Sej, a mi lobogónkat fényes szelek fújják, Sej, az van arra írva: Éljen a szabadság! Sej szellők, fényes szellők fújjátok, fújjátok, Holnapra megforgatjuk az egész világot!
állítólag Jankovich Ferenc (1907-1971) által írt szöveg
Hallgattam ettől a fickótól mást is, akitől beraktam a linket, a többi nem olyan jó szerintem, bár nagyon nehéz darabok azok is. Csak valahogy úgy elsieti őket, nem eléggé "artikulál", magyarul: agyon van gyepálva (gyakorolva) a darab, amit előad.
De még ez, amit ide beraktam linket, ez még tényleg jó is tőle véletlenül.
(Játszottam ezt a darabot egyébként billentyűn, hát tíz ujjal könnyebb... :))
Én is játszottam ezt a darabot, egy életre megutáltam. A tanárom mindig csak hümmögött, hogy milyen szar, soha nem segített (semmiben), hogy jobb legyen. Biztos nem az ő hibája, nem tudtunk együtt dolgozni. De bevallom, baromira sajnálom az összes gyereket, aki csak hozzá került... Azóta a zeneiskola igazgatója lett - engem még egy k* érettségivel kezdett el tanítani. Megtartotta az akkori gyerekét... Azóta elvált, és negyven év körül (na jó, talán még nincs annyi) szült még egyet, egészségére, csak a zongora meg ő meg én, így hármasban... A francba is az egésszel! Az soha nem fog begyógyulni, pedig hány éve már... Nem ő szívta meg a dolgot, az biztos - és ezt se fogja soha megérteni, vagy fölfogni egyáltalán.
Pl. egy program: Klub: Hónap első csütörtökének kivételével minden csütörtökön 10.00 GKMK nagyterem Tityi-Totyi Klub Kodály módszeren alapuló zenepedagógiai foglalkozások 3 év alatti gyermekeknek! Vezeti: Bátayné Somogyvári Zita http://tityitotyi.freeblog.hu/