Keresés

Részletes keresés

Tompika100 Creative Commons License 2014.09.15 0 0 7

Akinek  szüksége  van  webshopra  az  innen  letölheti: http://webshophun.hu 

Katinkavics Creative Commons License 2013.09.02 0 0 5

Nem biztos, hogy a webshop fejlesztésre kell költeni. Akár jó az ingyenes is. A lényeg a termékmegjelenítés.

Webshop fejlesztés profin + termékfotó készítés gagyin = nem várt értékesítési eredmények. Nem értem, hogy miért nem bíznak meg profikat a termékfotók elkészítésével a kereskedelmi cégek. Itt van már a brandbank.com, akik olyan profi stúdiófotókat csinálnak a termékekről, hogy az ember megharapja a monitort, ha pl. valamilyen élelmiszeripai termékfotójukat látja.

balais Creative Commons License 2013.01.27 0 0 4

Lehet pl. ITT.http://www.balais.sokoldal.hu/ csak regisztrálni kell és fizetni nemkell érte !

petindex Creative Commons License 2003.09.25 0 0 3
Probaltad mar a freebolt.hu - t ?
Előzmény: AndrisK (-)
AndrisK Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2
Hát hogy nem ingyen, de nem is sokért, úgy értettem. De még olvasgatom még a mondatomat.

Szóval senki sem tud ilyen csináldmagad webáruházról. Ugy rémlik láttam ilyet. Régen a csinálunk-neked-szabvány-weboldalt k9nnyedén volt egy divat, meg az ingyenemail, s talán ez is. Képeket, szobrokat (nem nagyértéköeket) szeretnénk árulni, ismertetni.

mézesmáz Creative Commons License 2002.11.18 0 0 1
"Vagy mondjujk lehet nem 0 forintért, de nem sokért."

Ezt a mondat0t azért 0lvasd el még egyszer. Nem értettem p0nt0san mit m0ndtál.

Különben, h0l van ez az 0ldal?

Ficium Creative Commons License 2002.11.18 0 0 0
Sajan, Nulla ilyet ismerek.
AndrisK Creative Commons License 2002.11.18 0 0 topiknyitó
Tudok olyan helyet a (magyar) weben, ahol létrehozhatok a saját termékeimből egy kicsi webáruházat, s mely mondjuk emailben értesit engem a megrendelésekről.

Olyasmi helyre gondolok, ami nem belőlem, hanem a reklámokból él. Vagy mondjujk lehet nem 0 forintért, de nem sokért. Művészeti dolgokat árulnék, s ez nem éppen profithajhász terület.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!