Keresés

Részletes keresés

Hamar Mari Creative Commons License 2002.12.04 0 0 12
Kedves Naplóm!

5 órakor indulok a kórházból. A pasimmal megyek. Az internetes naplóm írása bonyolultvá vált. Mivel nincs otthon net. Nemúgy mint a Szakácsnak. A semmi közepén állok. Se munkám. Se jó lábam. Van viszont utálatos barát. Ez van. Kedves Naplóm ma este sírni fogok.

Hamar Mari Creative Commons License 2002.12.03 0 0 11
Kedves Naplóm!

Ma végre rágyújtottam! Kitoltak a wc-be. Én pedig akcióba léptem. A törés előtt nagyon sokat cigiztem. De öt napja semmi. Zoli majdnem fél napig bent ült.. A munkahelyről bejött Emma. Sajnálkozott. Az új lányt utálja. Engem is utált. Nálam maradt két dosszié. Mondtam, majd beviszem. Anyám keresett telefonon. A pasimmal beszélt, jobbulást kívánt. 4 hónapja nem láttam. Hiányzik.

Hamar Mari Creative Commons License 2002.12.02 0 0 10
Kedves Naplóm!

Szerdán kimehetek! Zoli (a pasim) nem nagyon örült a hírnek. A semmiről beszélgettünk egy órán át. Nagyon kezd idegesíteni. Ha nincs a törés, már régen egyedül lehetenék. A doki kedves volt. Nem csak velem, mindenkivel. Munkaköri kedves. Táskás szemei sok mindent elárulnak róla. Ma új lakót kaptunk a kórterembe. Szintén törés. Beszélgetni próbált. Hozott magával újságokat. Story, Kiskegyed, Tina. Inkább aludtam. A kórházban egyre szarabb.

Hamar Mari Creative Commons License 2002.11.30 0 0 9
Kedves Naplóm!

Felhívtam a főnököt. Már fölvett egy lányt a helyemre. Azt ígérte segít munkát találni, ha újra tudok járni. Csak dumált. Éreztem a hangján. Ez van. Kb. hat-nyolc hét múlva leszek újra normális. A pasim, ma nem volt nálam. Telefonált, hogy sokat mászkál. Hazudik. A Márai könyvet befejeztem, igaza van. Szegény vagyok.

Hamar Mari Creative Commons License 2002.11.29 0 0 8
Kedves Naplóm!

Ma sokat beszélgettem Janival. Ő betegtologató. Kicsit egymásra ismertünk. Mindkettőnknek szar az egész. Én 17 évesen hagytam ott szüleimet. Ő mostanában (19). Furcsa a gipszes lábam. A doki szerint, operáció után ízületi kopás jelei mutatkozhatnak. Több évig is szar lehet a lábam. A pasim megint bent volt. Két óráig beszélt, beszélt. Ha kimegyek a kórházból segítségre fogok szorulni. Nincs senkim csak Ő. Nem szeretem.

A net még mindig akadozik.

morticia addams Creative Commons License 2002.11.27 0 0 7
Maris! én nem tudom, honnan származol, de lefekvés elôtt, ott a kórházban, mindig olvasd a Kassai polgárokat.
ha ríni akarsz, ott a Csutora: mind - mind Márai Sándor regény.
Előzmény: Hamar Mari (5)
Bulbasaur Creative Commons License 2002.11.27 0 0 6
Ez utóbbi szerintem egész jó, látszik, hogy magadat adtad.
Hamar Mari Creative Commons License 2002.11.27 0 0 5
Kedves Naplóm!

A nővérkék is segítenek az internet ügyében. Nem lesz probléma. Ma bejött a hapsim. Mit is írjak, nem szeretm. Régóta ki akarom tenni a lakásomból. Erre most egyedül lesz otthon nélkülem. Lepukkant helyen vagyok, büdös van. Ma betelefonáltam a munkahelyre. Fogalamam sincs lesz-e még állásom, ha megtanulok járni. A szobatársak nézik a bigbrothert este, én hányok tőlük. Holnap olvasni fogok. Márai Sándor: A szegények iskolája.

rali Creative Commons License 2002.11.27 0 0 4
Tiszta égő ez a bénázás...Hogy lesz így napló?
Előzmény: Hamar Mari (3)
Hamar Mari Creative Commons License 2002.11.27 0 0 3
Kedves Naplóm!

Ma reggel eltörtem a lábam. Csak szimlpa luk volt a járdán, de a bokám sajnos reccsent. Figyelhettem volna. A kórházban örömmel láttam meg az internetet. Aranyos fiatal srác ápolók segítenek rajtam. Online naplóm sorsa kicsit bizonytalan. A Szakács bezzeg ír folyamatosan.

Bulbasaur Creative Commons License 2002.11.26 0 0 2
Nekem csak akkor fog tetszeni, ha nem a Szakács Béla stílusát meg mondatait másolod, hanem tényleg önmagadról írsz. (Az első mondatod tök ugyanaz, mint a Bélájé.)
Lopaci Creative Commons License 2002.11.26 0 0 1

Eddig uncsi!

freeze flash Creative Commons License 2002.11.26 0 0 0
Ja.
Előzmény: Hamar Mari (-)
Hamar Mari Creative Commons License 2002.11.25 0 0 topiknyitó
Kedves Naplóm!
A mai naptól Naplót fogok írni, életem történeseiről.

A Szakácstól irigyeltem meg. Remélem az enyim is tetszeni fog önöknek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!