Igen. Csak az összeesküvő elméletes, minden mögött valami misztikumot kereső, mindenkinél okosabb "leleplező személyiségek", 15 éve nem képesek elfogadni az egyszerű tényt, hogy igenis az RTL Klubon bemutatott, "Giza" volt a telefonbetyár. Csak épp be volt benne fél üveg vodka, meg egy doboz cigi. Aki már anno hallotta ezt a felvételt (én még a netes terjedés előtt hallottam, mert cd-n terjedt), annak teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy alkesz nő tombol rajta. A "drágaságom" szóhasználat előjön az interjúban is. Csak az szól ellene, hogy ő három évvel korábbra teszi (öregeknél gyakori, hogy a régi eseményeket is frissnek gondolják), míg a fiatal srác kilenc évvel korábban. (fiataloknál meg az jellemző, hogy túl régre saccolnak dolgokat, mert közben sokminden más történik az életükben) Ha a kettő között lőjük be, kijön a hat év, ami minden szempontból beilleszthető a sztoriba. (akkor még épp ezek a régi, tudakozós számok voltak forgalomban)
Ez a rohadt hangfelvétel örökre a fejembe költözött. Ez az egyetlen, amit soha nem unok meg (Nem unod meg?!), sőt! Egy csomó kifejezéssel gazdagította a szókincsemet, amikor ideges vagyok :P
Hé, srácok, nem lehet, hogy ő, mármint az itt látható/hallható műsorvezető úr volt az a bizonyos betelefonáló (természetesen nem a Fábry, hanem a másik):
Nekem ő a "jelöltem". Már egy ideje felfigyeltem rá. :)
Látom ide se írtak már vagy 2 éve akkor is csak 1 valaki írt ide valamit. A léyeg hogy a topic kicsit kihallt úgy 3-4 éve ahogy elnézem. Sztem felhozhatnánk újra mert engem még mindíg foglalkoztat az eset :) Jah és egyébként meg jelentkezz be! Te Lóf*szjózska senki :D
Csak annyit: hallottam a Baromarcút a rádióban: a dec. 5-i népszavazás előtt egy-két nappal a Klub Rádió Megbeszéljük műsorába (a végefelé) telefonált be. Rögtön fölkaptam a fejem: ugyanaz az arrogáns hanghordozás, jólismert hangfekvés és beszédstílus és a zűrzavar, hogy rajta kívül senki nem érti, mit akar (persze lehet hogy ő sem). A népszavazás volt a téma, de komolyan nem lehetett kivenni, mit akar. A műsorvezető sem tudott vele dűlőre jutni (nem a Bolgár volt, hanem a fiatal srác). A beszélgetés elejéről sajnos lemaradtam, úgyhogy a bemutatkozást sem hallottam.
Biztos persze csak a halál, de 99,9 %, hogy ő volt. Mániákus és mentálisan zavart telefonáló lehet a hapsi, aki nem csönget sűrűn, de akkor aztán...
Hi! Nemrég jöttem vissza szabiról, és gondoltam, hogy ide is be kellene kukkantani. Visszapörgettem a zeseményeket, és csak vigyorgok itt magamban, hogy mit össze tudtok görcsölni egy ilyen baromságon. Bár tény, hogy az egész téma tele van ellentmondásokkal. Ugyan azt nem értem, hogy hogyan kapcsolódik a baromarcúhoz az E származékok listája, de az biztos, hogy mikor Babomester villog, olyankor MocskosDog eltűnik, és fordítva. Kiváncsi lennék kettejük vitájára :D
Tehát az a véleményem, hogy a telefontársaság lapít, mint sz@r a fűben, pedig borzasztó egyszerűen le tudnák zárni a vitát. A törvények ugyan nem engedik meg, hogy kiadják bárkinek az adatait, de sehol sincs leírva, hogy kiálljanak, és közöljék az érdeklődőkkel, hogy kérem szépen, rendőrségi nyomozás esetén az arra illetékesnek a bizonyítékainkat be tudjuk mutatni arról, hogy a keresett/kérdéses személy(ek) azonosak/különbözőek.
Magánvéleményem pedig az, hogy sok olyan nő van, akinek férfias a hangja, és sok olyan férfi van, akinek nőies a hangja. Továbbá sok olyan ember van, akik unalmukban azzal szórakoznak, hogy hívogatják a jónépet, és b@szogatják az agyukat. Ezt pszihiáterek elvileg tudják gyógyítani, de szerintem elég lenne nekik egy jó szexpartner is... :D
Egyébként pedig most a héten mosogatásom közepette háttérzöngeként a fókusz zümmögött a sarokban. Arra lettem figyelmes, hogy a battonyai gyermekek bicikliket kaptak ajándékba a motorosoktól. A riport annyira megható volt, hogy igenis elérzékenyültem! Azoknak a szerencsétlen krampuszoknak úgy csillogott a szemük az örömtől, hogy az valami csuda! Erről bezzeg senki sem ír sehova sem. Mármint nem arról, hogy milyen jó volt a Fókusz, hanem arról, hogy segíteni jó.
Idézem: Az XYY képletet általában magas termetű, gyakran pattanásokkal teli férfiakon figyelték meg. A legelső vizsgálatok alapján azt találták, hogy ezen "szuperférfiaknak" az előfordulása a börtönlakók között gyakoribb, azonban nincs megalapozott bizonyíték arra, hogy ők hajlamosabbak lennének az agresszív viselkedésre.
De ha nő, akkor miért csak a sokadszori uramozáson akad ki?
A másik meg, hogy a közkincssé lett felvételen nem mutatkozik be.
Érdekes volna meghallgatni az egészet, ha egyáltalán van olyan.
Z