Keresés

Részletes keresés

szelíd galamb Creative Commons License 2006.05.15 0 0 136

Kevesebb TV nézzél és akkor majd fokozatosan kitisztul a fejed.

Testvérem

Andillo Cellini Creative Commons License 2006.05.15 0 0 135
Zorozebezuz ideje elközelg... a mágneses jégviharban sikoltó arcaim... én maradtam az utolsó... Nyarlathothep sötétsége...
Andillo Cellini Creative Commons License 2005.08.09 0 0 134

Feleim!

Felkerült új oldalunk Bernardo testvérrel.

http://cellini.fw.hu

Nemsokára felkerül az új Fórum is!

A Transzcendens Zorozebezuz velünk van...! Mágikus zenéim egész hada lesz letölthető, bár most még csak kettő van...

A. C.

Bernardo_Cellini Creative Commons License 2004.12.23 0 0 133

Zorozebezuz és az összes Kvulkvuliffa legyen veletek!

Igen, testvéremmel valóban kibékültünk és együtt segítjük immár fényhez ezt a dekadens dimenziót. A korábban látható Bernardo Cellini Al-qa Pu tényleg egy csaló; Enchi és Yogga-Sothotha segítségével (áldott legyen nevük) a gonosz Iahveh fojtó karjaiba löktem, azóta is ott sínylődik, az Igazságtól immár az idők végezetéig elzárva. Hogy bátyámat idézzem: "Vigyázzanak, mert sulceziánus hordákat szabadítok az önök DULTE lelkeire. A Fényhozókat nem lehet örökké sötétségben tartani."

Vagyok a Fény s a Sötét
Vagyok a Halál s a Hírvivõ
Vagyok a Szerett s a Gyûlölt
DULTE voltam,
SULCEZ voltam,
minden létezõ elõtt voltam.

ZULZULÁJ!

Bernardo Cellini Al-qa Sat

korunk másik legnagyobb misztikusa

Andillo Cellini Creative Commons License 2004.04.28 0 0 132
ZÚLZÚLÁJ!
Tékozló28 Creative Commons License 2004.03.03 0 0 131
http://www.baranyanet.hu/tisztaforras/
...
Előzmény: csapo (129)
Andillo Cellini Creative Commons License 2003.12.15 0 0 130
Hogyne, nyilván ennek köszönhető az Ön hozzászólása is, bár én nem vagyok kimondottan jártas a helyi viszonyokban.

Ég önnel! (Na meg persze SULCEZ és DULTE...)

Andillo Cellini Al-qa Sat
misztikus

misztikus oldalam(EXTRA)
misztikus oldalam(FREEWEB)

ui. Zorozebezuz fénye legyen Veletek!

csapo Creative Commons License 2003.12.13 0 0 129
Hosszú idő után újra működik az elmegyógyintézet internetkapcsolata?
Előzmény: Andillo Cellini (128)
Andillo Cellini Creative Commons License 2003.12.12 0 0 128
"Bernardo Cellini Al-qa Pu", ön csaló! Egyetlen testvéremmel, Bernardóval immáron beláttuk, nincs értelme viszálykodjunk, hisz felismertük: céljaink közösek, nem szabad megbontsuk SULCEZ és DULTE egységét; el akarjuk hozni közétek a Zorozebezuziánum fényét.

Hát elfeledkeztetek Cellini mesterről? Mit szóltok új írásaimhoz?

misztikus

misztikus oldalam(EXTRA)
misztikus oldalam(FREEWEB)

Bernardo Cellini Al-qa Pu Creative Commons License 2003.10.21 0 0 127
Ó te szerecsétlen lélek, ki a sötét és fagyos erdők rejtekeibe lettél csalogatva! Hát azt gondolod, hogy türelmem véges? Nem tűrhettem tovább, hogy Andillo egy weboldalt szerkesztve nevemet gyalázza ott. Szegény nővérem, talán jobb is, hogy ezt már nem élte meg. A Nagy Quatu legyen kegyes mindannyiótokhoz!

Bernardo Cellini Al-qa Pu
Az Igaz.

Előzmény: scriba (126)
scriba Creative Commons License 2003.10.21 0 0 126
Hoppá. Heckertámadás érte a transzcendentális netvonalat...
Előzmény: Bernardo Cellini Al-qa Pu (125)
Bernardo Cellini Al-qa Pu Creative Commons License 2003.10.21 0 0 125
Andillo...Andillo...hamarosan eljövök. Átvágok védelmező fertelmeid hordáin és megmutatom az általad elvakított éhező lelkeknek, hogy milyen is az Igazság vakító fénye!

Bernardo Cellini Al-qa Pu
Az ősi misztériumok alapítója, egyetemes Mester.

Polgárelvtárs Creative Commons License 2003.10.21 0 0 124
Ettől még nekünk így bizalmasan leírhatja.

Előzmény: Zealander (121)
Zealander Creative Commons License 2003.10.21 0 0 123
Viszont a Dulte lélekről még mindig semmi. Ez elkeserítő!
Előzmény: scriba (122)
scriba Creative Commons License 2003.10.21 0 0 122
A mesternek akkora az önuralma, hogy akkor sem veri nagydobra, ha éppen van nála dob:)
Előzmény: Zealander (121)
Zealander Creative Commons License 2003.10.21 0 0 121
Nem volt nála dob:)
Előzmény: Ember Azürből (120)
Ember Azürből Creative Commons License 2003.10.21 0 0 120

Kedves misztikus Cellini mester. Írna nekünk esetlegesen a feltámadási tetteiről? Tudjuk, hogy ön is már többször meghalt, majd feltámadt. Csak éppen nem verte nagydobra. Hogyan tette ezt?

Előzmény: Andillo Cellini (119)
Andillo Cellini Creative Commons License 2003.10.20 0 0 119
Hát igen, kedves scriba, bár a legnehezebb kétségkívül a JavaVM, illetve a Flash-beavatás. Persze ha már Ön is útban van az Utolsó Pólikus Lépcsőfokok áthágása felé, akkor ez már csupán gyermekded játszadozás, szinte már könnyebb, mint jéggé fagyasztani egy csillagot.

misztikus

misztikus oldalam

scriba Creative Commons License 2003.10.20 0 0 118
Mester!

Köszönöm a felhasználói adatait, már regisztráltattam is magamat, így nem rabolom tovább az Ön részére biztosított sávszélességét.
Amint látja, néhány próbálkozás után sikerült használatba vennem a transzcendentális netvonalat. Mi tagadás, a HTML értelmezéssel gondban vagyok, ezidáig csak a 2.0-ás beavatáson vettem részt, a tanítóm véleménye, hogy a 4.01-eshez még fejlődnöm kell illetve addigra már az XHTML beavatás is elérhető lesz, érdemes lesz azt megpróbálni. Továbbá gondjaim vannak még a java scriptekkel is meg egyes jpeg képekkel, de ennyit megér az, hogy nincs az ember a materiális világ manifesztumaihoz kötve, ha netezni akar.

üdvözlettel,
scriba

Előzmény: scriba (117)
scriba Creative Commons License 2003.10.20 0 0 117
Remélem ez jobb lesz.
Előzmény: scriba (116)
scriba Creative Commons License 2003.10.20 0 0 116
Ů╩_ŐŐ}ę┼↓↔öÍ*(±±╠
Előzmény: Andillo Cellini (115)
Andillo Cellini Creative Commons License 2003.10.20 0 0 115
Kedves scriba,
A Transzcendentális Netvonal egyelőre még eléggé kísérleti fázisban van, mivel nagyon kevés átjátszónk van, (és ehhez magasan tudatosult személyiségek szükségeltetnek) no még kevesebb olyan kliens, aki valós időben tudja interpretálni a HTML kódot. (Én magam - már! - képes vagyok erre...)
Összefoglalván, a Transzcendentális Netvonalhoz való kapcsolódásra csak nagyon előrehaladott transzcendentalisták és misztikusok képesek. Ha netán Ön is az, csak nyugodtan használja rajta az én felhasználónevemet és jelszavamat; andillo_cellini és 'sulcezdulte69'.

Üdvözlettel:
misztikus

misztikus oldalam

scriba Creative Commons License 2003.10.20 0 0 114
Mester!

Ez a transzcendentális netvonal felkeltette az érdeklődésemet. Mennyi az előfizetési díj és a szolgáltató működik-e vidéken is vagy csak Perzsiában?
Az önéletrajzára még később visszatérek.

Régi és őszinte tiszelője,
scriba

Előzmény: Andillo Cellini (113)
Andillo Cellini Creative Commons License 2003.10.20 0 0 113
Üdv!
Visszatértem Perzsiából.
Mi a véleményük az új könyvekről, melyek közül az egyik az oly régóta megígért önéletrajzom, tíz passzusban?

Transzcendens szeretettel:
misztikus

misztikus oldalam

Andillo Cellini Creative Commons License 2003.10.16 0 0 112
Hölgyeim és Uraim!
Örömmel jelenthetem be, hogy - bár a Transzcendentális Netvonalon keresztül, de - felkerült oldalam oly régóta (kilenc hónapja!) frissítése. Egy új memoire található, és az önéletrajzom.
Maradok legmélyebb tisztelettel:

misztikus

weboldalam

Andillo Cellini Creative Commons License 2003.10.15 0 0 111
Barátaim és Híveim,
SULCEZ hátán érkezem a DULTEi széllel, jövő hét hétfőjén, Perzsiából. Már várom a viszontlátást.
Ne haragudjatok az esetleges hibákért, ezt a Transzcendentális Netvonalról írom.

Üdvözlettel:
misztikus

misztikus oldalam

aranyviktor Creative Commons License 2003.10.12 0 0 110

Az igen igen, a nem nem. A többi meg tudodmi.

Így igaz. Te igen, te aztán tényleg igen. Tudodmi. :)

Avi

Előzmény: ATTee (108)
Sophia_ Creative Commons License 2003.10.12 0 0 109
"Az igen igen, a nem nem. A többi meg tudodmi."

Persze: intellektuális játék a gondolatokkal, avagy - a bibliai igékkel.

Előzmény: ATTee (108)
ATTee Creative Commons License 2003.10.12 0 0 108
Naftali Krausz A Talmud bölcsessége c. könyvében ír egy haszidról, aki lelke mélyén mélyen alázatos volt, annyira, hogy kifelé pökhendinek mutatta magát, nehogy tiszteljék szerénységéért, alázatosságáért.

Az igen igen, a nem nem. A többi meg tudodmi.

Üdv.

Előzmény: aranyviktor (107)
aranyviktor Creative Commons License 2003.10.04 0 0 107

Kedves Attee!

Az általad beírt idézetet tükröző szemlélet mára általánosan elterjedt, polgárjogot nyert. Az öndicséret, öntömjéneszés, önhozsannázás formája is megváltozott.

Nyíltan senki se teszi, legfeljebb paródiaként, mint Cellini Mester, akit tisztelek építő munkájáért, sőt ha a ma szokásos burkolt, álszent gőg kifejezését használnám, azt mondanám szolgálatáért.

Bár Cellini Mester a felszínes szemlélő számára beképzeltnek, gőgösnek tűnik, sajnos le kellett lepleznem szolgálatát, mert én meg azzal szolgálok, hogy az igaz szolgálókat megvédem, ez az én szolgálatom, a szolgálat szolgálata!

A legtöbben burkoltan, vallási keretek közt, Jézus, a Biblia, Isten nevét és hatalmát pajzsként maguk elé tartva igyekeznek embertásaik fölé nyomulni, őket elnyomni, vagy az alázatosságban versengeni, abban elrejtve titkolt spirituális gőgjüket.

Naftali Krausz A Talmud bölcsessége c. könyvében ír egy haszidról, aki lelke mélyén mélyen alázatos volt, annyira, hogy kifelé pökhendinek mutatta magát, nehogy tiszteljék szerénységéért, alázatosságáért.

Mindnyájunk lelkét csak Az Egy ítélheti meg.

Béke Veled:
Avi

Előzmény: ATTee (105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!