Került bele visszhang szimulátor (hasonló a sound forge-os Acoustic Mirror -hoz) bebrutálított hangmagasság felismerősen multisample gyártó sampler (mikrofonban befújom a furuja skáláját és páff hangmagasságra vágva kiosztja billencsre..). meg némi dinamika effektek speci basszus kompresszor, stb no meg persze 192khz playback...
Hopp, kijött a Tracktion 1.5.0.196-os verziója, ami újdonság, az a rack filter!
A fejlesztő a felhasználók nyomására rakta bele ezt a fícsört, ami nagyon jópofa, most már rack-be is lehet pakolgatni a VST(i)-ket, és group-ként pakolgatni... nagyon hasznos!:)
Szerencsére a rendszer pont olyan könnyen átlátható maradt, mint volt.
Fölösleges aggodalmak. Én már levédettem a nyolcasával összerendezett biteket. Minden fellőtt műhold után kapok 4 Ft 35 fillért.
Az említett ASIO drivert korábban kipróbáltam, elég jól működött alaplapi hankártyával, de azt hiszem némi idő után bizonyos kis összeg feladásához kötötte a további ténykedését.
Aha, én meg levédetem az 1-et és a 0-át, és minden processzoron átfolyó minden bit után kérek mondjuk... 0.0000000001 eurót. Sztem igazán nagylelkű vagyok. :-)
"ASIO is a trademark of Steinberg Media Technologies GmbH. Everything else on this page, including the numbers 16, 48 and 100 is or may become a trademark of Microsoft, Corp. The rest, as well as the stuff mentioned above that has not yet become a trademark of Microsoft, Corp. is Copyright(c)2003-2004, Michael Tippach. "
Jópár dolgot kijavitottak rajta, sajnos a fiuk kicsit elkapkodták a kiadást, mentségükre szóljon, hogy a Cakewalk erőteljes nyomást gyakorolt rájuk a Sonar3 (erőltetett) októberi megjelentetésével.
Új (5.40, az előző 128-as volt, ez kicsit furcsán hat, na mindegy) driver a Terratec DMX6 Fire hangkártya tulajdonosoknak, tegnap óta letölthető innen...
Remélem kijavították azt a kis bosszantó apróságot, hogy WDM módban néha pattog felvételnél (ASIO2-ben hibátlan), de lehet persze, hogy csak én nem értek hozzá, vagy szar a gépem.. ;-)