ha te azt írásban nem veszed át, akkor nincs nálad. ki kell dobni. ha át akarják veled vetetni akkor ne tedd, nem hinném hogy bármilyen jogcímen kötelezhetnének rá
ha egy ajánlatot nem utasítasz vissza az nem jelenti azt hogy elfogadod.
hasonlóan felháborítónak tartom azt, mikor valaki éjjel (amikor a fax automatikusan válaszol) elküldi a több oldalas reklámját. én meg adom hozzá a papírt meg a tintát.
naja, az utóbbi kerszöv/bsa reklám mondhatni "mellettem van"...
a gond végülis nem a bsa, hanem a szemlélet, hogy ideküld valamit, én meg az ö kénye-kedve szerint fizessek érte vagy küldjem vissza... gusztustalannak tartom, és egyre több az ilyesmi..
Kéretlen reklámanyagként kidobod, oszt' passz. Utána már keresheti a rendőrség. Mellesleg pont a Kerszöv kedvéért menne ki a BSA, miközben az épp most nyomta fel őket a CD-Jogtár jogosulatlan használatáért? Csak nem?
cdjogtár előfizetők vagyunk az említett cégnél, ma jött egy "előlegbekérő" számla (?) amin a CD Közlönytár2002 szerepel, 9968Ft-al. Namost ilyen mi nem kértünk, nem rendeltünk meg soha.
..hivom az ügyfélszolgálatot, hogy "mijjez?", erre az a válasz, hogy "meg fogjuk kapni a jogtárral együtt a CDközlönytárat is, ha kell fizessük be, ha nem küldük vissza nekik a cd-t." ... kérdem én, hogy ésha nem köldöm vissza saját pénzen? - erre az volt a válsz, hogy "az önök lelkiismeretére van bízva de EGY ESETLEGES SZOFTVERRENDŐRSÉGI ELLENŐRZÉSKOR ha megtalálják a cd-t akkor az illegális programnak számít" ennyi.
namostakkor ha jól értem, ha nem dolgozok/fizetek a reklámjukért akkor ESETLEG felnyomnak a BSA-nál?
hol van itt a tisztessées üzleti magatartás? :( már mindenki velem/velünk akar kib@szni, és az össz jugunk, hogy fizethetjük az adót ?!?!?