Elolvastam a honlapodat. Kissé zavarosnak tarom. Nem akarod jobbá tenni? Szerintem kevesebbet kellene magyarázni, hogy mi nem a Sátánismus és többet és egyértelmübben, hogy mi az. Szerintem a sok bibliai idézetből és bibliai hivatkozásból is elhagyhatnál egy csomót. Aztán valami saját nyelvezet, stilus kiépítése sem ártana, mert most a keresztény terminológiák vannak csak átköltve.
Na csak építő kritikát írtam. Megne sértődj miatta.
A 666 MHz-es "devil's notebook"-on már eléggé megvan a cucc, szép, meg jó, meg minden, de alig van időm mostanában, így még tippelni se akarok. Tényleg nem tudom. De fölraktam két képet ízelítőnek, hogy körülbelül mire lehet számítani.
Lehet, hogy ugyanaz, de én ebbe nem gondoltam bele. Buta ribi vagyok, ennyire sem áll össze bennem a kép. Nem újdonság. Vajon önszídásért is moderálnak? Hülyeség szerintem. Láttam én már hasonló death bandát is, nagyon arik voltak. De a zenéjük élvezhetetlen volt.
te nem neveznél viccesnek egy zenekart, melynek átlagéletkora 16 év, az énekesnek meg fordított keresztek vannak kivágva a nacijábó'?:) A gitáros meg néha megmutatja a szintisnek, melyik gombot kell megnyomni...
Tudom. Ott élt egy jó ismerősöm. Meghalt fiatalon. Sátánista fiatalok nem érdekelnek különösebben. Semmi bajom velük egyébként. Közben alakítgatom az adatokat.
Akkor mindegy. Ha nem látsz az is jó. Gyakran jársz? Én a Voodoo-ba szoktam lemenni, de ritkán tudok csak, akkor ha nem szedek be semmit. Jó smink az más! Na:)
A régit ismerem csak:)
Jó, smink, mi a különbség?
Persze, hogy Pesten (Csepelen:), hol máshol?
Ja, kliséééé, az olyanokat messze elkerülöm:))), meg úgyse sokáig látok olyankor:)
Csak a régit hallgatom, csak a régit!!!!! Na:) Nem is vagyok kifestve, az smink. Dolgozni is így megyek, nekem lehet. Bp-n jársz Dark klubba?
Mert akkor láthattál, a jobb csuklómon bilincset szoktam hordani. Jajj de klisés:) Viszont legalább mindig.
Satanas nem hiszem, hogy lány lenne, én is hallgatok Cradle of Filth-et, hülyeségek ezek a kategóriák.
Na jó, csak tipp volt, én dark klubba szoktam néha olyanra festeni magam, mint...:)))))
Miért hallgatnak az emberek Tristania-t? Sebaj:)
Igazad van elírtam! Most bele is sápadnék a szégyenbe ha lehetne még lejjebb sápadni. Nem vagyok otthon a metálban, ezért nem tudom, hogy a dimmu stb az lényzenekar vagy sem. Ezek szerint satanas lány? Honnan tudtad, hogy dark-ot hallgatok? Néha szoktam Tristania-t, csak a régit és ilyesmit hallgatni. Meg November's Doom-ot.
Egyrészt Fields of the Nephilim; és az jó is:) Főleg az Elyzium.
A lánymetál nem az én kitalácijóm, egyes igen trú arcok szokták a black metal-t úgy felosztani, hogy vannak a lányzenekarok (Cradle of Filth, Dimmu Borgir), illetve a trúúúúú zenekarok (Mayhem(csak a régi, persze:), Marduk, DarkThrone)
Annyi a különbség, hogy az előbbiek dallamosak, 3-nál több hangot használnak albumonként és adnak interjút.:) És valóban rengeteg hölgyrajongójuk lett, bár úgy tűnhet, a legtöbb a Backstreet Boys-ról 'állt át'