Zorozebezuz és az összes Kvulkvuliffa legyen veletek!
Igen, testvéremmel valóban kibékültünk és együtt segítjük immár fényhez ezt a dekadens dimenziót. A korábban látható Bernardo Cellini Al-qa Pu tényleg egy csaló; Enchi és Yogga-Sothotha segítségével (áldott legyen nevük) a gonosz Iahveh fojtó karjaiba löktem, azóta is ott sínylődik, az Igazságtól immár az idők végezetéig elzárva. Hogy bátyámat idézzem: "Vigyázzanak, mert sulceziánus hordákat szabadítok az önök DULTE lelkeire. A Fényhozókat nem lehet örökké sötétségben tartani."
Vagyok a Fény s a Sötét Vagyok a Halál s a Hírvivõ Vagyok a Szerett s a Gyûlölt DULTE voltam, SULCEZ voltam, minden létezõ elõtt voltam.
"Bernardo Cellini Al-qa Pu", ön csaló! Egyetlen testvéremmel, Bernardóval immáron beláttuk, nincs értelme viszálykodjunk, hisz felismertük: céljaink közösek, nem szabad megbontsuk SULCEZ és DULTE egységét; el akarjuk hozni közétek a Zorozebezuziánum fényét.
Hát elfeledkeztetek Cellini mesterről? Mit szóltok új írásaimhoz?
Ó te szerecsétlen lélek, ki a sötét és fagyos erdők rejtekeibe lettél csalogatva! Hát azt gondolod, hogy türelmem véges? Nem tűrhettem tovább, hogy Andillo egy weboldalt szerkesztve nevemet gyalázza ott. Szegény nővérem, talán jobb is, hogy ezt már nem élte meg. A Nagy Quatu legyen kegyes mindannyiótokhoz!
Andillo...Andillo...hamarosan eljövök. Átvágok védelmező fertelmeid hordáin és megmutatom az általad elvakított éhező lelkeknek, hogy milyen is az Igazság vakító fénye!
Bernardo Cellini Al-qa Pu
Az ősi misztériumok alapítója, egyetemes Mester.
Kedves misztikus Cellini mester. Írna nekünk esetlegesen a feltámadási tetteiről? Tudjuk, hogy ön is már többször meghalt, majd feltámadt. Csak éppen nem verte nagydobra. Hogyan tette ezt?
Hát igen, kedves scriba, bár a legnehezebb kétségkívül a JavaVM, illetve a Flash-beavatás. Persze ha már Ön is útban van az Utolsó Pólikus Lépcsőfokok áthágása felé, akkor ez már csupán gyermekded játszadozás, szinte már könnyebb, mint jéggé fagyasztani egy csillagot.
Köszönöm a felhasználói adatait, már regisztráltattam is magamat, így nem rabolom tovább az Ön részére biztosított sávszélességét.
Amint látja, néhány próbálkozás után sikerült használatba vennem a transzcendentális netvonalat. Mi tagadás, a HTML értelmezéssel gondban vagyok, ezidáig csak a 2.0-ás beavatáson vettem részt, a tanítóm véleménye, hogy a 4.01-eshez még fejlődnöm kell illetve addigra már az XHTML beavatás is elérhető lesz, érdemes lesz azt megpróbálni. Továbbá gondjaim vannak még a java scriptekkel is meg egyes jpeg képekkel, de ennyit megér az, hogy nincs az ember a materiális világ manifesztumaihoz kötve, ha netezni akar.
Kedves scriba,
A Transzcendentális Netvonal egyelőre még eléggé kísérleti fázisban van, mivel nagyon kevés átjátszónk van, (és ehhez magasan tudatosult személyiségek szükségeltetnek) no még kevesebb olyan kliens, aki valós időben tudja interpretálni a HTML kódot. (Én magam - már! - képes vagyok erre...)
Összefoglalván, a Transzcendentális Netvonalhoz való kapcsolódásra csak nagyon előrehaladott transzcendentalisták és misztikusok képesek. Ha netán Ön is az, csak nyugodtan használja rajta az én felhasználónevemet és jelszavamat; andillo_cellini és 'sulcezdulte69'.
Ez a transzcendentális netvonal felkeltette az érdeklődésemet. Mennyi az előfizetési díj és a szolgáltató működik-e vidéken is vagy csak Perzsiában?
Az önéletrajzára még később visszatérek.
Hölgyeim és Uraim!
Örömmel jelenthetem be, hogy - bár a Transzcendentális Netvonalon keresztül, de - felkerült oldalam oly régóta (kilenc hónapja!) frissítése. Egy új memoire található, és az önéletrajzom.
Maradok legmélyebb tisztelettel:
Barátaim és Híveim,
SULCEZ hátán érkezem a DULTEi széllel, jövő hét hétfőjén, Perzsiából. Már várom a viszontlátást.
Ne haragudjatok az esetleges hibákért, ezt a Transzcendentális Netvonalról írom.
Naftali Krausz A Talmud bölcsessége c. könyvében ír egy haszidról, aki lelke mélyén mélyen alázatos volt, annyira, hogy kifelé pökhendinek mutatta magát, nehogy tiszteljék szerénységéért, alázatosságáért.
Az általad beírt idézetet tükröző szemlélet mára általánosan elterjedt, polgárjogot nyert. Az öndicséret, öntömjéneszés, önhozsannázás formája is megváltozott.
Nyíltan senki se teszi, legfeljebb paródiaként, mint Cellini Mester, akit tisztelek építő munkájáért, sőt ha a ma szokásos burkolt, álszent gőg kifejezését használnám, azt mondanám szolgálatáért.
Bár Cellini Mester a felszínes szemlélő számára beképzeltnek, gőgösnek tűnik, sajnos le kellett lepleznem szolgálatát, mert én meg azzal szolgálok, hogy az igaz szolgálókat megvédem, ez az én szolgálatom, a szolgálat szolgálata!
A legtöbben burkoltan, vallási keretek közt, Jézus, a Biblia, Isten nevét és hatalmát pajzsként maguk elé tartva igyekeznek embertásaik fölé nyomulni, őket elnyomni, vagy az alázatosságban versengeni, abban elrejtve titkolt spirituális gőgjüket.
Naftali Krausz A Talmud bölcsessége c. könyvében ír egy haszidról, aki lelke mélyén mélyen alázatos volt, annyira, hogy kifelé pökhendinek mutatta magát, nehogy tiszteljék szerénységéért, alázatosságáért.