Keresés

Részletes keresés

Thibi Creative Commons License 2012.02.26 0 0 55
finom_rakottkrumpli Creative Commons License 2011.08.06 0 0 54

Valószínű, hacsak nem vagy könyvkiadó tulajdonos.

Előzmény: sirocco (52)
Thibi Creative Commons License 2011.08.05 0 0 53

No megjelent az Orgyilkos küldetése

http://www.deltavision.hu/termek/az_orgyilkos_kuldetese/

sirocco Creative Commons License 2010.09.08 0 0 52
Lehet, hogy meg se fogom élni, mire kiadják magyarul az Élőhajók sorozatot?
Pedig alig van könyv, aminek a megjelenését jobban várnám.
Thibi Creative Commons License 2010.08.24 0 0 51
Semmi változás, pár hete írták a kiadó honlapján: "Nagyon reméljük, hogy ez év végén sikerül kihoznunk a záró kötetet. (Hogy aztán elkezdhessük a következő trilógiát.)"
Előzmény: borsalina (50)
borsalina Creative Commons License 2010.08.22 0 0 50
Semmi változás??
Rá lehetne venni valahogyan a kiadót, hogy adja ki hamarabb a Büvös hajó folytatását?
Esetleg előre utaljuk a könyv árát?
A Csodaidők rajongók megmutatták, mennyire nyerő megoldás ez, na persze, ha tényleg mindenki azt akarja, hogy megjelenjen a mű.
Előzmény: Thibi (49)
Thibi Creative Commons License 2010.03.24 0 0 49
Csak valami nagyon halvány remény van rá. A kiadó az év vége felé tervezi kiadni látnok ciklus utolsó kötetét, a bűvös hajót meg gondolom csak utána kezdik el kiadni
Előzmény: borsalina (48)
borsalina Creative Commons License 2010.03.24 0 0 48
A bűvös hajót kiadják még idén, nem tudjátok?
Vagy egyáltalán valamit tőle?
Tomi112 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 47

Koszi szepen, de inkabb Komarnoban (Revkomarom) vagyok tobbet az iskola vegett. Gyorbe viszont most egy jodarabig nem megyek, nem szeretek telen vezetni, es a tomegkozlekedes sem a legjobb a ket varos kozt.

U.I.: Mindenkinek boldog uj evet kivanok, es sok kellemes olvasasi elmenyt!

RCTiv Creative Commons License 2008.12.31 0 0 46
köszönöm :)
Előzmény: Thibi (45)
Thibi Creative Commons License 2008.12.30 0 0 45
jót rendeltél
Előzmény: RCTiv (44)
RCTiv Creative Commons License 2008.12.30 0 0 44
ajaj akkor most jót rendeltem meg? nekem az új kiadásból van meg az orgyilkos tanítványa, és a király oegyilkosa. Tippre okésnak tűnik, mert a 2. könyv kb duplája az elsőnek, tehát logikusan az új második az a régi 2-3-ik. én az orgyilkos küldetése I-II-t rendeltem. remélem nem rontottam el.
Előzmény: Thibi (43)
Thibi Creative Commons License 2008.12.30 0 0 43
Az első kiadásban a trilógia öt kötetben jelent meg magyarul:
1. Az orgyilkos tanítványa
2. A király orgyilkosa+A nép orgyilkosa
3. Az orgyilkos küldetése 1.+Az orgyilkos küldetése 2.
Előzmény: RCTiv (41)
RCTiv Creative Commons License 2008.12.30 0 0 42
Tomi ha megjött és elolvastam, szívesen odaadom a hugicámnak, aki Győrben tanul, és kölcsönbe elviheted elolvasni, aztán ha megjelenik nálatok majd megvsezed ha még fontosnak tartod.
Előzmény: Tomi112 (37)
RCTiv Creative Commons License 2008.12.30 0 0 41

ejha, természetesen hobb topik is van az indexen :)

most olvastam el két nap alatt a látnok ciklus első két kötetét, kicsit szokni kellett, hogy nem röpködnek percenként tűzlabdák, de tetszett kifejezetten, jól kidolgozott élvezetes könyv, kicsit negatív felhanggal, elviseltem vona egy kicsit több pátoszt, folyton csak a keserűség, remélem a 3. részben helyükre kerülnek a dolgok :) . és mire a kérdésemet feltettem volna, már valaki meg is válaszolta, meg is rendeltem a harmadik részt a belinkelt oldalon, csak annyiban nyugtassatok meg, hogy jól gondolom, hogy az orgyilkos küldetése a régebbi kiadásban azért az 5-ik és 6-ik rész, mert a 3 könvyet kettébontották, és 3*2 könyvről van szó.

és így ismeretlenül is köszönöm a segítséget, nehezen bírtam volna kivárni míg keményfedelesben megérkezik a 3. rész :)

még annyiban segítsetek, magyar nyelven milyen könyvek vannak még az írótól, mert ez nem egyértelmű nekem még.

Tomi112 Creative Commons License 2008.12.07 0 0 40

Sziasztok ujra!

Megneztem az ajanlott oldalt, emailt is kuldtem  a fantasyboltnak, de ugy latszik nem postaznak kulfoldre megrendeleseket. Azert koszi az infot!

Meg kicsit kutatok, aztan marad a varakozas, hogy nalunk is megjelenjen a folytatas.

Előzmény: Thibi (38)
Tomi112 Creative Commons License 2008.11.26 0 0 39

Köszi a tippet, megnézem az oldalt.

Thibi Creative Commons License 2008.11.26 0 0 38
A Látnok ciklus utolsó kötetének (Az orgyilkos küldetése) az újrakiadása csak valamikor jövőre lesz,a többi Hobb konyv megjelenése pedig az után. A régi kiadással főleg csak antikváriumokban lehet találkozni, de itt például megregendelhető:
http://www.fantasybolt.hu/Robin-Hobb--konyvek-83
Hogy külföldre szállítanak-e azt nem tudom.
Ha esetleg a cseh nyelv jól megy,akkor próbálkozhatsz cseh kiadásokkal, ott azt hiszem az új Fitz trilógia is megjelent (ez alapján: http://www.fantasya.cz/autor/hobb-robin a Látnok trilógia 9 könyvre ,míg a Homokszín ember trilógia 7 könyvre darabolva) Magyarul a Homokszín ember szerintem jó ha két év múlva lesz,mert előtte jön ki az Élőhajók ciklus,abban ugyan nincs Fitz de a története a két trilógia között játszódik és vannak összefüggések a Fitz könyvekkel
Előzmény: Tomi112 (37)
Tomi112 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 37

Sziasztok!

Kedvelem Robin Hobb stílusát. A Látnok-ciklus első két része megvan, de nem tudok hozzájutni a folytatáshoz. Szlovákiában sajna kicsit nehéz beszerezni néhány könyvet. Tudna nekem valaki segíteni, hol kereshetném a további részeket Győr és Komárom (de inkább Komárom) környékén?

A segítséget előre is köszönöm.

Tomi

Thibi Creative Commons License 2008.04.22 0 0 36
Üdv Herbie!
Az élőhajók és a Tawny Man könyveket ki fogja fordítani?

Egyébként megjelent a Király orgyilkosa érdekes módon a DeltaVision honlapon még nem rendelhető,de az Alexandtánál már igen):
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?SessionID=4303382DE46C389F62483F5790D2846920062DDFB4EB3C4F378FE25CB0F3F55DFKZFAVBDHBCONBLTQGVUKEBIZBCGNCAXNOFRBONL49F8A6A44C599A54E25D51E86C3051&TabSheet=book&Page=1&SrcWord=robin%20hobb&SrcField=sfSzerzoNev&SrcCategory=&CategoryID=BDK&BookID=100563&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20
Előzmény: Herbie (35)
Herbie Creative Commons License 2008.04.08 0 0 35
Tehát, üdv mindenkinek!

Tudomásom szerint nem darabolják az Orgyilkos trilógia tövábbi köteteit, ezért inkább már az első kötetet is masszívra vették. Ez jót fog tenni, mert a 3. kötet már igazi tégla. :)
Herbie Creative Commons License 2008.04.08 0 0 34
Próbaüzenet, 123. Elnézést a spammért.
pieterzoon Creative Commons License 2008.01.29 0 0 33
Most kezdem el olvasni a Látnok ciklus első kötetét. Eddig tetszik. Én a Szellemlovastól rendeltem meg(http://www.szellemlovas.hu/wb_fantasy/). Az új könyvek egy hétig 35%-os kedvezménnyel rendelhetők. Ráadásul ez volt az első rendelésem tőlük, így a 600 Ft.-os szállítási költséget sem kellett kifizetni. A könyv 2268 Ft-ba került, ez azért már barátibb ár. Szerintem, ha puhafedeles változatban adnák ki lehet, hogy 2500 körül lenne. Nem tudom miért így adták ki. Bár igaz, hogy igényesebb a keményfedeles változat, de nekem az összeg is számít!
Thibi Creative Commons License 2008.01.18 0 0 32
Nem az első rész fele,az első rész először is egy kötetben jelent meg. A második és harmadik könyv vastagabb volt és azokat az első kiadásban két-két kötetben jelentették meg,most azok is egy-egy kötetben lesznek.
Előzmény: Wuck (30)
Wuck Creative Commons License 2008.01.18 0 0 31

Sorry,

Mégse bontották ketté. Ez még nem akkora mint a későbbiek. De akkor is sok 310 oldalért 3500Ft. Az vezetett félre, hogy az angol 480 oldal volt...

Előzmény: Wuck (30)
Wuck Creative Commons License 2008.01.18 0 0 30

Csak azért nem tudok neki igazán örülni, mert ennyiért senki nem fogja megvenni :((

Ha jól látom ez megint csak az eredeti első rész FELE. Ha az egész kerülne ennyibe (3500Ft), nem szólnék semmit, de így ...

Előzmény: Thibi (29)
Thibi Creative Commons License 2007.12.10 0 0 29
Előzmény: Shalina (26)
Thibi Creative Commons License 2007.11.07 0 0 28
Herbie az rpg.hu fórumain meg szokott fordulni (moderátor vagy valami ilyesmi), csak az ottani Robin Hobb fórumra már régen írt
Előzmény: borsalina (27)
borsalina Creative Commons License 2007.11.07 0 0 27
Tényleg lesz Élőhajók folytatás? Nagyon várnám...
Első találkozásom az írónő könyvével maga volt a nem várt, kellemes meglepetés: jó sok éve megnyílt Pesten pár olyan könyvesbolt, ahol olcsó könyveket árultak, az orgyilkos ciklust 200 ft-os darabáron vettem. Mekkora volt ámulatom, hogy igényes, fordulatos nyelvű mesét kaptam. Az utolsó két részt már normál könyvesboltban, normál áron vettem, de nem bántam meg.
Fura, hogy nem lett sikeresebb.
Nehéz lenne a nyelvezete az átlag fantasy-olvasóknak??? Nem hiszem, de akkor mi az oka?
A Bűvös hajók is nagyon tetszett.
Nem megyek semmire az angol nyelvüvel, szerintem nagyon sokat dob rajta a jó magyar fordítás és nagyon jól fordították.
Nem tudjátok, hol lehet elérni a fordítóját? herbie nicken (vagy ilyesmi, már nem emlékszem pontosan) írogatott régebben, de se email-cimet, se semmit nem tudtam kideríteni.
Shalina Creative Commons License 2007.10.22 0 0 26

Az amerikai kiadás itthon is olcsóbb lesz. Ez most még az angol, mert (amint mondtad) az amerikai csak később fog megjelenni. Sajnos az am. és az angol kiadás ára közt igen nagy a különbség. Ami Amerikában 8 dollár, az Angliában 8 font. Forintban nem mindegy. :( (Persze 1600 sose lesz, sok izé rájön még, mire egy könyv ideér Amerikából, legfőképpen a szállítás, ami arányaiban nagyon drága, főleg kisebb tételeknél.)

Hogy a magyar kiadás mennyi lesz, azt hamarosan meglátjuk, ha minden igaz, a Hobbokat nem fogják kettészedni, így kicsit kevesebbre számítok, mint ötezer. Szerintem kb. négyezer lesz. De ez csak tipp. :)

Shal

Előzmény: Wuck (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!