Én ha részegen befordulok az ágyamba, előzőleg a következőkbe ütközöm (nemtom, ha ezek dilemmák vagy sem, de lila foltokat hagynak a karomon-térdemen): bejárati ajtó kilincse, szemeteskuka, kutyák, lábtörlő, fogas, mosdókagyló, kicsi kerek asztal az ágy előtt. Amúgy hasonló esetekre egy ellenkező nemü egyed testének a minél behatóbb vizsgálatát tudom ajánlani elalvás előttre, ebben az esetben dilemmának csak az marad egyedül, hogy mikor és hogyan lehet végre kiszabadulni a végső, szenvedélyes ölelkezésből úgy, hogy a másik fél azt ne vegye sértésnek. (Kimenni vizért, cigit keresni, stb)
(Ja, amúgy az ember rém sokat forog és mozgolódik álmában, ajánlom kipróbálásra a "múmia" tipusu hálózsákot, amiben reggelre teljes altesti zsibbadtságban ébred az áldozat.)
hát az attól függ. ha mondjuk még nem is vagy álmos, de már lefexel, akkor mire elalszol azért biztos forgolódsz még, ill. ha csak úgy bezuhansz akkor meg amelyik oldaladra esel...:)
szerintem
Üdv! Tegnap este elalvas elott a kovetkezo dilemmaba utkoztem: gondolom mindenki eleg sokat forgolodik egyik oldalarol a masikra elalvas elott. Tegyuk fel, hogy valaki megmondja egyik este, hogy te most a jobb oldalodon fogsz vegleg elaludni. Ebben az esetben is forgolodnek???