Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.11.14 0 0 4
Te azt szereted? Részvétem a környezetednek.
Nekem az 5th element lyobban teccett... :-)
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.14 0 0 3
Számodra. Rambo 18.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.14 0 0 2
Viszont lesz legalább 1-2 nézhető film is végre. :-)
Előzmény: gumiar872 (0)
talán Creative Commons License 2002.11.14 0 0 1
"Tissztesség és erkölcs - hol vagytok?"

Talán Chrudinákra és Járaira gondolsz? Ők a tisztesség és erkölcs megtestesítői?

Előzmény: psch (-)
gumiar872 Creative Commons License 2002.11.14 0 0 0
Nem láttam, de sajnos nem csodálkozom.

Néhány hete már az 1-est sem nézem (egyfelől sajnálom, másfelől örülök, mert ennyivel többet tudok a kolykeimmal beszélgetni)
Mindent felszámolnak, ami a béka picsájánál magasabbnak látszik, vagy ezzel veszélyeztet.

Nem baj. Ez nem tarthat örökké. Ez a múlt század közepe, azok az '50-es évek.
Előzmény: psch (-)
psch Creative Commons License 2002.11.14 0 0 topiknyitó
Ha valaki látta a tegnap éjszakai műsort nos, tudhatja , hogy itt a vég. Mármint a szinvonalas, a politikát értő és érteni akaró nézők számára megszünt a Panoráma, hogy legyen helyette egy sekélyes, primitív gagyi, amit már nincs kinek, nincs miért néznie. A hataráon túl élő magyarok éveken évtizeden át a Panorámából /IS!/ tájékozódtak a világ eseményeiről, a világról, és ahogy mondjuk - a Panoráma adta a világképet. Olyan volt, hogy megtudtuk a szakértőktől, merre tart a világ és nem sekélyes, hozzá nem értő emberek, kommentárjait kell hallgatni, akik semmihez sem értenek, csak a tegnapok helyett a mai nap "ködlovagjai". A lényeg: ezek bátran elhiszik, hogy értenek ahooz, amiről beszélnek. Tissztesség és erkölcs - hol vagytok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!