én nem lennék ilyen engedékeny: fekete szóba se jöhet.
mert bár toleránsak vagyunk, az ember színe fehér, magyarul beszél (és református) - mondják mifelénk...egyesek ;-))))
de a magyarokat is folyamatosan ellenőrizni kell, így szükséges kidolgozni egy magyarság-tesztet.
(azt természetesen MI mondjuk meg, ki a magyar... ;-)))
A "kommunista bankok" kifejezés nekem sokkal jobban tetszik. De a pálmát a "kommunista nagytőkés" viszi el, ahol a "kommunista" egyedül a "köztudomásúan egetverően gonosz" jelentéssel bír...
"Talan a bankar az nem a koz penzebol szedi meg magat?"
Ez az egetverő butaság kb. arra a jobbos agymenésre hajaz, hogy "a ker.tévék is közpénzből finanszírozódnak, hisz a nagy hírdetési lét leperkáló multik termékeit és szolgáltatásait is a "köz" fizeti meg..."
Qberci ne szolj bele a nagyok dolgaba, inkabb igyal egy vizes kavet!
Vityka az mashonnan gazdagszik, jobb ha tolem tudod. Nem abbol a szaros koztisztviseloi kommunista maradvanybol.
Ez egy baromsag az egesz. Mit gondol ez a szerencsetlen? Talan a bankar az nem a koz penzebol szedi meg magat? Talan a miniszterelnok fizeteset a BMW allja. Ez egy faszkalap.
Ahogy pitör mondana: haragszom!
Ahogy en mondom: bekaphatja az ilyen aberalt barom.
Jelenleg egy megörökölt Vitykahuszár "főtisztviselő" kb. dupláját keresi, mint ugyanabban a minisztériumban a miniszter. A béremelés kb.50-60 embert érinthet, ez éves szinten kb. 360 millió Ft. Ennek a 40 %-a visszajön adóban.
Medgyessy nyilván nem a bruttó 1.1 milla (nettó kb 650k) fizetésből fog meggazdagodni.
Azért az egy kicsit megnyugtató, hogy MP nem a mi pénzünkön fog gyarapodni, mint az Orbán család, Deutsch, Kövér,s a többi díszpinty.MP bankári fizetésből lett milliomos, de miből lettek a fideszék, akik életükben nem láttak munkahelyet?Az egyetem elvégzése óta csak a Parlamentben járatják a szájukat, de minek?Kiváncsi lennék mi van a svájci bankszámlájukon?Bármelyik ápolónő beírhatná az önéletrajzába, hogy tartozik pár millával, nemdebár?Csak azt tudnám például, hogy a fél Tokajhegyalját miből vette Ovi és mennyiért, meg azt a pár hektár földet?Valószínű, hogy a havi 600.000 Btto-ból és a 4 gyerek utáni csal. pótlékból!!!