Keresés

Részletes keresés

Tam7 Creative Commons License 2002.11.23 0 0 5
Hat igen, ennek nem is akartam. Amugy a megoldas ket sima FOR ciklus meg egy INSERT INTO volt a problemamra :) magam jottem ra.
Előzmény: cstan (3)
Kilroy Creative Commons License 2002.11.22 0 0 4
"vagy mivan ha az embernek nincs nete..?"
Az biza kellemetlen :-PP :-DD
Előzmény: cstan (-)
cstan Creative Commons License 2002.11.22 0 0 3
amúgy ha valakiben felmerül valami kérdés és nem akar neki egy külön topicot nyitni, akkor itt felteheti és valaki hátha rögtön tud neki segíteni.
Előzmény: Tam7 (1)
cstan Creative Commons License 2002.11.22 0 0 2
csak szerintem egy kereső se talál meg egy csomó dolgot, vagy ha talál is valamit... ezer helyen és az se jó....nagyon időigényes.

Előzmény: Tam7 (0)
Tam7 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 1
Ha már itt tartunk. PL/SQL-ből kellene nekem olyan, hogy egy adott tábla adott oszlopát fel kéne töltenem úgy, hogy ez ismétlődjön: 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 ...

:) Majd holnap kitalálom de ha addig valakinek fejből megy, hajrá.

Tam7 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 0
Én erre a keresőt használ0m! Amúgy jó lesz a t0pic szerintem, s0k sikert h0zzá!
cstan Creative Commons License 2002.11.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Éreztétek már úgy, hogy van valami kérdésetek, kérésetek amire nem tudjátok a választ és ami után nem is tudtok utána nézni?
Nem olyan élet nagy dolgaira gondolok, hanem pl arra hogy milyen jogaid vannak egy adott esetben vagy fogalmad sincs, hogy melyik hivatalhoz fordulj, ha mondjuk elakarsz intézni valamit a nagyvilágban. vagy akár többet szeretnél megtudni pl az unióról ..vagy egy konkrét szakterület érdekel és nem tudod hol tudsz érdeklődni felőle...vagy akár vörösréz lemezt szeretnél venni de azt se tudod merre indulj.... számtalan hasonló dolog van...

nekem ha ilyen gondom van a netet használom, gondolom közületek is sokan. De mivan ha a neten nincs rá válasz? mert van ilyen is sajnos....a világhálón se találni meg minden infót..
vagy mivan ha az embernek nincs nete..?

ezt a sok mindent csak azért írtam le mert a véleményeteket kérném ki. Ha lenne egy olyan "info box", ahol az ember minden ilyen kérdésére megkapná a választ, ti mennyire vennétek igénybe? mennyire életszagú? mennyire lenne működőképes? neketek vannak ilyen kérdéseitek?
Kicsit olyan könyvtár jellege lenne, csak nem könyvek formájában jutna hozzá az infohoz az ember, hanem kivetítőn szgép segítségével. esetleg a város területén több helyen lenne..

a cél, hogy mindenkinek egyforma lehetősége legyen megszerezni az infokat. de kérdés hogy az emberek akarnak e jobban tájékozódni?

erre várnám felvetéseteiket és véleményeteket..
bocsi ha hosszúra sikerült.
köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!