Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.04 0 0 240
Igen, él.
Előzmény: GDávid (239)
GDávid Creative Commons License 2006.12.04 0 0 239
él még egyáltalán?
Faramir74 Creative Commons License 2005.11.20 0 0 238

örömmel jelenthetem, Mendieta már majd 2 hónapja focizik!

Sőt az elmúlt néhány fordulóban gólt, gólokat is szsrzett a Middlesbrough színeiben

Remélem ő is, meg Ivan de La Pena (másik kedvencem) is befér majd a VB-re sikerrel kijutott spanyol válogatott keretébe! És miután Mendieta stílusának nem fekszik az angol bajnokság (az olasz sem), jó lenne, ha nyáron hazajönne a Valenciába!

GDávid Creative Commons License 2005.09.01 0 0 237
még mindig sérült?
Ramos_ Creative Commons License 2004.10.27 0 0 236

lerugták a térdét vagy mi!:( Portsmouth ellen

a lényeg, hogy azt hitték hogy nem olyan sulyos, de mégis

kurvára sajnálom

Előzmény: GDávid (235)
GDávid Creative Commons License 2004.10.26 0 0 235
miért mi történt?
Előzmény: Ramos_ (234)
Ramos_ Creative Commons License 2004.10.26 0 0 234

Mendietának ennyi volt a szezon

fasza bazmeg, ennyit az uefa kupáról meg a spanyol válogatottról

Oliveira Creative Commons License 2004.08.12 0 0 233
Hha feltétlenül jpbbszélsőként akarnak számítani rá.
Előzmény: Ramos_ (232)
Ramos_ Creative Commons License 2004.08.12 0 0 232

semmi extra

arról írnak, hogy Aragonesnek játékosa volt Mendieta két évig és adódik a kérdés, hogy 2 év után visszakerülhetne a válogatottba, ha sikerülne valami nagyon jó szezont elkapni a Boroval, de Mendieta tagadta, hogy Aragones megválasztásával több esélye lenne visszakerülni

sajnos nehéz dolga van, mert ott van Joaquin, Etxeberria aki most kimaradt, de még Luis Garcia és előtte van a sorban szvsz

Előzmény: Oliveira (231)
Oliveira Creative Commons License 2004.08.12 0 0 231

Miért van az h szinte csak a Mendietás angol szövegeket nem értem??

Miről van szó?

AMUNT GAIZKA!

Előzmény: Ramos_ (230)
Ramos_ Creative Commons License 2004.08.11 0 0 230

Mendieta Not Banking On Spain

by Graeme Bailey -  Last Updated 11 Aug 2004

Middlesbrough star Gaizka Mendieta is not expecting any favours from new Spain coach Luis Aragones.

The former Atletico Madrid supremo, who was Mendieta's boss for two years during his time at Valencia, was appointed as the successor to Inaki Saez over the summer following Spain's failure in Euro 2004.

It is now being suggested that a good start to the season from Mendieta, could signal a return from the international wilderness - where he has been for nearly two years after last playing for Spain in November 2002 against Bulgaria.

However, Mendieta is not banking on getting any preferential treatment from Aragones.

When asked about whether he thought he has more chance of playing for Spain under Aragones, Mendieta said: "No.

"No, because that was a different time and place.

"I will not say never because you never know.

"I have seen a lot of players come back to the side I have been out for over a year now."

Mendieta spent last season on loan at Boro from Lazio, but his deal became a permanent one during the summer on a four-year deal.

He is now looking forward to the new season ahead, where he will again taste European football.

"It will be good to play in Europe and I think we can do well," he said.

"At the moment there is a big expectation level at the club.

"It is very good that we have really good players and we have brought some more in and for the future we have to have a good base.

"This is a very important year for the club."

D.M. Creative Commons License 2004.07.22 0 0 229
A Boro eddig két barátságos meccset játszott és Mendieta mindkettön gólt rúgott. (nem 11-esból.) Ez azér nagyon bíztato. Ráadásul mindkét meccs után halálra istenítette a stáb. :)))
D.M. Creative Commons License 2004.07.19 0 0 228
Igen megkaptam. Köszi szépen!! :)))
Előzmény: Ramos_ (227)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.19 0 0 227
küldtem egy mailt! (Dc help + egy Mendieta gól)
Előzmény: D.M. (224)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.19 0 0 226
én nem vagyok rá képes sajna
Előzmény: Oliveira (225)
Oliveira Creative Commons License 2004.07.18 0 0 225
Nem tudjátok tárhelyre feltenni a gólokat?
D.M. Creative Commons License 2004.07.18 0 0 224

Egyszer már fölraktam a dc++-t, de nem tudtam használni. Valamit elbaszhattam. Ha valaki tud segíteni leirhatná mit kell csinálni miutan fölraktam.

Előzmény: Ramos_ (223)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.18 0 0 223

Sziasztok!

mostanában nem nagyon érek rá

talán majd egy hét mulva

ICQ-m nincs sajna, egyszer felraktam, de felbaszta az agyamat és kilőttem

D.M.

emailben nemigazán tudom elküldeni a gólokat, mert tul nagy a fájlméret

addig szerezz be DC++-t ha akarsz 28 Mendi gólt:))

valszeg 25-ikétől gyakrabban fent leszek a Koli-n vagy a Matrix-on ugyanezen a nicken

byez

D.M. Creative Commons License 2004.07.14 0 0 222
Va e-mail címed Ramos? Mert ha van nekem is elküldhetnél egy pár videot e-mailen ha nem gond.
GDávid Creative Commons License 2004.07.14 0 0 221
ok,kösz. ja, van dc++-om. icq-d nincs? ott megbeszélhetnénk a dolgokat.
Előzmény: Ramos_ (217)
D.M. Creative Commons License 2004.07.13 0 0 220

Ja!!! :)))

Nem semmi a pasas! Lesz ilyen jo a Boroban is csak bízni kell benne.

Ha nem biznak benne olyan lesz mint amilyen a Lazioban volt... Semmilyen.

Előzmény: Ramos_ (218)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.13 0 0 219

azért ez más:))

Mendieta Lazioba igazolása előtt a világ egyik legfelkapottabb középpályása volt, a teljesítményét nem volt ember aki nem ismerte volna el, nem volt véletlen az a negyven-akárhány milla amit a Lazio kiadott érte!  más kérdés, hogy nagyot buktak rajta

onnantól egy más Mendietát látunk, mindenesetre érdekes története van

Kurányi azért még nem tett le ennyit az asztalra!

amugy a haverokkal, mi csak dunaplázás Kurányi-nak szoktuk hívni, úgy fut mintha magastalpú cipője lenne + fejszerkezet

Előzmény: V-Man (215)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.13 0 0 218

nagyon sok durva gólja van, én ezek miatt bújtam annak idején a spanyol tv-t, hogy megnézzem a Barcát, meg a Mendietát a Valenciában

az Atletico Madrid ellen lőtt gólja a kupadöntőben az egyik legszebb

de még azt is veri, a Barcelona ellen lőtt kapásgólja

meg 98-ban a Bilbao-nak lőtt gólja mikor vagy 4 embert elfektetett a 16oson belül

Előzmény: D.M. (216)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.13 0 0 217

De elkérhetnél, viszont nemtom hogy!

Ha van DC++-od fent szoktam lenni, onnan könnyen letöltheted az összeset tőlem

28 gólja van meg, ebből kb 10 büntető

Előzmény: GDávid (214)
D.M. Creative Commons License 2004.07.13 0 0 216

Nekem is van pár videom. Megvan az is amit amit az Athletico Madridnak lőtt '99 ben. Az a gol nem volt semmi...

(Egyébként azt nyilatkozta a Barca elnöke (Laporta) hogy kár volt elengedni Mendietat tavaly. És milyen igaza van!! :))

V-Man Creative Commons License 2004.07.13 0 0 215
pont így vagyok Kurányival! :D vagy legalábbis majdnem. nem a kedvencem, meg régebben se tartották jónak, de ugyanígy hülyének néznek ha azt mondom világklasszis csatár :D és tényleg az!
Előzmény: ForzA (212)
GDávid Creative Commons License 2004.07.13 0 0 214
ezekből párat majd nem kérhetnék el?
Előzmény: Ramos_ (213)
Ramos_ Creative Commons License 2004.07.13 0 0 213

teljesen egyetértek

melyik a kedvenc gólod tőle?

nekem kurva sok gólja van meg a vinyómon, mondjuk a fele 11-es, de még azokat is leszedtem:)

Előzmény: ForzA (212)
ForzA Creative Commons License 2004.07.13 0 0 212

Szevasztok!

Én hajlandó vagyok mindennap írni ide, ha kell, mert had pörögjön a kedvenc focistám topicja! :)

Már elég régen a kedvencemnek mondhatom, bár régen sokkal kevesebben néztek hülyének emiatt. Akkor még mások is mondták, hogy de jó kis játékos ez a Mendieta!

Hányok az ilyenektől! Semmit nem értenek a focihoz, akkor se látták mennyi köze van a Valencia sikereihez, csak elhitték...röhej.

Remélem hallunk még róla! A legnagyobb az lenne, ha a 2006-os VB-én vezetné a spanyolokat győzelemre!

D.M. Creative Commons License 2004.07.13 0 0 211

Nem akartalak csesztetni Ramos, ne haragudj ha ugy tünt. Csak elég szélsöséges példákat hoztál.

(már 4 napja elolvastam mind a 200 hozzásolást.)

Egyébként én csak 2 éve szeretem Mendietat. A Valenciás éveiröl pont lemaradtam. De rengeteg videot láttam rola és sok meccset is, amit ismerösök vettek fel. Nagyon megérdemelte volna azt a két BL gyözelmet ö is meg a csapat is.

Nagyon drukkolok hogy a Boroval is sikrüljün eljutnia a BL döntöig. Nem szabad még leírni sem Öt sem a Middlesbrough-t.

Egy kupa már megvan!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!