Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.07 0 0 18
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.25 0 0 17
hegyek közt nincs valami lehetőség?
Nagybivaly Creative Commons License 2002.11.27 0 0 16
Egész bejáratos vagyok arrafelé, ha infó kell, írj egyet az emilemre - de akár a stvsz@axelero.hu-ra, ott egy nappal gyorsabban kisegítenek.
Előzmény: npeti ZSIR (14)
Tevemadár Creative Commons License 2002.11.27 0 0 15
Sziasztok!

Elnézést kérek Mindenkitől, akinek nem válaszoltam, de sajnos tőlem független okok miatt az elmúlt 5 napban géptávolban voltam... :-((
Bocsánat.

Sajnos, ahogy látom, még nem igazán sikerült rendeződnie a dolgoknak... :-((

Azért sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!

npeti ZSIR Creative Commons License 2002.11.26 0 0 14
Sziasztok!

Nagybivaly. Koszi az elerhetoseget (meg is neztem), de te mennyire ismered az ottani lehetosegeket, mert amit irtak az alapjan szakembernek kene lennem (mint latod, meg aktualis, szmomra, a topic :) )!?
Imhotep: en azert meg probalkozom, aztan, ha osszejon valami akkor leirom, hogy mi hogyan es hol. (az ekezetek miatt en is bocsi, de nalam sincs magyar billentyuzet)

Előzmény: Nagybivaly (12)
Imhoteph Creative Commons License 2002.11.26 0 0 13
Kicsit pihentetnem kell a dolgot, mert baratosnem bejelentette, hogy neki dolgoznia kell dec 29-30an, igy a kirandulas valszleg elmarad. Amint biztosat tudunk, marmint hogy tenyleg meloznia kell, vagy elengedik szabira, akkor irok, illetve nyomozok tovabb, pl Bivaly kollega altal adott cimen haladva.
Sok sikert!
u.i.> elnezest, hogy nincs ekezetem, de epp Becsben vagyok tesztelni...
Előzmény: npeti ZSIR (11)
Nagybivaly Creative Commons License 2002.11.26 0 0 12
kicsit a reklám helye, de ha valaki még érdeklődik a topicban felvetett kisházhoz hasonló után:

kisvasut

akkor www.stvsz.hu, ott minden infót megtalál.

npeti ZSIR Creative Commons License 2002.11.25 0 0 11
Hali. Felhivtam, de mivel eleg jol el vannak latva vendegekkel, igy vadaszat nelkul nem muxik a dolgo, en meg a vaddisznajokat sajnalom leloni, szoval nem jon ossze, de azert koszi megegyszer!
Imhotep, neked osszejott vegul valami?
Előzmény: Tevemadár (9)
Imhoteph Creative Commons License 2002.11.22 0 0 10
hm... Teve.. az én mailemet nem kaptad meg, vagy valami rosszat csináltam, hogy nem válaszolsz? :(
Előzmény: Tevemadár (9)
Tevemadár Creative Commons License 2002.11.21 0 0 9
Oké!
Én is megkaptam a mailed.
Persze, hogy érdekel, hogy sikerül -e valamit összehoznotok. :-)
Előzmény: npeti ZSIR (8)
npeti ZSIR Creative Commons License 2002.11.21 0 0 8
Koszi, megkaptam az emiled. Megprobalom ledumalni a dolgokat, aztan megirom, ha erdekel, hogy hogy sikerult!
Előzmény: npeti ZSIR (7)
npeti ZSIR Creative Commons License 2002.11.20 0 0 7
Erdekelne a szam, persz. Ezert is irtam, csak mivel emlitetted, hogy a jo ismeretseg fuz ossze, ohatatlanul arra gondoltam, hogy talan nehezebben adod meg a szamot, de ha ez tenyleg nem problema, akkor megkoszonnem, es valoszinuleg fel is keresem (minel elobb annal jobb :) )! Szoval ha elkuldened a szamot az emil cimemre lekoteleznel :).
Előzmény: Tevemadár (6)
Tevemadár Creative Commons License 2002.11.20 0 0 6
npeti ZSIR:

Én igazából annyit tudok segíteni, hogy, ha érdekel megadom az erdész mobil számát. A többit Nektek kell megbeszélni, mert nekem ez az erdész végilis egy nagyon jó barátom, de munkakapcsolatban, üzleti kapcsolatban stb. nem állunk. Szóval, ha kell a szám, szóljál.
Amúgy nagyon szívesen segítek, ha tudok! :-))

Előzmény: npeti ZSIR (5)
npeti ZSIR Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5
Mivel en is hasonlo cipoben jarok, igy erdekelne ez a dolog engem is, szoval, ha szeretned, hogy meg egy ember istenitsen Tevemadar, akkor orommel vennem, ha segitenel nekem is.
Előzmény: Tevemadár (4)
Tevemadár Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4
Nos, hmmm... az áldozatot elfogadom.... :-)))

Az áram azon a helyen nem volt, ahol mi voltunk. Mivel én úgy tudom több ház/lak stb is van, a többiről nem igen tudok látatlanban nyilatkozni..

Megközelítés: el Debrecenbe, onnan meg a Mátészalkai vonalon kell utazni, Nyíradony kb. 3/4 óra vonattal Db -ből. Onnan még sztem vagy 10-15-20 km. be az erdőbe. De melyik merre van ugye.

hirtelen ennyi.
csá

Előzmény: Imhoteph (3)
Imhoteph Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3
Ugye ugye? Mostantól hozzád imádkozom, és neked mutatok be áldozatot naponta 2x, napfelkeltekor és napnyugtakor. 16 éves szüzek jók lesznek? :)

Megközelités : Azthiszem mégis vonattal próbálnánk megközeliteni, mert kissé igényes vagyok a verdára, lévén nem közönséges bevásárló autó, hanem egy kicsit tuningolt "szememfénye" autó (a mondeo fan topicban olvashatsz róla :)

A hely : Csodás, hogy van választék, nekünk igazából egy 2 fönek elegendö, kicsit komfortos (fütés, kaja legyen, azt kész) ház elegendö lenne. Ezt akkor majd megbeszélném az illetékessel!

Remek lehetett az a hely, ahol voltatok, valami ilyesmire gondoltunk mi is. Hogy nincs áram, az elég furcsa lehet, de nemhiszem, hogy komoly problémát okozna. Viszünk 2 telefon akksit, aztán kész :) Milyen messzire van ez a lakott résztöl?

Meg fogom nézni a térképen a helyeket, amiket irtál, milyen vonat megy arra? Igaz ezt is meg tudom nézni.
Irok mailt is!

Előzmény: Tevemadár (2)
Tevemadár Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2
No, ezt is megértem, maga Imhotep szólított engem istennek.. hehe :-))

No néhány szó. A megközelítés elvileg kocsival ok. (Ha nagy a hó, akkor lehet kicsit gáz, mert az erdőkben nagyon nem takarítják az utakat...:-) ) De gondolom megoldható, hogy esetleg vasútállomásra értetek menjenek.

A helyről. Többféle erdész/vadász ház van elszórva az erdőkben, hogy pont melyiket adják oda földi halandóknak, az jó kérdés. (Van ott olyan is - láttam, voltam benne 5 percet - ahol nem olyan rég Torgyánék vadásztak)

Mi olyan helyen voltunk (az egyik erdész nagyon jó barátunk), ami bent van elég mélyen az erdőben, több szobából áll, régi parasztház (műemlék jellegű), nincs áram és vezetékes víz (kút van) kemencével és kandallóval fűtöttünk, kemencében "főztünk" (na jó, sütöttünk). Minket ide vitt ki terepjáróval az erdész. De, hogy igazán őszinte legyek, mi itt inkább buliztunk :-). De ettől függetlenül volt olyan hangulata, hogy na még!

Kép sajna nincs erről a helyről, a többiről se nagyon. :-((

Egyelőre ennyi. Ja helyileg hol lehetnek ezek? Debrecentől Mátészalka felé haladva Aradványpuszta és Nyíradony környéki erdőkben voltunk. (Vonattal is lehet menni megáll Adonyban és Pusztán is.)
Télleg ennyi. 1előre.

Imhoteph Creative Commons License 2002.11.18 0 0 1
TeveMadár, Isten vagy!
Végre egy biztos pont, amibe már lehet kapaszkodni. No nem a hajadra gondoltam :)
Szóval a kérdéseidre :
Szegediek vagyunk, de nincs konkrét elképzelésünk, hogy hol legyen ez a házikó. Nyilván jó ha nincs a világ végén. Mégfontosabb, hogy valahogy meg lehessen közeliteni, mondjuk autóval (nem terepjáróm van!), vagy vonattal, vagy ilyesmi.
Ha ezekután is úgy látod, hogy jó lenne nekünk ez a Guti erdészház (nincs róluk képed, vagy valami?) akkor tényleg felhivnám a manust.
Esetleg azokról a kellemes estékröl egy rövid kis beszámolót (már nem az intim részekre vagyok kiváncsi, hanem a környék, ház állapota, megközelithetöség, stb)
Köszi!!!
Előzmény: Tevemadár (0)
Tevemadár Creative Commons License 2002.11.18 0 0 0
0h, Kan dal, ó!! :-))

Na, hogy "értelmesebbet" is szóljak, lenne 1-2 aprócska kérdés.
Az ország melyik részén akarjátok eltölteni a szilvesztert? Illetve hol laktok? Mert ugy érzem ez a legfontosabb, kérdés, addig nem is érdemes konkretizálni semmit, míg ezeket nem tudjuk.

Én annyit tudok segíteni, hogy, ha érdekel meg tudom adni a nyírségben lévő Guti erdészet egyik szakemberének (erdészének) mobil számát. Vele lehet egyezkedni. Mi már töltöttünk ilyen helyeken estéket el! Nagyon klassz.
Ja, emilem: camelbird@freemail.hu

Imhoteph Creative Commons License 2002.11.18 0 0 topiknyitó
Tisztelt Fórumlátogatók!

Elég régóta fontolgatjuk barátnömmel egy, a topic cimben szereplö helyen eltölteni a szilvesztert. Hisz mindketten úgy gondoljuk, nincs is annál romantikusabb, mint pattogó kandalló mellett, kettesben, egy hangulatos kis faházban búcsúztatni az ó-, és köszönteni az újesztendöt, miközben kint esik a hó, és a fenyök beintegetnek az ablakon.
Mindössze annyi a problémám, hogy fogalmam sincs, hogy kezdjek neki egy ilyen hely kereséséhez. Tudom, elég speciális kérés, de bizom benne, hogy találok ilyet, föleg a Ti segitségetekkel.

Kérném, hogy akinek érdemben ötlete, hozzászólása, mitöbb, cime, telefonszáma van, mindenképpen ossza meg velem!
Köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!