Tegnapi Doom után ma rémálmaim voltak. :)
Házibulit tartottunk, de a dj átváltozott egy olyan disznó-szörnnyé amelyik előbújik a csövek közül. Mindenki menekeült és ordibált.
Aztán felébredtem. :))
Sziasztok!
Kipróbáltam én is. (dcr féle lelőhely jól működött)
Tényleg lenyűgöző a játék grafikája! Már 640x480-on is hihetetlenül részletes.
Na és kifejezetten undorító. Meg félelmetes. Már ezen a három pályán is össze-vissza sz@rtam magam, főleg a hangok, hörgések miatt. :)
...azt hiszem nem adnám gyermekem kezébe ezt a játékot. (ha lenne) Inkább gyilkolásszon elegánsan, öltönyben, mondjuk Mafia-ban. (vagy legyen MOHAA vagy akármi értelmesebb)
A http://www.novaesleite.brturbo.com/Doug/Files/doom_iii.rar címr?l szedtem le a cuccot, de nem hajlandó kicsomagolni a Rar. Csak pörgeti egy darabig, aztán leáll, a Doom III mappába pedig csak további, tök üres mappákat tesz.
Ilyenkor mi van?
basszus akkor vetetnem kell valami grafkártyát. berzenkedek az nvidia-tól, amikor még aktívan játszottam egy nagy rakás szemét volt. G400 is vékony hozzá?
Bejön a Britney csajos kép, és akármire kattintok, előbb-utóbb eljutok a diallpassz-telepítőig amit nem kérek! Ötször is a pofámba gyűri, és közben már mindenem át is konfiguálta. Aztán az még egy kész kaland, hogy hányszor százszor kell küzdeni a kilépéssel!
Egy ideig en is probaltam letolteni, es valoszinu, hogyha lenne egy hely ahol le lehetne tolteni biztos letoltenem.
De szerencsere mar sehonnan nem lehet. Ez vegulis nem a teljes jatek, es se tesztelve, se optimalizalva sincs meg igazan.
Attol tarok, hogyha kiprobalnam egy olyan vegso kep alakulna ki a d3-al kapcsolatban. Igy majd amikor megjelenik, akkor az mar nem irja felul.
A warcraft 3-al ,igy jartam. Nagyon nem teszett a demo, es habar megjelenesekor vegigjatszottam, nagyon nem jott be. Pedig a starcrafttal meg mindig jatszom.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem erdemesebb varni egy evet.
Elindítom az oldalt
Bejön az oldal, benne egy reklámmal
Ráklikkelsz a reklámra, ami szól is , hogy bezárhatod.
Utána ha újra rámész az oldalra, megjelenik, hogy mi a tartalma, alatta zölddel, hogy a letöltés engedélyezve
Felül ráklikkelsz a Games-re
Aztán a Doom3 képnél a fileok-ra
S a bejövő kisablakban a rar-ra, s letöltöd.
Persze, ha a pop-up tiltva van, nem jön elő a reklám, meg ilyesmi..