Nembonyi pedig. Az OGY valasztasok alklamaval epphogy csak megvolt a gyozelem. Most eppen a politikai ellenfel modszeres megsemmisitese vagyon folyamatban. Szandekos provokaciok tomtelegerol szolt ez a fel ev, hogy legyen mod a politikai ellenfelre huzni a vizes lepedot. Es meglett a sikere is. 2006-ra telleg nem lesz alternativa, ha igy mennek a dolgok tovabb. Mielott meg barki jonne a "magatoknak koszonhetitek"-kel, csak gondolkozzon el azon, hogy mekkora nagy igazsag az amikor valakit korulalnak 5-en, rugdossak es meg az kiabaltatik hozza: ha vedekezni mereszlesz, csak neked lesz roszabb.
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem!
Nem semmi kis cikk!
Még kihagytam volna.
Miért akarod pont az INDEXEN olvasni az Orbán beszédeket???
Arra ott az orbán.hu vagy a Gondola meg ilyenek!
:-)))
Én egyébként továbbra is fenntartom hogy semmit! szó szerint semmit nem foglalkoznék az ex-el. Ez lenne a legfájdalmasabb!
...Egyébként éppen ezt teszi Orbán Viktor exminiszterelnök is, amikor új honfoglalásról vizionál és feketén-fehéren kettéosztja az országot ideológiai alapon, hamis prófétaként tovább hergelve maradék rajongótáborát...
Nos, ez igaz - sajnos...
...de a szabadon választott országgyűlést kormányzása alatt és bukása óta is látványosan negligáló Orbán...
Ez is igaz, sajnos.. erre a mentalitásra alapozódik egyébként az O.V. diktátor-hajlamáról szóló mítosz (mítosz?:-))
...a saját pillanatnyi irányvonalának morális felsőbbrendűségét hangoztató úgynevezett értékelvűsége a személyi kultusszal ... rokonítható ...hát, ez is talált.
Szóval igencsak ütős kis cikk ez, meglehetősen reális képet fest a dolgok állásáról - tetszik-nem tetszik egyeseknek...
Jó ez a topic, csak át kéne nevezni
"MSZP-SZDSZ Szavazó Katekizmusa"
címre. Már mindegyiket hallottam, sajnos.
Innen lehetne meríteni a heti mannát, mit kell mondogatni a szemétlevitel közben, hangosan a lépcsőházban és a liftben, kocsmában, stb ....
Pl.
44. hét
Orbán csecsen terrorista....
45.hét
Azért kellet csak autópályát építeni, hogy az Orbánbányákból legyen hova hordani a követ. Most ennek véget vetett az MSZP, nem építenek autópályát, hála, mert ők rendes emberek....
46. hét
Orbán a lopott pénzből a cigány haverjainak építi Érden igyen a családi házakat...
Nem baj gyerekek, újabb bizonyítéka ez annak, hogy a baloldal álladóan termeli a hígf.st a nadrágjába Orbántól.
Ha Orbán mond egy beszédet, Kovácsék a pártházban rögtön becsinálnak, és szalajtanak egy utolsó kis senkiházi talpnyalót, hogy kanyarítson egy mocskos cikkecskét.
Komolyan mondom, teljesen felvidultam! Köszi a topikért! :-)
:-DDDD
De jót röhögtem. Ez valami új: Orbán csecsen Viktor. Gyerekek, ez most mélyen ült? Ilyen az élet. Legalább van ellenfele Bayer Zsótinak, azonos szinten. Médiaegyensúly. :))
Szegény Orbán és a Fideszre szavazók , múltkor már bolsevista bélyeget kaptak. Volt már fasiszta, maoista, Milosevics, Löpen (bocs ha nem jó írom).
Ha jól emlékszem még Szaddam Husszein is.
Orbán pedig szimpatikusan állja a sarat.
Az a helyzet, hogy attól, hogy elolvassa, attól még lehet gagyi. Én is el szoktam olvasni, látom is, hogy dolgozik a srác a pénzéért, sőt mi több néha túllihegi a dolgot, mondhatni direkt kilógatja a lólábat. Persze Orbán esetében szvsz ez már elég ciki, gyomi kell hozzá, de hát ha a Való világhoz van, akkor ehhez miért ne lenne. Sok újságíró van és egyre kevesebb az olvasó.
Ezért kár volt új nevet felvenned....
:-)))
Rád ismertünk így is,túl.képpen miért olvasod akkor az INDEX-et, ha szerinted csak bélyegeket gyüjtöget ill. ragasztgat?!
Naaa nem baj.... sok sikert!