Keresés

Részletes keresés

Alssolcher Creative Commons License 2003.02.11 0 0 9
Jaja, arra már én is gondoltam, hogy felhivom öket, csakhát nem nagyon bizom bennük, mert ugye ök ellenérdekeltek! De azért teszek majd egy probát! Kösz
Előzmény: takkI (8)
takkI Creative Commons License 2003.02.10 0 0 8
Ez is csak hallomás (rádió,tv),de azt nem fogják behívni,akinek munka-, illetve tanulóviszonya van. :)
De sztem hívd fel őket és kérdezd meg,hogy hol tudsz ennek utána nézni :)
Üdv,
Előzmény: Alssolcher (7)
Alssolcher Creative Commons License 2003.01.15 0 0 7
Sziasztok, én is u.abban a helyzetben vagyok, mint Mua, csak azzal a különbséggel, hogy ténylegesen is szeretnék v.mit levelezön elvégezni a fösuli után. Én mostanában több forrásbol is hallottam, hogy állitolag a levelezös hallgatokat is békén hagyják.Na de ezt jo lenne biztosan tudni, hogy tényleg igy van e.Nem tud v.ki valami biztosabb infot?
takkI Creative Commons License 2002.11.29 0 0 6
Reméltem,hogy valaki alámtesz :))
Én nem gúnyolódásból mondtam,csak mindenki maga döntse el,hogy mennyit akar szívni a honvédségnél, függetlenül attól,hogy P.SZ. vagy sorkatona.
Én bevonultam,szenvedtem, de túléltem "gyorsan" és most már legyintek az egészre.Nem törvényszerű,hogy megsérülj,kikészülj idegileg,rambó legyél stb...
Üdv
Előzmény: pint (5)
pint Creative Commons License 2002.11.29 0 0 5
Én nem voltam katona, de rossz a szemem. Hm.
Előzmény: takkI (4)
takkI Creative Commons License 2002.11.28 0 0 4
Én is voltam katona és mégis jó a szemem :)
MOndjuk én sem vagyok egy militari :))
Előzmény: majomkola (3)
majomkola Creative Commons License 2002.11.28 0 0 3
Masoddiploma nem halaszto tenyezo, probald meg a pogari szogalatot, ki lehet fogni jo helyeket, csak nem menj katonanak. En tudom mirol beszelek, voltam katona, a bal szemem azota szar. (egyik haverom most fogott ki egy jo kis polgarit a Bukki Nemzeti Parknal.
Előzmény: mue (-)
takkI Creative Commons License 2002.11.28 0 0 2
behíhatnak=behívhatnak :)
on,
takkI Creative Commons License 2002.11.28 0 0 1
ona 5lete sem rossz, ugyanis ne felejtsd el,hogy behíhatnak tartalékosnak is,mint agyondiplomázott magyart. Ha jól tudom 30-31 éves korodig.
A levelezőt,estit,meg szvsz nem fogadják el,csak a nappalit. Ha nem bírsz ki pár hónapot a kóterban,akkor marad a P.SZ.,ami ugye hosszabb. :))
ona Creative Commons License 2002.11.27 0 0 0
szia,
én ha fiú lennék és nem szeretnék katona lenni biztosan elmennék polgári szolgálatra! Fôleg, ha van ismerôsöd akinek elvileg dolgozhatsz a cégénél ilyen poszton!
mue Creative Commons License 2002.11.27 0 0 topiknyitó
Szevasztok!
Közeleg föiskolám vége, de van még pár évem, amig besorozhatnak, és azt nemakarom.

Arra gondoltam felvételizek egy olyan suliba ahova aztán be se járok, csak halasztok-halasztok amig el nem érem az 27 (?) évet.

De nemtom elfogadnak-e estit, levelezöt, ilyesmit, meg hogy melyik suliba vesznek fel tuti, és még fizetni se nagyon kelljen...

Ha van ötlet akkor osszátok ide az észt!

Üdv, MUe

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!