örömmel jelenthetem, Mendieta már majd 2 hónapja focizik!
Sőt az elmúlt néhány fordulóban gólt, gólokat is szsrzett a Middlesbrough színeiben
Remélem ő is, meg Ivan de La Pena (másik kedvencem) is befér majd a VB-re sikerrel kijutott spanyol válogatott keretébe! És miután Mendieta stílusának nem fekszik az angol bajnokság (az olasz sem), jó lenne, ha nyáron hazajönne a Valenciába!
arról írnak, hogy Aragonesnek játékosa volt Mendieta két évig és adódik a kérdés, hogy 2 év után visszakerülhetne a válogatottba, ha sikerülne valami nagyon jó szezont elkapni a Boroval, de Mendieta tagadta, hogy Aragones megválasztásával több esélye lenne visszakerülni
sajnos nehéz dolga van, mert ott van Joaquin, Etxeberria aki most kimaradt, de még Luis Garcia és előtte van a sorban szvsz
Middlesbrough star Gaizka Mendieta is not expecting any favours from new Spain coach Luis Aragones.
The former Atletico Madrid supremo, who was Mendieta's boss for two years during his time at Valencia, was appointed as the successor to Inaki Saez over the summer following Spain's failure in Euro 2004.
It is now being suggested that a good start to the season from Mendieta, could signal a return from the international wilderness - where he has been for nearly two years after last playing for Spain in November 2002 against Bulgaria.
However, Mendieta is not banking on getting any preferential treatment from Aragones.
When asked about whether he thought he has more chance of playing for Spain under Aragones, Mendieta said: "No.
"No, because that was a different time and place.
"I will not say never because you never know.
"I have seen a lot of players come back to the side I have been out for over a year now."
Mendieta spent last season on loan at Boro from Lazio, but his deal became a permanent one during the summer on a four-year deal.
He is now looking forward to the new season ahead, where he will again taste European football.
"It will be good to play in Europe and I think we can do well," he said.
"At the moment there is a big expectation level at the club.
"It is very good that we have really good players and we have brought some more in and for the future we have to have a good base.
A Boro eddig két barátságos meccset játszott és Mendieta mindkettön gólt rúgott. (nem 11-esból.) Ez azér nagyon bíztato. Ráadásul mindkét meccs után halálra istenítette a stáb. :)))
Mendieta Lazioba igazolása előtt a világ egyik legfelkapottabb középpályása volt, a teljesítményét nem volt ember aki nem ismerte volna el, nem volt véletlen az a negyven-akárhány milla amit a Lazio kiadott érte! más kérdés, hogy nagyot buktak rajta
onnantól egy más Mendietát látunk, mindenesetre érdekes története van
Kurányi azért még nem tett le ennyit az asztalra!
amugy a haverokkal, mi csak dunaplázás Kurányi-nak szoktuk hívni, úgy fut mintha magastalpú cipője lenne + fejszerkezet
pont így vagyok Kurányival! :D vagy legalábbis majdnem. nem a kedvencem, meg régebben se tartották jónak, de ugyanígy hülyének néznek ha azt mondom világklasszis csatár :D és tényleg az!
Én hajlandó vagyok mindennap írni ide, ha kell, mert had pörögjön a kedvenc focistám topicja! :)
Már elég régen a kedvencemnek mondhatom, bár régen sokkal kevesebben néztek hülyének emiatt. Akkor még mások is mondták, hogy de jó kis játékos ez a Mendieta!
Hányok az ilyenektől! Semmit nem értenek a focihoz, akkor se látták mennyi köze van a Valencia sikereihez, csak elhitték...röhej.
Remélem hallunk még róla! A legnagyobb az lenne, ha a 2006-os VB-én vezetné a spanyolokat győzelemre!
Nem akartalak csesztetni Ramos, ne haragudj ha ugy tünt. Csak elég szélsöséges példákat hoztál.
(már 4 napja elolvastam mind a 200 hozzásolást.)
Egyébként én csak 2 éve szeretem Mendietat. A Valenciás éveiröl pont lemaradtam. De rengeteg videot láttam rola és sok meccset is, amit ismerösök vettek fel. Nagyon megérdemelte volna azt a két BL gyözelmet ö is meg a csapat is.
Nagyon drukkolok hogy a Boroval is sikrüljün eljutnia a BL döntöig. Nem szabad még leírni sem Öt sem a Middlesbrough-t.