A wareszban tényleg külön kérésre volt a botváltó, nekünk De Luxe van és abban botváltó van. Még annó a merkúrtól vettük csír újonnan.
Az extra volt még a ködlámpa, a tolótető, a rádió, az eltéró belső,
- Antenna
- Kilométerszámláló
- Figyelmeztető hangjelzés(kulcs és világítás)
- Kabinvilágítás -3 állású
- Napellenző mindkét oldalon
- Piperetükör és zseb a napellenzőben - vezető oldalon
- Pohártartók
- Belülről állítható külső tükrök
- Éjjel/nappal visszapillantó tükör
- Utastérből nyitható tanksapka
- Osztott, dönthető hátsó ülések
- Fejtámla a hátsó üléseken
- Ajtózseb az első ajtókban
- Első ablaktörlő - szakaszos működtetésű
és a kedvencem: - Kalaptartó!!!!!!!!!!!
Hát van néhány! A használati utasításban fel vannak tüntetve vásárló külön kívánságára megjegyzéssel.
A botváltó is ezek közé tartozik, bár nem tudom, mi értelme van. :)
Hmmm...ha a Volvonál lett volna annyi eszük, hogy azt írják, hogy ütésálló üveg, akkor talán nem tűnne olyan nevetségesnek.
Ha én kocsit gyártanék, és azt írnám az extralistában, hogy gumiabroncsokkal ellátott kerekek, azt te is megmosolyognád, mert vajon honnan tudnád, hogy mondjuk az én gumijaimat nem lehet késsel kiszúrni, ha nem írom oda?
Majd:
Aha! Ragasztott szélvédő!
Ja pont ilyet -ragasztottat- építettünk be, a régi elszállt helyére 98-ban a Trabimba...
Volvo...Bekaphatja...
Most meg:
Nos, kérem szépen, ez lenne itt a "ragasztott üveg". Erre itt 4-5 kalapácsütést mértek a kocsiból lopni próbáló motoros nyikhajok, oszt mégsem adta meg magát.
Kétlem hogy effélét bárki épített volna Trabiba, de sebaj.
Szerintem leginkább az kaphatja be, aki tudatlanul fikáz...
Egy paraszt vett egy Mercedes C 180 D-t a Daimler-Chrysler-AG-tól.
Sokat mérgelődött az extrákért fizetendő felár miatt. Nem sokkal
később a Daimler-Chrysler-AG egyik vezetőségi tagja vett ettől a
paraszttól egy tehenet a hétvégi birtokára. A következő számlát kapta:
Számla:
1 tehén - alapmodell Alapár 2.400,- EUR
1 tehén - kétszínû (fekete/fehér) Felár 150,- EUR
Marhabõr huzat 100,- EUR
Tejtartó nyári és téli üzemre 50,- EUR
4 lefejtõ szelep a 12,50 EUR 50,- EUR
2 lökhárító, szaru a 17,50 EUR 35,- EUR
Trágyázó berendezés (Bio) 60,- EUR
Patkók minden szezonra 100,- EUR
Kétkörös fékrendszer (elsõ és hátsó) 400,- EUR
Légycsapó, félautomata 30,- EUR
Többhangú hangjelzõ 135,- EUR
Becsukható halogénszemek 150,- EUR
Vegyes tápanyaglebontó 1.250,- EUR
Teljes tehén a kívánt kivitelben
4.910,- EUR*
* Gyári ár
Má' very sorry, hogy megkérdezem, de egészen véletlenül ez nem egy tároló csomag nevezetü valami, ami még kb 5 mást is tartalmaz, csak lusták voltak szétszedni és mind az 5nek árat adni, hanem mindegyikhez a komplett csomag árát írták?
Na, ezt a gyöngyszemet most találtam a Renault Baumgartner honlapján:
szemüvegtartó a vezetőoldali kapaszkodó helyén 150.000 Ft
Ez a Megane Limousine Privilege felszereltségi lista. Ez a legmagasabb szint, ahol egy opciós szemüvegtartó százötvenezer forint... Érdemes körülnézni, lehet hogy a Maybach olcsóbban adja... :))))
Hali All!
ez a legjobb marketing szöveg:
Áramvonalas lekerekítéseitől kezdve sportos lökhárítójáig ízig-vérig modern autó. Kirobbanóan energikus és jellegzetes: tökéletesen tükrözi az Ön stílusát. A 3 ajtós Swifttel, a városi forgatagban és a többieket maga mögött hagyó országúti száguldozásban a vezetés egyaránt élvezet. Kimagasló teljesítményű és egyben rendkívül gazdaságos autó, amelyben maradéktalanul megbízhat és amelyre mindig számíthat. Gazdag alapfelszereltségével - melyhez ABS-t és kétoldali légzsákot is rendelhet (!!!!!) -, kápráztató színeivel és sportos üléseivel az Ön igényeihez alkalmazkodik. Az Ön és utasai biztonságáról az erős karosszéria és a biztonsági berendezések egész sora gondoskodik.
ez az országúti száguldozás kicsit durva :)a felszereltségből kiemelem a legszebbeket:
Rádióantenna, Napi km számláló, Szivargyújtó, Belső világítás, Napellenző (kétoldalon), Zseb mindkét első ajtón, Oldalvédő gumicsík, Dísztárcsa, Festett lökhárító, Ajtóba épített oldalvédelem stb.
ezzel nem is lenne baj ha az ember tudná hogy csak viccből írják le! :)
Sziasztok....
én is hallottam egy érdekeset...
Fiat Seicento:
automata biztonsági öv....:)
fordlatszámmérő...
fejtámlák elöl...
óra...
rendelhető elektromos fényszóró állítás...
rendelhető alufelni..(nahát,ki hitte volna)
szövet kárpit...(jó hogy nem habszivacs)
fűthető hátsó szélvédő....
szakaszosan állítható ablaktörlő....
2003 májusát nyögjük...
ezek komplett hülyére veszik az embereket...
Ha te erre hagyatkozol, akkor az autó súlya 0kg és így tovább...
Tudniillik, a Maserati Quattroporte nem első, hanem hátsókerék-hajtású, s az EVO-ban a navigáción kívül a fullextra az alapfelsz.
A Totalcar sem tudhat mindent, s ha nem tűl nagy baj, napfénytető nem is rendelhető hozzá...