Keresés

Részletes keresés

lilah11 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 18
a bsrátod barátja.
a barátaid?
nem hazudtam.
szeretlek.
lilah11 Creative Commons License 2003.12.14 0 0 17
reménytelen, hogy értsd.
nem akarod.
nem bírom.
lilah2 Creative Commons License 2003.06.29 0 0 16
amikor az egész világ azt üvölti a képedbe, hogy ne legyél, mert zavarsz, de ne is dögölj meg, mert az annyira kínos, mit lehet tenni???
sosincsenek válaszok. ha szól is valaki, nem ért semmit. gyűlölök minden napot.
lilah2 Creative Commons License 2003.06.25 0 0 15
nem bírom tovább. buta kis közhelyekkel meg is tudnám indokolni. semmi értelme. minden percért kár volt. de még mindig túl gyáva vagyok. fogalmam sincs, mi lesz.
lilah2 Creative Commons License 2003.06.23 0 0 14
csak bennem történik, nincsen semmi bizonyíték, hogy valaha is több volt lázálomnál.
lilah2 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 13
MULANDÓSÁG
Hitoshi

Minden művünk a semmiségbe téved,
akár a csónak, hullámtól dobálva.
Csöndes halálé lesz a hangos élet.
Mi marad itten? Egy árnyéknak álma.

lilah2 Creative Commons License 2003.06.09 0 0 12
hiányzik, bár sosem volt, sosem lesz. nem bírom megtanulni.
transparent Creative Commons License 2002.11.17 0 0 11
igen, dehát arra nem volt képes, hogy beüljön az autójába. azt hittem, majd elmúlik, de nem. ez így programozott halál.
értek én mindent, csak nem szeretem, hogy ez van.
transparent Creative Commons License 2002.11.17 0 0 10
az ő szemszögéből is meg tudom magyarázni, csak az sérti a személyiségi jogait. ezért nem haragszom, csak szomorú vgyok.
pint Creative Commons License 2002.11.17 0 0 9
szerintem nincsen olyan - ünneprontás jön -, hogy életre szóló netes kapcsolat. kapcsolat kezdődhet neten, de nem teljesedhet ki neten. uff.
free_styler Creative Commons License 2002.11.16 0 0 8
eletre szolo netes baratodnak sulyos gondjai lehetnek onmagaval.
a hazugsagai menekulesek a szamara kezelhetetlen helyzetekbol. (de azon erdemes elgondolkodnod, hogy mit tettel te azert, hogy ilyen helyzetek kialakuljanak. nem vartal tole tul sokat?)
konnyen el tudom kepzelni, hogy sajat maganak ugyanugy hazudik, mint neked, csak persze nem veszi eszre.

egy ilyen veszteseg nagyon tud fajni, es nem is mulik el hamar. megis azt kell mondjam, ha ilyen kulonbseg van az eletszemleletetek kozott, akkor torvenyszeru volt a szakitas.
ezt nem vigasznak szantam, azt majd az ido hozza. minden jot kivanok neked, neki pedig azt, hogy legyen batorsaga felelosseget vallalni a tetteiert.

Előzmény: transparent (7)
transparent Creative Commons License 2002.11.16 0 0 7
képzeld el, hogy van egy barátod, netes, de olyan igazi, életre szóló. aztán rájössz, hogy két évből az utolsó másfélben rezzenéstelenül a szemedbe hazudott, miközben a barátai téged tartanak hazugnak, szemétnek, árulónak, nullának. de már nem válaszol a levelekre, sms-re, semmire sem reagál. csak főlök a saját dühös keserűségemben.
ilyenkor szokta azt mondani, hogy túl komolyan veszek mindent. igaz. szeretni csak komolyan tudok.
ha meg játszunk, játszhatnánk azt is, hogy jóban vagyunk, őszinték, renddesek, gerincesek.
Előzmény: free_styler (6)
free_styler Creative Commons License 2002.11.16 0 0 6
ne legyel.
de tulajdonkeppen mi tortent?
Előzmény: transparent (3)
transparent Creative Commons License 2002.11.16 0 0 5
pint: tökéletes, köszi :-)
pint Creative Commons License 2002.11.15 0 0 4
homokmandala
transparent Creative Commons License 2002.11.15 0 0 3
nincs kinek megbocsássak.
amúgy olyan szinten tudok megbocsátani, hogy észre se vette már régen, amikor nem volt igaza. én meg hagytam. mégis nála telt be a pohár, talán mert semmiért nem kellett megküzdenie. de az akkor már idomítás lett volna, nem barátság. igaz, ez se barátság, sőt még sokkal szomorúbb vagyok.
pórázra, hülye pasik!
ilyenkor felfordul a gyomrom magamtól, de összesen 2 (értsd: kettő) ember volt az életemben, akivel nem kellett csatáznom. legyek férfigyűlölő?
free_styler Creative Commons License 2002.11.15 0 0 2
tedd fel magadnak ezt a kerdest: te a baratja vagy me'g? mindennek ellenere?

mert ha igen, akkor bocsass meg neki. az igaz barat megerti es megbocsatja a hibakat, meg akkor is, ha azt oellene kovetik el.
a soraidbol azt erzem, hogy haragszol ra. lehet, hogy nalad is csak eddig tartott a baratsag?

Előzmény: transparent (1)
transparent Creative Commons License 2002.11.15 0 0 1
annyira szánalmas, megalázó és igazsátalan!!!
de teljesen reménytelen.
free_styler Creative Commons License 2002.11.15 0 0 0
az emberek valtoznak, es nem mindig elonyukre. viszont MINDIG azt hiszik, hogy igazuk van.

de nem lehet, hogy csak felreertettel valamit, es ma mar egyutt kocsmaztok megint? vagy holnap?

Előzmény: transparent (-)
transparent Creative Commons License 2002.11.15 0 0 topiknyitó
csak nézem. a barátomnak hittem. nem létezem neki. kizáródtam a világából.
hinni kéne valamiben. bármiben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!