Keresés

Részletes keresés

Takács Géza Creative Commons License 2002.12.11 0 0 7
Kedves Naplóm!

Magadra hagytalak, vérzik a szívem. Készülj fel a magányra Napló! Slendriánul és távirati stílusban leírom, hogy mi minden lett volna igen szépen kidolgozva, leírva ide. Rengeteg dolgom van a munkahelyemen, és Mocsó is telefonált, hogy ledolgozhatom az 500 Eurót, ugyanis tényleg kiadta a lakását, és azt kell naponta takarítanom.
A következőkben az fog történni velem, hogy meglepődök, miért olyan finnyás az a három nagyon szép, szabadfoglalkozású lány, aki bérli Mocsó lakását, miért kell naponta ágyneműt mosnom (még szerencse, hogy Mami vett a nyugdíjából egy automata mosógépet nekem - a naplóban a márkája is szerepelt volna, de most nincs időm a Google-ben rákeresni). Mind a három lánnyal szexuálisan érintkezem (takarítás közben igen lenge öltözékben, nemegyszer egy szál bugyiban mászkálnak), és ezek életem legszebb pillanatai lesznek. Különösen a tejszőke Annamari ragad meg, belé szerelmes leszek. Kicsit későn esik le a tantusz majd, hogy Annamari is és a másik két lány is luxuskurva. Újabb szerelmi válságba kerülök, viszont Csengét végképp elfelejtem, mert egyre több jel mutat arra, hogy Csengét Mocsó továbbra is futtatja, csak most Párizsban, és luxuskurva lett. Szóval egyre többet kezdek inni bánatomban, de a munkahelyemről nem rúgnak ki, mert naplórészletről naplórészletre kiderül (kiderült volna), hogy egy pénzmosodában dolgozom, ahol a reklámokra csak blöffből van szükség. Az is kiderül (kiderült volna), hogy ezt az állást Csenge szerezte nekem, teljesen mindegy mit csinálok, úgyse rúgnak ki. A főnöknőm, Menyákovics Lilike (aki ugyan tíz évvel idősebb nálam) vesz védőszárnyai alól, és ő gyógyítgat a szerelmi válságomban, össze is költözünk. Lilike volt férje a laptulajdonos konzorcium igazgatótanácsának a tagja (neki volt a szeretője Csenge, amiről szintén nem tudtam, de még Mocsó se!!!), anyagilag igen jó körülmények közé kerülök, a cég autót is ad, a benzinköltségemet is fizeti, annyit, amennyit Menyákovics Lilikével elautókázunk.
Ez így pokoli unalmasnak tűnik, de hidd el kedves Naplóm, ha mind beléd írtam volna, igen jópofa lettél volna, néhány igen érdekes új szereplővel, és az én kissé erkölcstelen, kissé buta, kissé naív, ám a világ lüktetéséről soha le nem szakadó személyemmel. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de kötelességem volt tudatni Veled, hogy egyelőre becsuktalak, és behajítottalak a cipős szekrény aljába. És ezért most ne kezdjél el hisztizni, jobb ha megtudod, csak azért kezdtelek írni, hogy borsot törjek Szakács Béla orra alá. Csak annyira leromlott Béla, hogy megijedtem, mindez miattam van. Bizony, bizony, ez is közrejátszik.

Előzmény: Takács Géza (6)
Takács Géza Creative Commons License 2002.12.07 0 0 6
Kedves Naplóm!

Rosszkedvű vagyok. Nagyon fáj a szívem. Még sose voltak ilyen tüneteim, azt hiszem hétfőn, munka után el kell menjek az SZTK-ba. Mosolyogtam is magamban, hogy ej-ej, te Csenge, majdcsak megölsz te engem. Pedig a Terülj Asztalkám kifőzdében találkoztam Irénnel, akit a környékünkön igen tréfásan Mindenki Macájának hívnak. Macát meghívtam fröccsözni a Szerencsepatkó Borkimérésbe, és nem sokkal utána szexuálisan érintkeztünk.

Ma felhívtam Mamit. Vasárnap visszaadom a pénzét (Mocsó pénzéből), amit júliusban kértem tőle kölcsön. Csirkebecsinált leves lesz (a máját és a zuzáját én szoktam kapni) és töltött csirke. Kicsi a nyugdíja, de nagyon ügyes asszony az én édesanyám, a semmiből is csodákat tud varázsolni, és azt is tudja, hogy jó étvágya van az ő egyetlen Géza fiának.

Takács Géza Creative Commons License 2002.12.05 0 0 5
Kedves Naplóm!

Hát, bizony kemények lehetnek a kubai emberek, ha a tegnapi fehérrumra gondolok, és lágyszívűek is (amikor isznak), biztos azért van olyan sok, igen szép, romantikus és szomorú zenéjük. Én is elsírtam magam fél üveg után, és írtam egy verset Csengéhez.

Túl hirtelen eresztetted el a kezem,
Megölöm magam, a fejem falba verem.
Szétfröccsen majd a gyönyorű agyam,
véres lesz a hálószoba falam.

Rosszkedvű vagyok, hogy az utána jövő sorokat nem tudom elolvasni, annyira elmosódottak a rádőlt rumtól, biztos, hogy szépen megformált, őszinte érzések vesztek oda.

Az előbb ébredtem, és azonnal telefonáltam Menyákovics Lilikének. Azt lódítottam, hogy a városban vagyok, pár percen belül kész lesz a vállalkozói igazolványom, és nemsokára bent leszek. Megdicsért, hogy ilyen hamar elintéztem, és azt mondta, hogy ma már nem kell bemenjek, ők is mennek haza. Szó, ami szó, örülök is neki, ma semmi kedvem sincs festékgyárakat hívogatni telefonkészüléken. A déli Híradó után lemegyek a Terülj Asztalkám elnevezésű kifőzdébe, és kirendelek egy kétszemélyes Terülj Asztalkám tálat. Van még Mocsó pénzéből bőven.

Takács Géza Creative Commons License 2002.12.04 0 0 4
Kedves Naplóm!

Mindent elintéztem. Mától munkaviszony melletti kisvállalkozó vagyok. Pénzárkönyvem is van. Gondolom majd egy könyvelőre is szükségem lesz, mert nem szeretnék sokat adózni.

Most kikapcsolódok, úgy döntöttem, hogy este Pink Floydot fogok hallgatni MP3-ban. Nagyon szeretem, igen szépen kimunkált, hangulatos zene. Vettem mellé a mai, jól végzett munka örömére néhány dobozos sört és egy üveg Havana Club Silver Dry-t Mocsó pénzéből. Még soha nem ittam fehérrumot. Már a hűtőben van a kis aranyos.

Takács Géza Creative Commons License 2002.12.03 0 0 3
Kedves Naplóm!

Eladtam egy hirdetést! Már az első nap. Nagyon boldog vagyok, őszintén szólva volt egy kis félsz bennem. Igaz, hogy kicsi, 1/8 lapméretű, 4 szín color. 50 000 forint az ára, és ebből 5000 forintot fogok kapni bruttó, ha már megjelent a lap, és a megrendelő átutalta a pénzt. Holnap nem kell menjek dolgozni, mert munkaviszony melletti vállalkozó leszek, és megyek kiváltani a vállalkozói igazolványt, csak úgy tudok a hirdetési jutalékomhoz jutni. Sajnos nem kerülhető ez meg, mint ma kiderült, mert a lap csak minimálbért tud fizetni.

Sokat várakoztam az iroda előtt, Menyákovics Lilike elfelejtette, hogy mára beszéltük meg, kicsit meg is voltam szeppenve 1/2 11 tájékán, amikor még nem jött senki. 11-kor engedett be egy csinos lány, aki nem tudott semmiről. 1/2 2-kor el kellett jöjjek, mert ment haza, és be kellett zárnia az irodát. Őszintén szólva egy kicsit zavart, hogy sokszor elkérte tőlem a telefont, és magánügyeket intézett, amíg én tűkön ültem. Remélem van, vagy lesz másik távbeszélő készülék is.

Kedves Naplóm, annyi mindent írnék még, de le kell zuhanyozzak, nagyon megizzadtam az irodában, erősre van állítva a központi fűtés, és az új téli öltönyöm is melegebb mint gondoltam, a nyakkendőmet pedig nem tudom még, hogy illik-e meglazítani, vagy a zakómat levenni. Nagyon jólesett volna, nem baj, majd elválik mik a helyi szokások.

Az előbb hívtam Mocsót, kicsit meglepődtem, egy általam ismeretlen női hang mondta, hogy már elment Párizsba. Lehet, hogy kiadta a lakását?

lao-ce Creative Commons License 2002.12.02 0 0 2
:-)

király topic, csak így tovább

Takács Géza Creative Commons License 2002.12.02 0 0 1
Kedves Naplóm!

Ma nagy meglepetés ért. Amikor a déli Híradót néztem, megcsörrent a telefon, és Dr. Erdeyné Menyákovics Lili közölte velem, hogy felvettek. Holnaptól van rendes állásom. Nagyon boldog vagyok, reklámügynök leszek egy nemsokára induló lapnál. A lapot az általam szerzett reklámbevételekből fogják fenntartani, egy kis politika, gazdaság, némi szex, sok-sok humor, horoszkóp és keresztrejtvény is lesz benne. Reggel kilenckor kell jelentkezzek Menyákovics Lilikénél, de már most lapozgatom a telefonkönyvet, és egy négyzethálós füzetbe írom milyen cégeket fogok felhívni holnap. Lesz egy önálló telefonom, és egy íróasztalom is. Úgy hallottam, hogy a reklámügynököknek nem könnyű a munkájuk, de nagyon jól keresnek.
Örömömben felhívtam Mocsót, és haladékot kértem a 20.000 forint tartozásomra. Nagyon rendes volt, azt mondta, szívesen ad még ötszáz Eurót, amíg összeszedem magam, forintja nincs, mert most volt a pénzváltónál, mennek Csengével Párizsba. Ettől elszomorodtam. Hiába, az öröm nem jár üröm nélkül.

Most szaladok Mocsóhoz a pénzért, aztán a pénzváltóhoz, és veszek egy öltönyt, mert nem hinném, hogy a kissé kopottas, gyűröttet, ami rajtam van, holnapra ki tudják tisztítani.

Takács Géza Creative Commons License 2002.12.01 0 0 0
Kedves Naplóm!

Soha többé nem iszom sörre Kalinka vodkát, még ha így pénzügyileg jobban jöttem ki, mert megspóroltam a vendéglátó-ipari árrést. Nagyon óvatos voltam, mindig a WC-n kortyoltam bele az esztétikus, ívelt alakú üvegbe, nehogy szégyen érjen és rájöjjenek a pincérek az előre kifundált trükkömre. Ma nagyon másnapos voltam. Kicsit nehezemre esett az ülés is. Jobbára csak feküdtem és időnként Canada Dryt kortyolgattam. Jó, hogy manapság már vannak ilyen ízletes üdítőitalok, sokkal kellemesebbé és boldogabbá teszik az életünket.
Szép hely a Berliner Söröző, sok ember kapcsolódott ki velem együtt. Kedves Indexes barátaimmal találkoztam, nagyon aranyosak voltak, csak egyben nem mondtak igazat, és ez nekem nagyon fáj. Azt mondták, hogy Csenge egy büdös kurva. Hogy nem lehet megérteni, hogy egy ilyen fiatal nő megbotolhat, és ez még nem jelenti azt, hogy rossz útra tért.
Az előbb tettem vissza a szekrénybe Csengének Mikulásra vett melltartót. Óvatosan kicsomagoltam és megnéztem, szépen megmunkált darab, nagyon selymes. Sikerült úgy visszacsomagoljam, hogy szinte észre sem venni, hogy felbontottam. Ha tudná Csenge, hogy mi várja, biztos nagyon örülne. Alig várom, hogy megpillantsam az arcát, amikor meglátja ezt a szép darabot. Ma többször is próbáltam mobilon hívni, de nem veszi fel.

Előzmény: Takács Géza (-)
Takács Géza Creative Commons License 2002.11.29 0 0 topiknyitó
Kedves Naplóm!

Ma vitába keveredtem Mocsóval, mert a közös csajunkat, Csengét a saját szakállára futtatta. Csenge 15 000 forintot keresett, és elhagyott engem. Úgy tudom, hogy Ő sohase vett ilyesmiben részt. Nagyon kétségbe vagyok esve, mert ma délutánra beszéltünk meg egy randit, Mikulásra szerettem volna neki melltartót venni. Azt mondta mobilon, hogy húzzam fel magamra. Nem vártam volna tőle ezt, tegnap, amikor átadtam Mocsónak, sírt, hogy hadd maradjon velem. Azt hiszem nagyon változékonyak a nők. Most elmegyek a Berliner sörözőbe, és leiszom magam, de viszek a zsebembe két deciliter Kalinka Vodkát is, mert elég drága hely.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!