Keresés

Részletes keresés

u.adrienn Creative Commons License 2013.03.27 0 0 75

Szia!

Én nagy rajongója voltam ennek a játéknak amíg nem lett újítva a gépem!:/

Most viszont már a lányomnak akartam megmutatni és próbáltam a linket használni,de sajna nem mutatott semmire!

kérlek titeket,hogy aki tudja,hogy milyen link kell ehhez,hogy müködjön akár angolul is,az küldjön nekem linket!

babo.2006@citromail.hu -ra

tárgy-hoz irja be,hogy industry,mert sok szemetet is kapok! :)

köszönettel! Adrienn

Előzmény: TycoonHQ (73)
MightyRASF Creative Commons License 2011.03.16 0 0 74

Félig már siker. Bejön a játék menüje, de pl az első kampány betöltési csíkja után lefagy :(

Még próbálkozom vele.

TycoonHQ Creative Commons License 2011.03.06 0 0 73

Sziasztok!

Utánajártam ennek az Industry Giant 2 problémának. http://users.atw.hu/tycoon/viewpage.php?page_id=271 Itt elolvashatjátok a megoldást és természetesen a szükséges programokat is beszerezhetitek hozzá. Ha valakinek még így is gondja akadna, az kérem jelezze az oldalon valahogy (chat, hozzászólás, e-mail). A megoldás bizonyítottan működik: Nvidia és ATI videókártyákkal, valamint XP és Seven operációs rendszerekkel. Jó szórakozást mindenkinek ehhez a remek játékhoz! :)

bboj Creative Commons License 2009.07.26 0 0 72
valami fix van hozzá, ami az újabb videókártyák alatt is működésre bírja.
Előzmény: hbela74 (71)
hbela74 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 71
Eredeti magyar verzió+újjabb videókártya= nincs működés
Pedig az egyik nagy kedvencem a játék csak a régebbi videókártyákat szereti.
colossal404 Creative Commons License 2008.02.07 0 0 70
Nem tudja vki h hogy lehet hidat lerombolni?
Wác Creative Commons License 2006.04.11 0 0 69
Az nem is olyan sok, annyit én is adnék érte! Remélem jobb, mint az első rész!
Előzmény: mozdi (67)
8Viktor8 Creative Commons License 2006.04.09 0 0 68
Sziasztok!
Nagyon kéne a játék! Valaki tudna segíteni, hogy honnan lehetne megszerezni, olcsón?
mozdi Creative Commons License 2005.10.16 0 0 67
Na ma vettem egy ilyet MediaMarktban 990 (kilencszázkilencven) forintért, és így elsőre nagyon tetszik. :)
goldmember Creative Commons License 2003.05.31 0 0 66
Szevasztok!

A termekek reklamozasa (ujsag,tv,radioban,direktmailbem) nalatok mukodik?
Mert nekem nem, de a config.gen nevu fileban parameterezheto, mint minden mas a jatekra vonatkozo valtozo. a

Előzmény: goldmember (65)
goldmember Creative Commons License 2003.05.29 0 0 65
Szevasztok!

A termekek reklamozasa (ujsag,tv,radioban,direktmailbem) nalatok mukodik?
Mert nekem nem, de a config.gen nevu fileban parameterezheto, mint minden mas a jatekra vonatkozo valtozo.

Előzmény: goldmember (63)
Soltaire Creative Commons License 2003.05.27 0 0 64
Nekem havi 15e a segélyem és keresek melé 20e ft-ot egy hónapban. ez 35. éljen a magyar. úgyhogy tojok rá, mi mennyibe kerül, kopizom magamnak.
Előzmény: Klemee (62)
goldmember Creative Commons License 2003.05.27 0 0 63
Szevasztok!

A termekek reklamozasa (ujsag,tv,readioban) nalatok mukodik?
Mert nekem nem, de a config.gen nevu fileban parameterezheto, mint minden mas a jatekra vonatkozo valtozo.

Klemee Creative Commons License 2003.05.27 0 0 62
Sziasztok!
Előszöris el kell mondanom, hogy nagyon jó a játék. Nekem bejön. Vagyis bejönne, ha nem írott lenne és lehetne vele nyomulni rendessen.
De már bocsika, ha kissé offtopic leszek:
Ki is irta, ki is irta?:) mindeggy....
Szoval a másolás: Hát nem tudom ki hogy van vele, de én becsületessen dolgozom, családom(két gyerek) és lakásom van(kölcsönnel) :( , és mindezért a megérdemelt bérem netto 90.000.-, de ebben már benne van a két gyerekre a családi pótlék. Szóval kedves "valaki", -aki olyan szépen megfogalmazta a szoftverhamisitásos témát- azt meséldd el lécci , hogy oszatnád be a lóvét. Nejem gyesen, én melozok, ketten kb. netto 130.000.- jön össze. Ugye akkor kiadás: lakás(50-70/ho), gyerek(10-30/ho), enni is kéne valamit(20-35/hó)...és még akkor hozzájön a be nem tervezett kiadás: kilog a segged a gatyábol:))

Na nem siránkozni akarok, de azé ezt nem csak Te (hány éves is vagy???:)) , hanem az árak megállapítói is, (vagy az állam, aki a fizukat adja) észrevehetné. Szerinted amugy a vezetők (bármilyen szinten) eredeti softvereket használnak?:)) Ne viccelj... kérdd el egyszer az ellened eljáró bírónak, bírónőnek az otthoni lemezeit, videokazettáit, kazettáit, zenei CD.-jeit....:)))) meg fogsz döbbenni.....
Amugymeg, ugye a ki gépekkel foglalkozik az tudja: játékhoz fullos gép dukál(na). vagyis mindenből az erős dolgok. Tehát egy közepes gép legalább 150.000.- és még nem mondtam sokat. ehhez vegyé egy eredeti Winfost :)) az mennyi is?:)) XP. mondjuk, hogy haladj a korral nemtom pontossan, de 50-100 között, ja szöveget is kéne szerkeszteni, meg a gyerek is tanulná...az mennyi is?:(( xp office 100 környékén?:)) na számolj csak : hol is tartunk? 200-300 ezernél testvér.... és még csak azt irja ki a pöcs, hogy windows... jobb esetben, mert ha valamit elnéztél akkor csak az kékhalál-ban resz részed.

Na akkor mi a megoldás?:)) menjünk vissza kövel dobálozni az Őskorba, csakazért mert egyesek leszarják, hogy fizetésből élsz?

Abbahagyom ezt, de azért mielött igy kardoskodva kiállsz valamiért, jo megvizsgálni a másik oldalt is.
Amugy mondom : GAME sirály.

Elf Creative Commons License 2003.02.25 0 0 61
Kool, a hardver teszt tönkrevágta a monitoromat.
Yag. Creative Commons License 2003.02.25 0 0 60
Na jó erről ennyit.
Ujra telepítettem a gamét - legalábbis akartam és most meg az istennek sem akar elindulni.
Szóval "jólmegszívtammertnemtudomelinditani effektus" lépett fel! Pedig az uj NOCD- exe-t használom :)
Előzmény: MightyRASF (58)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.24 0 0 59
Egy frászt :(
Bele is fáradtam.
Kicsit impossible mission íze van... de valami trükk bizti akad rá.
Előzmény: MightyRASF (58)
MightyRASF Creative Commons License 2003.02.22 0 0 58
Na? Van mar megoldas?
Előzmény: Soltaire (54)
JOKESZ Creative Commons License 2003.02.18 0 0 57
most kezdtem bele a játékba, de a tutorial és egy próbajáték után úgy érzem, nagyon le van egyszerűsítve a játék. Szerintem kicsit "gazdálkodj okosan" szintre vitték a bonyolultságát, ami szerintem nem előny egy ilyen jellegű játéknál.
A capitalism 2 mintha jobban el lenne találva...
De cáfoljatok meg, ha nem így van.
Soltaire Creative Commons License 2003.02.13 0 0 56
Mert nem megfelelő exe indítja a játékodat. Feltörted van, igaz?
Le kell hozzá töltened új nocd exet.
Keress rá az astalavista.box.sk-n
By
Előzmény: Nagybivaly (55)
Nagybivaly Creative Commons License 2003.02.13 0 0 55
Köszi. Arra tudsz valami jót, hogy az olajkutak is miért csak 0.1-et termelnek havonta?
Előzmény: Yag. (50)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.12 0 0 54
Lyóember :))
Az összlakosság szükségletének a 40%-t kell kielégíteni 14 éven keresztül.
Átlagosan.
Számold ki :))))
Én 1935-től majdnem full elláttm a városokat, de kevésnek bizonyult.
Előzmény: MightyRASF (53)
MightyRASF Creative Commons License 2003.02.12 0 0 53
Mind a 4 varosba kell kenyeret szallitani????
En csak kettobe vittem :) Lehet ez is gond?
Előzmény: Soltaire (52)
Soltaire Creative Commons License 2003.02.12 0 0 52
Szerintem mindenképp hajóval, mert a repülő...
Egy repülőtér fél milla.
Egy repcsi 370.000 és csak 6-8 adag kaját visz.
Van 4 város. Ki lehet számolni.
Szóval hajó és vonat.
Már van ötletem, de csak akkor mondom el, ha sikerült kivitelezni :)
Előzmény: MightyRASF (51)
MightyRASF Creative Commons License 2003.02.12 0 0 51
Itt szenvedek en is...
En kerti hazat szeket, kepkeretet es letrat csinalok, de lehet kene egy kis papir arut is....

Na majd holnap kiprobalom.

Viszont nem tudom mennyi buzamezot csainljak, hogy kielegitsem a keresletet? A vegen mar 9 buzamazo ontotta a kenyernek valot, de hiaba... :(
Mivel menjen a szallitas? Hajon vigyem vagy repulovel?

Előzmény: Soltaire (35)
Yag. Creative Commons License 2003.02.12 0 0 50
Nagybivaly

A multkor én is kerestem a kroki farm helyét, és egy láposabb terület kivételével mindenhol 0.0 - 0.1 volt a termelhetőség. ... azon a lápon 0.6 vagy 1 ? valahogy igy ... az egész térképen egy kis terüleet volt. Ugyhogy valami halvány zöldes területet keress hátha láposabb résznek tünik és oda már lehet rakni . De túl nagy termelési aráynt ne várj. Egyébként a pálya bal alsó hányadában valahol.

Előzmény: Nagybivaly (49)
Nagybivaly Creative Commons License 2003.02.11 0 0 49
Valószínű velem lehet a probléma, de nekem a könnyű második pályája se sikerült...Igaz, ahhoz ültem oda először, de érdekes tapasztalásokat tettem: hiába van meg az alapanyag (olaj), meg a gumigyár, meg a csónakgyár, minden frankón beüzemelve, nem termel egyik sem! Miért?
Másik a krokodilfarm: azt hova lehet letenni? Mert nálam az egész térképen 0.0 krokodilállomány-növekedést mutatott.
MightyRASF Creative Commons License 2003.02.11 0 0 48
Az elején közel a nagy városhoz építs 1 tyúk farmot, 2 tehén farmot, 1 vagy 2 búzaföldet, 1 gyümölcsöskertet. 3-4 közepes raktár (állítsd be a fogadott áruk mennyiségét, nehogy a sok tojás és tej elfoglalja a helyet), építs két élelmiszergyárat (kenyér és hamburger). Úgy csináld, hogy később még tudj farmokat, gyárakat letenni!
Vasúttal kösd össze a várost és a termelőegységeket. A városban úgy helyezz el egy közepes raktárat, hogy gazdaságosan ki tudjon szolgálni két boltot. Legalább 3 gyors vonat szállítsa az árúkat. Amelyik árúbol kevés van, annak az árát emeld fel az árát. Mindeközben a legtávolabbi szigeten húzz fel 1 búzaföldet és 2 közepes (mert olcsóbb, mint 1 nagy és több is fér bele) raktárat (ez kell a whiskey-hez) Ha megtellt a nagy raktár búzával, leállíthatod a termelést (vagy törölheted is a búzaföldet)
Húzz fel egy kvarckitermelőt, mellé két közepes raktárat. Ha megtellt, leállíthatod, törölhed. Ha jól csináltál mindent, akkor lassan a város szépen termeli neked a havi 2-3százezret. A kitermelt kvarcot hajó(ko)n átszállítod a búzaraktáraidhoz. ujabb raktár telepítése, üveggyár és palackozó üzem építése. Ha már tudsz repteret építeni, akkor repcsivel átszállíthatod a kész whisky-t a spec. raktárba. kb ennyi.
Jó szórakozást!
Előzmény: Recece98 (43)
Recece98 Creative Commons License 2003.02.11 0 0 47
Hat, koszonom szepen, a sok jo tanacstol nem lettem okosabb:(
Soltaire Creative Commons License 2003.02.11 0 0 46
Szerintem az a pálya is könnyű. Először evőeszközök.
Volt vagy 45 teherautóm :))) Mentek, mindállat!
De azért volt is mit szállítaniuk!
Előzmény: Yag. (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!