Az árkot Vityka, a "bed-lúzer" robbantotta "a nemzet nem lehet ellenzékben" bicskanyitogató felböffentésével 2002-ben. Ezzel gyakorlatilag megtagadta a magyarságát mindenkitől (vagy legalábbis lehazaárulózott mindenkit), aki szerint nem az ő világa/eszmerendszere a létező legtökéletesebb világ/eszmerendszer.
Az ő felelőssége, hogy a két nagy politai oldal nálunk gyűlöli leginkább egymást Európában, ezzel megakadályozva a legminimálisabb pilitikai együttműködést is, holott sok téma van, amelynek hatásos kezelése elképzelhetetlen enélkül ! :(
Miért ne gondolhatná komolyan ha így érezte? Érzésekkel fogsz vitatkozni? Ha úgy érzed fáj a fogad akkor nem biztos, hogy meg tudlak győzni arról, hogy mégsem.
Fogalmam sincs, ki milyen célra használta az APEH-et, de azt tudom, hogy a mindennapi életben nem volt ilyen szinten téma az adóhivatal. Kerestél, fizetted az adót, kitöltötted az adóbevallást, nagy néha egy-egy magánvállalkozónak bekérték a könyvelését, és tessék-lássék átnézték. De nem voltak mindennapos razziák, nem azzal jött az ellenőr, hogy neki ki van adva, hogy büntetnie kell, ergo úgyis találni fog valamit. Nem indítottak vagyonosodási vizsgálatokat rosszindulatú feljelentgetésekre.
Hogy hagyták élni az embereket. Hogy mert az ember vállalkozóit kiváltani, mert nem kellett állandóan attól tartani, hogy hasraütéses módszerrel büntetéseket rónak ki rá. Nem kellett még a levegővétel után is adózni, és nem a kisemberek csesztetésével akarták pótolni azt az adóhiányt, amit a korrupt haverok milliárdjaiból nem tudtak/akartak behajtani. Nem mondom, hogy szentek voltak, azok is csak emberek, nyilván ugyanúgy dolgoztak saját zsebre, de másokat is hagytak (meg)élni. Nem uszították egymásra és egymás ellen az embereket, hogy jelentgesse egyik a másikat ha a több jövedelme miatt irígy rá. Undorító, ami most megy.
tehát a (Bokros csomagot kinyögő) választóktól a fidesz 1998-ban és 2002-ben is (amikor tejjel-mézzel folyt az orbán-ország) kevesebb szavazatot kapott, mint az mszp.
Én akkor is hiányoltam.És most sem hallok ígéretet, hogy bezzeg majd a fidesz nagyon korrekt , erkölcsös és becsületes lesz, semmi olyan ügyek nem jönnek elő mint mostan a kormány felől.