezőgazdasági Rt.
4. Vasiterv Tervező Rt.
5. MOGÜRT Rt.

http://justicia.uw.hu/upload/gyfcegei.gif

http://justicia.uw.hu/index.php

Előzmény: Törölt nick (319)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 328

pite

Előzmény: Wic (325)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 327

látom, elbeszélsz a tények mellett.

Hát persze Wic. Erről szól az életem.

Akkor maradjunk egy konkrét példánál mellébeszélés nélkül.

A Koko támogatása /gyk. 25 milla/ hogyan termelt 4 év alatt 100 milla bevételt mondjuk Áder szerint? Tudod 1 forint/ 4 forint tétel.

Na ez qrvára érdekelne.

Te, inkább az "öszödimilliárdosmedence" c. műsort nyomassuk, abban még jó lehetsz.

Itt csak veszíthetsz.

Előzmény: Wic (324)
Fortissimo Creative Commons License 2006.07.03 0 0 326
"De előbb a magyarázat, hogy miért kell bárkit is vissza nem térítendő támogatásban részesíteni?"

Tényleg miért is kellett 2 mrd Ft vissza nem téritendő támogatásban részesíteni a madárinflu elleni oltóanyagot termelő offshore véget?? gyurcsányék adták :((( az adófizetők pénzéből..

Tényleg miért is kellett a mágnást Hargitai, söjtöri.. 800 millió vissza nem térítendő támogatással támogatni (Egerszalók, fürdő, Csillag istván adta
Nem jobb lett volna aSzécheniy tervben magyar kisvállalkozóknak adni, mint OV programjában szerepelt a Széchenyi plusszban??? :))))))))))))))))))9
Előzmény: Törölt nick (319)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 325

ja, voltam vállalkozó 2 évig.

Előzmény: Törölt nick (323)
Wic Creative Commons License 2006.07.03 0 0 324

látom, elbeszélsz a tények mellett.

2002-ben volt fizetőképes kereslet az uszodára, most meg nincs.

ilyen egyszerű.

Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 323

Látszik, hogy sohasem voltál vállalkozó.

nem tud egy ilyen típusú vállalkozás termelni 1-ből 4-et, ha nincs, aki odaadja azt a pénzt a szolgáltatásért cserébe. amikor indult, volt fizetőképes kereslet. most nincs, mert azt a pénzt, amit erre fordítana átlagember, befizeti az emelt áfába, gázárba, satubbibe. és nem jár pancsikázni, mert akkor nem jutna neki zabára.

Bizony én is szeretnék olyan vállakozást, ahol adják a lóvét a magasból, nyomatják fogyasztási szinten lentről, én pedig csak a húszezreseket tömöm a szalmazsákba.

Mondhatni gondolkodnom sem kell.

Akkor már miért nem utalják a számlámra a milliókat, nem kellene faszakodni a számlákkal, bevételekkel, könyvelőkkel?

Kedves Wic, a világ ettől bonyolultabb. Gondolj bele, amiről itt beszélünk, s ami mellett te vastagon eltalpalsz, az a vállalkozói szemlélet. Hol kell vállakozást alapítani, miért, jövedelmező-e, nyereséges-e?

Ja hogy a Fidesz fizeti?

Ide az összeset, csak a hülyének nem éri meg.

Előzmény: Wic (322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!