tudom, hgy ugyis hazug leszek, mert ugye mindig ezzel szoktá megtisztelni, (ja még egy válasszal tartozol is, hogy miért is? )., de ez nem stilusválátás. Egy hülye embernek hülye kérdéseire csak ironikusan lehet válaszolni. Az ironia pedig már máskor is mefgigyelhető volt MP-nél. (tudod az intelligens emberek silusos visszavágása)
Látod, most kinevetsz. Pedig más nem tette és ez hír volt a médiában. Ez pedig szomorú inkább. (Ja, a Balogh is kezet foghatott vele!)
(Egyébként topicot is nyitottam róla.)
"Számomra nincs jelentősége, hogy *** képviselő mit vet fel újra és újra"
"Egy miniszterelnöknek az a dolga, hogy amikor interpellálják, válaszoljon - türelmesen, megértően, a gyógypedagógusnak az emberek iránt érzett szeretetével."
Hát így könnyű. Ez Pr, másra meg azt mondanád, hazugság. Megint másra hogy nem őszinte. Mondok mást. Kezet fogott a bizottsági tagokkal a meghallgatásán.
MIért? MP-nek szónélkül el kellenne türnie minent? Igazán "úriemberként" viselte azt is, hogy D 209-es pólóban flangált a Rogán. Ez csak amolyan Úriemberi szellemesség, ami van akinek szimpi van akinek nem. Attól fügően, hogy kinek szimpatikus MP vagy kinek nem. Neked nem. Na és?
Azért tettem idáézőjelbe azúriember kifejezést, mert bár nekem az utobbi idők legszimpatikusabb politikkusa, de azért ne felejtsük ő is csak litikus...sajna... Tehát ahhoz képest legalábbis igyekszik azt alátszatot kellteni, hgy úriember.
(Egypélda MP úriemberségére: a választások legvégén köszönetet mondott a hölgyeknek, türelmükért, amiért elviselték a választási kampány túlfütöttségét.)
1"Számomra nincs jelentősége, hogy *** képviselő mit vet fel újra és újra"
2"Egy miniszterelnöknek az a dolga, hogy amikor interpellálják, válaszoljon - türelmesen, megértően, a gyógypedagógusnak az emberek iránt érzett szeretetével."
Stílusváltást igértek a kormányzati kommunikációban.
Nekem nem volt kapcsolatom vele a Pénzügykutatónál, meg ilyesmi, én csak mint mezei szavazó állampolgár mondom ezt. Lehet, hogy amúgy nagy disznó, de nekem mégis úriembernek tűnik. De miért olyan fontos ez?
Már írtam, hogy nem fogok róla zengedezni. Nekem ez a benyomásom és kész.
Alice, Alice csak a Penzugykutato felszamolasat tudnam feledni es ha meg Hagelmayert se ismertem volna, akkor talan-talan Megyot akar meg uriembernek is tarthatnam.
Nincs bővebben. Az ilyesmit vagy érzékeli valaki vagy nem. Nem nyitok "Szeretem Meggyesy Pétert" topicot, pusztán megjegyzem, hogy az úriember kritériumai nem állnak meg a jó rétorságnál, illetve nincsenek kapcsolatban egymással. Kémelhárító is lehet úriember, és plébános is lehet bunkó.
No végre. Ez végre egy jó poén volt tőle. Egyébként olvasd el a Balogh interjút, pontosan egy ilyen jellegű szeretetre szolgál rá.
(Egypélda MP úriemberségére: a választások legvégén köszönetet mondott a hölgyeknek, türelmükért, amiért elviselték a választási kampány túlfütöttségét.)
Miert szerinted lehet beszelni Balogh Laszloval maskent, mint ahogy egy gyogypedagogus teszi? Mikent lehet ertelmesen egy olyan emberrel beszelgetni, ki olyasmit nyilatkozik erett koraban, hogy ugyan filmes szerettem volna lenni, de tudtam hogy nem fogok olyan foiskolara menni, ahol kommunista ideologiat tanitanak?
"Balogh László képviselő interpellációt intézhet önhöz a parlamentben minden héten.
Egy miniszterelnöknek az a dolga, hogy amikor interpellálják, válaszoljon - türelmesen, megértően, a gyógypedagógusnak az emberek iránt érzett szeretetével."