Keresés

Részletes keresés

tengi46 Creative Commons License 2007.06.02 0 0 115

szia

nem találom az általad említett dupla ajtót, mert a rácsok lenn vannak. Szükség lenne a cd-s kártyára az asztalon lévő olvasóhoz, de az már az előző pályán (leszakadó lift) is hiányzott. A szerver irtás a listárol ki van pipálva, de nem nyilik semilyen ajtó sem. Betörtem a biztonsági szoba ablakát is, de nem tudok bemenni.

Neked hogy sikerült?

köszi

tengi

Előzmény: syluccy (66)
lokingenator Creative Commons License 2007.02.18 0 0 114
Hello mindenki.
Nem tudja nekem valaki megmondani hogy lehet használni a cheateket?
Mer nekem valamiért nem jön elő a konzol.
Olvastam valaki irta hogy használt cheateket, remélem tud segíteni valaki.
Előre is kössz.
tengi15 Creative Commons License 2007.01.30 0 0 113

segítsetek, hogy lehet cheatelni a játékot.

Ha az asztal ikon célsorába beírom a +console 1 nem ismeri fel az elérési útvonalat.(Ez igaz más játékokra is.) Ha az autoexec.cfg létrehozásával próbálkozom könyvtárként megjelenik, de mint file nem

segítsetek hogy csináljam

köszi

tengi

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 112
Ja és még valami nem tudja valaki hol van az autoexec.cfg fájl??? ha megtalálom csak ugy tudom használni a cheat-et
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 111

Sziasztok!

Lenne egy kis próblémám. az első küldetésnél már a (liftel lementem)van egy olyan hogy ki kell cselezni az őröket, de bármit csinálok lebukok. Valaki tudna segiteni?

Előre is köszi

Barax Creative Commons License 2005.11.22 0 0 110

Sziasztok!

A problémám nekem is ugyanaz a NightFire-al, csak PS2-n, egyszerűen nem tudok továbmenni az utolsó előtti pályán, megvan minden, ott vagyok az ajtónál, és nem jutok ki a D szektorból, nem nyílik az ajtó, nincs senkinél kulcs, nem ír semmit. Könyörgöm segítsetek, hogy mit kellene tennem, mert megöl az ideg.

Előre is köszönöm.

Barax

Előzmény: zoltan1 (108)
zoltan1 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 108
Szervusztok!

A NightFire X-boxos változatában nem tudok továbbjutni az utolsó előtti pályán. A D-bázisról nem tudok átjutni a G-bázisra.

Köszönöm,
Zoltán
Nocadlee Creative Commons License 2004.03.12 0 0 107
Hi,
Nemrég láttam a Die Another Day DVD-n a játék előzetesét, és meglepetésemre autós pályákat is láttam!!!
Én végigjátszottam a Nightfire-t Pc-n, de autó egy szál se...
Mi folyik itt? Csak konzolokon van, vagy mi?
kopa Creative Commons License 2003.07.08 0 0 106
Hali!
Az még az elején van ugye? Végülis Ps2-n játszottam végig, de szerintem Pc-n is működni fog, ha mögöttük mész, akkor nem vesznek észre, illetve guggolva kell közlekedni, és az oszlopok mögül lődözni, a lényeg, hogy előbb kell lelőni az őrt, mitsem, hogy a riasztót bekapcsolná.
Előzmény: joci.joci (105)
joci.joci Creative Commons License 2003.07.07 0 0 105
lenne 1 kérdésem: azon a küldetésen amikor nemszabad hogy a biztonsági őrök észrevegyenek akkor mit kell csinálni?( bent vagyok már az épületben)
Maxpayne Creative Commons License 2003.03.29 0 0 104
Miért a fürdőszobában keresed?
A Fürdőszobában nincs safe!:)))
Honnant vötted hogy ottan van?

Max

Előzmény: pepe-002 (103)
pepe-002 Creative Commons License 2003.03.19 0 0 103
Sziasztok!
Úgy látszik csak én vagyok ilyen béna, de a fürdőszobában hol van az a rohadt széf? Előre is köszi!
palamer Creative Commons License 2003.03.05 0 0 102
Sziasztok Skacok!
Segítsetek már nekem. Letöltöttem a game-t (szigorúan csak próba céljából), de az 1 Cd dev-007.r41 nevű fájlja hiányzik, és sehol nem lelem. Valaki tudna egy lelőhelyet esetleg, ahonnan beszerezhetném a hiányzó részt?
Előre is kösz a segítséget.

Paja

tboyka Creative Commons License 2003.02.24 0 0 101
A szervert csak kezigránáttal vagy ratétavet?vel tudod kicsinálni. Minimum 5 szervert kell szétrobbantani. Ha ez megvan akkor nem szabad a lógó cuccra felkapaszkodni, mer tuti hogy leesel. El kell menni egy két szárnyú ajtóhoz, ahol az egyik oldalon exit felirat van a másik oldalon lépcs? mutat lefelé sárga szín? mindkett?. Ha a szervert valóban megsemmisítetted akkor kienged az ajtón. 2 napomba telt erre rájönni...:(((

tboyka

Előzmény: SannY (100)
SannY Creative Commons License 2003.02.16 0 0 100
Funk
Köszi a segítséget,de nem jól írtam a problémát!
Itt átjutottam az épületben kinyírtam mindenkit, a szervert kicsináltam!Most ott vagyok abban a szobában ahol szétlötték valami rakétával a falat,és innen nem tudok semerre menni!Arra lógó valamikre felkapaszkodtam,de mindig leesek ha át akarok ugrani a másikra!
Előzmény: Funk (99)
Funk Creative Commons License 2003.02.10 0 0 99
Amikor a lift megáll lent széttörve,akkor szembe fent van egy ablak,benne egy faszi,fölötte egy kis szürke kampó.Faszit kinyírni,telefonnal kampóba akaszkodni,felhúzóckodni az ablakba.

Funk

Előzmény: SannY (98)
SannY Creative Commons License 2003.02.09 0 0 98
Hali
Elakadtam annál a résznél (Nem tudom melyik pálya)amikor egy irodaházban vagyok és egy szerkezet lóg le az emeletek között!Gondolom itt lehet lejutni az alsóbb szintre de mindig leesek!
Remélem elég világos voltam! HELP ME!!!
Előzmény: DrBacardi (97)
DrBacardi Creative Commons License 2003.02.04 0 0 97
Koszi!!!!
Előzmény: graho (96)
graho Creative Commons License 2003.02.04 0 0 96
Hali !

Documents and settings/felh.név/local settings/application data/Gearbox software/nightfire/bond/save

Elég bonyolult, de azért megfogod találni.
Engedélyezd a rejtett fájlok mutatását.
Hali !

Előzmény: DrBacardi (93)
graho Creative Commons License 2003.02.04 0 0 95
Hali !
Nekem a "nimocodec"-el megy ! Próbáld meg !
Előzmény: Nocadlee (92)
Hoz_hun Creative Commons License 2003.02.04 0 0 94
A Winows-ban vannak a mentett állások.
Előzmény: DrBacardi (93)
DrBacardi Creative Commons License 2003.02.04 0 0 93
Melyik file tartalmazza a mentéseket?
Please help me!!!
Nocadlee Creative Commons License 2003.02.03 0 0 92
??
Előtte már játszott le a videófájlokból...
Milyen kodeket raktál fel?

Előzmény: graho (91)
graho Creative Commons License 2003.02.03 0 0 91
Hali !
Telepítsél fel valamilyen codec-et, mert a játék videofájlait nem tudja lejátszani és ezért ledob a desktopra. Nekem is ez volt a baj, nekem ez segített. Patch sehol, én is keresem !
Sok sikert !
Előzmény: Nocadlee (90)
Nocadlee Creative Commons License 2003.02.03 0 0 90
Hi,

Az első pályán vagyok, megyek lefelé egy csigalépcsőn a pincében. A gép elkezdi töltögetni a következő részt, aztán egyszercsak: bumm! kidob a desktopra. A hibaüzenet:

Runtime Error:
R6025: Pure Virtual Function Call

Nézem az EA Games honlapját, de sehol semmi patch vagy ilyesmi.

Van valakinek ötlete?

graho Creative Commons License 2003.01.31 0 0 89
Hali !
Menj le a viz alatt a rakéta alá egy kis bungiba ! Ott a megoldás ! Sok sikert !
Előzmény: MnTáli (87)
Funk Creative Commons License 2003.01.31 0 0 88
Ez nem az a hely ami előtt egy cső szerű alagúton kell végig caplatni?Mert ha igen,akkor amikor a cső végén nyílik a kapu ,lebeg egy faszi.Ha azt nem kezded el kicsinálni,akkor felszívódik,és Te csak szédelegsz le,fel.Ha elintézed,akkor tovább enged.

Funk

Előzmény: MnTáli (87)
MnTáli Creative Commons License 2003.01.30 0 0 87
Sziasztok!

Pici segítségre lenne szükségem!
Az Island pályán vagyok, előttem a fellövésre váró rakéta. Jártam a víz alatt, köröbe-körbe, de nem találom a megoldást.

radir325i Creative Commons License 2003.01.22 0 0 86
Ok, sikerült amit leírtál, át is jutottam a pályán, de nekem nem írt ki semmit a csöveknél, lehet valami hiba.
Köszi mindenkinek a segítséget, remélem nem lesz több ilyen hibám.
Csá Radir
Előzmény: balu9999 (84)
Funk Creative Commons License 2003.01.22 0 0 85
Igen,ott van egymáson több cső.Mikor eléjük érsz ki is írja hogy hátráljál bele.Látszólag nincs értelme,mert olybá tűnik mintha oda kerülnél vissza ahonnan jöttél.De nem.
Előzmény: balu9999 (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!