Keresés

Részletes keresés

Anti-Deák Creative Commons License 2020.07.18 -2 0 230

+1

Előzmény: accessnorbi (229)
accessnorbi Creative Commons License 2019.06.12 -3 0 229

Igen. Csak az összeesküvő elméletes, minden mögött valami misztikumot kereső, mindenkinél okosabb "leleplező személyiségek", 15 éve nem képesek elfogadni az egyszerű tényt, hogy igenis az RTL Klubon bemutatott, "Giza" volt a telefonbetyár. Csak épp be volt benne fél üveg vodka, meg egy doboz cigi. Aki már anno hallotta ezt a  felvételt (én még a netes terjedés előtt hallottam, mert cd-n terjedt), annak teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy alkesz nő tombol rajta. A "drágaságom" szóhasználat előjön az interjúban is. Csak az szól ellene, hogy ő három évvel korábbra teszi (öregeknél gyakori, hogy a régi eseményeket is frissnek gondolják), míg a fiatal srác kilenc évvel korábban. (fiataloknál meg az jellemző, hogy túl régre saccolnak dolgokat, mert közben sokminden más történik az életükben) Ha a kettő között lőjük be, kijön a hat év, ami minden szempontból beilleszthető a sztoriba. (akkor még épp ezek a régi, tudakozós számok voltak forgalomban)

Előzmény: Betfair user (228)
Betfair user Creative Commons License 2018.03.05 0 0 228

Kiderült már ki a baromarcú? 

lebemann Creative Commons License 2013.12.25 0 0 227

"Hogy az isten basszon meg a seggednél fogva" - szoktam mondani a kollégámnak, ha valamit nem úgy tesz, ahogy kellene :D

yulo62 Creative Commons License 2012.04.04 0 1 226

Ez a rohadt hangfelvétel örökre a fejembe költözött. Ez az egyetlen, amit soha nem unok meg (Nem unod meg?!), sőt! Egy csomó kifejezéssel gazdagította a szókincsemet, amikor ideges vagyok :P

Atanos Creative Commons License 2011.08.07 0 0 225

Igen valóban kicsit hasonlít a hangja csak furcsa, hogy pont egy TV-s személy lenne a telefonáló. Akkor biztos kiderül volna róla nem?

Előzmény: Törölt nick (224)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.02 0 0 224

Hé, srácok, nem lehet, hogy ő, mármint az itt látható/hallható műsorvezető úr volt az a bizonyos betelefonáló (természetesen nem a Fábry, hanem a másik):

Nekem ő a "jelöltem". Már egy ideje felfigyeltem rá. :)

szilkó Creative Commons License 2010.09.08 0 0 223
blablabla
Atanos Creative Commons License 2009.06.28 0 0 222
Látom ide se írtak már vagy 2 éve akkor is csak 1 valaki írt ide valamit. A léyeg hogy a topic kicsit kihallt úgy 3-4 éve ahogy elnézem. Sztem felhozhatnánk újra mert engem még mindíg foglalkoztat az eset :) Jah és egyébként meg jelentkezz be! Te Lóf*szjózska senki :D
Teddy_KGB Creative Commons License 2007.10.04 0 0 221

"Én nem vagyok a drágája!"

Előzmény: Teddy_KGB (220)
Teddy_KGB Creative Commons License 2005.08.02 0 0 220
"Jól van nyald ki a valagamat, te hülye lófaszjóska senki!"
-B. Creative Commons License 2005.02.03 0 0 219

Csak annyit: hallottam a Baromarcút a rádióban: a dec. 5-i népszavazás előtt egy-két nappal a Klub Rádió Megbeszéljük műsorába (a végefelé) telefonált be. Rögtön fölkaptam a fejem: ugyanaz az arrogáns hanghordozás, jólismert hangfekvés és beszédstílus és a zűrzavar, hogy rajta kívül senki nem érti, mit akar (persze lehet hogy ő sem). A népszavazás volt a téma, de komolyan nem lehetett kivenni, mit akar. A műsorvezető sem tudott vele dűlőre jutni (nem a Bolgár volt, hanem a fiatal srác). A beszélgetés elejéről sajnos lemaradtam, úgyhogy a bemutatkozást sem hallottam.

Biztos persze csak a halál, de 99,9 %, hogy ő volt. Mániákus és mentálisan zavart telefonáló lehet a hapsi, aki nem csönget sűrűn, de akkor aztán...

Speccy Creative Commons License 2004.07.21 0 0 218
Lófaszjóska
bivisz Creative Commons License 2003.09.05 0 0 217
"Ön miért nem alszik?"
Előzmény: ZöPö (215)
Brucka Creative Commons License 2003.09.04 0 0 216
nemtom hogy itt megemlítette volna vki a linket nem olvastam annyira vissza de innen lehet csemegézni
http://jo.zan.hu/poen/
ZöPö Creative Commons License 2003.09.04 0 0 215
Én nem alszom!
Előzmény: Brucka (214)
Brucka Creative Commons License 2003.09.04 0 0 214
"..nehogy azt mondja hogy aluszik..."
RR_ZOZY Creative Commons License 2003.08.26 0 0 213
HALI!

Hát az Isten b...sszon meg a seggednél fogva, még ezt sem tudod? :-))

Amúgy:

http://w3.enternet.hu/fonok/

,de letölteni nem tudtam, csak lejátszani a netről.

Tesssenki! :-)))

Üdv: Zoli

Előzmény: fazekaslaci (212)
fazekaslaci Creative Commons License 2003.08.26 0 0 212
Hi,

a baromarcú programot (ami gombnyomásra mondja a szövegeket) nem tudjátok, hogy hol lehet letölteni..?

Köszi: Laci

Előzmény: Szilva2 (211)
Szilva2 Creative Commons License 2003.08.22 0 0 211
Hi! Nemrég jöttem vissza szabiról, és gondoltam, hogy ide is be kellene kukkantani. Visszapörgettem a zeseményeket, és csak vigyorgok itt magamban, hogy mit össze tudtok görcsölni egy ilyen baromságon. Bár tény, hogy az egész téma tele van ellentmondásokkal. Ugyan azt nem értem, hogy hogyan kapcsolódik a baromarcúhoz az E származékok listája, de az biztos, hogy mikor Babomester villog, olyankor MocskosDog eltűnik, és fordítva. Kiváncsi lennék kettejük vitájára :D

Tehát az a véleményem, hogy a telefontársaság lapít, mint sz@r a fűben, pedig borzasztó egyszerűen le tudnák zárni a vitát. A törvények ugyan nem engedik meg, hogy kiadják bárkinek az adatait, de sehol sincs leírva, hogy kiálljanak, és közöljék az érdeklődőkkel, hogy kérem szépen, rendőrségi nyomozás esetén az arra illetékesnek a bizonyítékainkat be tudjuk mutatni arról, hogy a keresett/kérdéses személy(ek) azonosak/különbözőek.

Magánvéleményem pedig az, hogy sok olyan nő van, akinek férfias a hangja, és sok olyan férfi van, akinek nőies a hangja. Továbbá sok olyan ember van, akik unalmukban azzal szórakoznak, hogy hívogatják a jónépet, és b@szogatják az agyukat. Ezt pszihiáterek elvileg tudják gyógyítani, de szerintem elég lenne nekik egy jó szexpartner is... :D

Egyébként pedig most a héten mosogatásom közepette háttérzöngeként a fókusz zümmögött a sarokban. Arra lettem figyelmes, hogy a battonyai gyermekek bicikliket kaptak ajándékba a motorosoktól. A riport annyira megható volt, hogy igenis elérzékenyültem! Azoknak a szerencsétlen krampuszoknak úgy csillogott a szemük az örömtől, hogy az valami csuda! Erről bezzeg senki sem ír sehova sem. Mármint nem arról, hogy milyen jó volt a Fókusz, hanem arról, hogy segíteni jó.

Na csá!

ZöPö Creative Commons License 2003.08.21 0 0 210
Ez a max, amit tudok:

http://www.azbeszt.hu/whatsdope/telefon/tudakozopanasz.mp3

Előzmény: GarneTT (209)
GarneTT Creative Commons License 2003.08.21 0 0 209
Nincs meg valakinek a baromarcú szövege? a teljes, vágatlan :) jól jönne...
Sedyl Creative Commons License 2003.08.20 0 0 208
A levelemre azóta sem válaszolt az RTL, amit az ominózus Fókusz műsor másnapján írtam(kb. 3hete), amiben a válaszukat kértem.

No comment...

ifjNagyZoltán Creative Commons License 2003.08.18 0 0 207
Ez kizárt dolog, mert nem tudom
ZöPö Creative Commons License 2003.08.15 0 0 206
Na, egy kis okoskodás: Férfi vagy nő?

Idézem: Az XYY képletet általában magas termetű, gyakran pattanásokkal teli férfiakon figyelték meg. A legelső vizsgálatok alapján azt találták, hogy ezen "szuperférfiaknak" az előfordulása a börtönlakók között gyakoribb, azonban nincs megalapozott bizonyíték arra, hogy ők hajlamosabbak lennének az agresszív viselkedésre.

No comment.

ZöPö Creative Commons License 2003.08.15 0 0 205
"De ha nő, akkor miért csak a sokadszori uramozáson akad ki?"

Mert a Baromarcú személyi száma 1-... és a felvételen egyáltalán nem az a problémája, hogy "uram"-nak szólítják, hanem az, hogy a szavába vágtak.

Előzmény: ifjNagyZoltán (204)
ifjNagyZoltán Creative Commons License 2003.08.15 0 0 204
De ha nő, akkor miért csak a sokadszori uramozáson akad ki?
A másik meg, hogy a közkincssé lett felvételen nem mutatkozik be.
Érdekes volna meghallgatni az egészet, ha egyáltalán van olyan.
Z
Előzmény: ZöPö (203)
ZöPö Creative Commons License 2003.08.15 0 0 203
"de szerintem az elkövető akkor is nő"

Vagy (látens) meleg férfi. Esetleg hermafrodita. :-)

Előzmény: pecaboy (199)
pecaboy Creative Commons License 2003.08.14 0 0 202
Most én se.
Kérem kaccsolja ki!
Előzmény: ifjNagyZoltán (201)
ifjNagyZoltán Creative Commons License 2003.08.14 0 0 201
Egyebet nem tudok mondani...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!