Hello-hello! Irány mindenki ki a Szigetre! Szuper, fantasztikus! Hülyére fényképezheted, filmezheted magad mindenki azt csinálja! A legnagyobb tömegben is simán megy minden.
Videókamerát a Szigeten mennyire lehet használni?
Kinek milyen tapasztalata van a témában? Szeretnék idén néhány koncerten kamerázni de kicsit parázok. Tegnap a Shaggy-n két embert is láttam aki kamerázott az egyik ráadásul elég közel a korláthoz és szerintem az őrök látták is de nem hiszem hogy szóltak. Vajon mit lehet és mit nem? Koncerten sutyiban kamerázni esetleg de mondjuk ha mindent felvennék a szigeten ahogy járok-kelek össze-vissza akkor egy arra járó in-kal esetleg felszólítana? Dilemma emberek!
Hetijegyem van,úgyhogy kinn vok, de azért az idő több fosch...bújkálok fedettről fedettbe, de bizonyos dolgok így kimaradnak...sz'al érdemes kijönni, de nem a szabadtéri rendezvények kedvéért...
Szevasztok! Van egy fölös jegyem a Szigetre, a mai napra (csütörtök). 2500-ért megválnék tőle. Ha érdekel vkit, hívjon a 20-523-1551-en! Budaörsön lehetne átvenni. Üdv!
Könyörgök vki juttasson be a Sonata A. ölotözőjébe,vagy ismertessen össze velük, mert nagyon oda vagyok a zenéjükért és imádom őket! Viszont azután is lenne szükségem némi segítségre, mert nem igazán tudok angolul! Nagyon megköszönném,ha valaki segítene, akár PÉNZZEL is meghálálnám! Ide írjatok: gergyemar@freemail.hu, v (70)2012166.
Köszönök mindent előre is! Margit
Pedig én próbálkoztam :)
Van egyébként Värttinä topic , de nincs túl nagy élet.
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9021031&uq=45
Igen, voltak tagcserék a 2001 évi koncerthez képest. Kilépett az egyik énekeslány , így most csak hárman vannak. A hegedűs és a basszista helyett pedig új zenész van.
Nemrég jöttem vissza Finnországból , ahol 3 Värttinä koncerten voltam , fantasztikusak. Tényleg érdemes lesz kijönni Aug.4.-én a világzenei színpadhoz. Az előadás változott, új lemezük is jelent meg idén, a hangulat viszont ugyanolyan mint az előző koncerteken.
Lassan indíthatnánk egy Värttinä topicot, ha ezt már nem sikerült azzá alakítani... :) Állítólag tagcserék is voltak a tavalyihoz képest, tudsz errQl vmit?
Én mindig úgy vagyok a szigettel, hogy valamelyik együttest feltétlenül meg akarom nézni, de sajnos már elötte végig tombolom az össze koncertet + egy kis pia. Aztán sose emlékszem, h most végülis megnéztem vagy sem. :)
Ha van még esetleg aki nem döntött , hogy megnézze-e az Aug.04.-i Värttinä koncertet a Világzenei Színpadon , az ma este (07.14) kaphat egy kis hangulatcsinálót mert a Duna TV 23:30-kor leadja a 2001 évi koncertjük felvételét.