Keresés

Részletes keresés

Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 24
Egy hülye embernek hülye kérdéseire csak ironikusan lehet válaszolni.

Egy hülye frakciónak hülye kivonulására csak ironikusan lehet válaszolni.
(tudod az intelligens emberek silusos visszavágása)

Előzmény: Törölt nick (22)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 23
Ja, a Balogh is kezet foghatott vele!)

Ez hír? Miért ne foghatott volna vele kezet? Ki az a Megysi? Érinthetetlen?

Előzmény: qncogi (21)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.12 0 0 22
tudom, hgy ugyis hazug leszek, mert ugye mindig ezzel szoktá megtisztelni, (ja még egy válasszal tartozol is, hogy miért is? )., de ez nem stilusválátás. Egy hülye embernek hülye kérdéseire csak ironikusan lehet válaszolni. Az ironia pedig már máskor is mefgigyelhető volt MP-nél. (tudod az intelligens emberek silusos visszavágása)
Előzmény: Abelárd (19)
qncogi Creative Commons License 2002.10.12 0 0 21
Látod, most kinevetsz. Pedig más nem tette és ez hír volt a médiában. Ez pedig szomorú inkább. (Ja, a Balogh is kezet foghatott vele!)
(Egyébként topicot is nyitottam róla.)
Előzmény: Abelárd (20)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 20
Kezet fogott a bizottsági tagokkal a meghallgatásán.

Nem semmi.:-)))))))))

Előzmény: qncogi (18)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 19
"Számomra nincs jelentősége, hogy *** képviselő mit vet fel újra és újra"

"Egy miniszterelnöknek az a dolga, hogy amikor interpellálják, válaszoljon - türelmesen, megértően, a gyógypedagógusnak az emberek iránt érzett szeretetével."

"A parlament müködik ellenzék nélkül is"

Látsz itt stílusváltást?

Előzmény: Törölt nick (17)
qncogi Creative Commons License 2002.10.12 0 0 18
Hát így könnyű. Ez Pr, másra meg azt mondanád, hazugság. Megint másra hogy nem őszinte. Mondok mást. Kezet fogott a bizottsági tagokkal a meghallgatásán.
Előzmény: Abelárd (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.12 0 0 17
MIért? MP-nek szónélkül el kellenne türnie minent? Igazán "úriemberként" viselte azt is, hogy D 209-es pólóban flangált a Rogán. Ez csak amolyan Úriemberi szellemesség, ami van akinek szimpi van akinek nem. Attól fügően, hogy kinek szimpatikus MP vagy kinek nem. Neked nem. Na és?
Azért tettem idáézőjelbe azúriember kifejezést, mert bár nekem az utobbi idők legszimpatikusabb politikkusa, de azért ne felejtsük ő is csak litikus...sajna... Tehát ahhoz képest legalábbis igyekszik azt alátszatot kellteni, hgy úriember.
Előzmény: Abelárd (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.12 0 0 16
Valamit elfussantok Alice, mert igazat kell adnom. Valoban nem fontos. ;-))
Előzmény: AliceCsodaországban (13)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 15
(Egypélda MP úriemberségére: a választások legvégén köszönetet mondott a hölgyeknek, türelmükért, amiért elviselték a választási kampány túlfütöttségét.)

Az PR volt. Nők évszázada stb.

Előzmény: qncogi (8)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 14
1"Számomra nincs jelentősége, hogy *** képviselő mit vet fel újra és újra"

2"Egy miniszterelnöknek az a dolga, hogy amikor interpellálják, válaszoljon - türelmesen, megértően, a gyógypedagógusnak az emberek iránt érzett szeretetével."

Stílusváltást igértek a kormányzati kommunikációban.

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.12 0 0 13
Nekem nem volt kapcsolatom vele a Pénzügykutatónál, meg ilyesmi, én csak mint mezei szavazó állampolgár mondom ezt. Lehet, hogy amúgy nagy disznó, de nekem mégis úriembernek tűnik. De miért olyan fontos ez?

Már írtam, hogy nem fogok róla zengedezni. Nekem ez a benyomásom és kész.

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.12 0 0 12
Alice, Alice csak a Penzugykutato felszamolasat tudnam feledni es ha meg Hagelmayert se ismertem volna, akkor talan-talan Megyot akar meg uriembernek is tarthatnam.
Előzmény: AliceCsodaországban (5)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 11
Az ilyesmit vagy érzékeli valaki vagy nem.

Te miből érzékeled?

Előzmény: AliceCsodaországban (10)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.12 0 0 10
Nincs bővebben. Az ilyesmit vagy érzékeli valaki vagy nem. Nem nyitok "Szeretem Meggyesy Pétert" topicot, pusztán megjegyzem, hogy az úriember kritériumai nem állnak meg a jó rétorságnál, illetve nincsenek kapcsolatban egymással. Kémelhárító is lehet úriember, és plébános is lehet bunkó.
Előzmény: Abelárd (9)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 9
A szerepléseiből és a habitusából.

Bővebben?

Előzmény: AliceCsodaországban (7)
qncogi Creative Commons License 2002.10.12 0 0 8
No végre. Ez végre egy jó poén volt tőle. Egyébként olvasd el a Balogh interjút, pontosan egy ilyen jellegű szeretetre szolgál rá.
(Egypélda MP úriemberségére: a választások legvégén köszönetet mondott a hölgyeknek, türelmükért, amiért elviselték a választási kampány túlfütöttségét.)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.12 0 0 7
A szerepléseiből és a habitusából. D 209 ügy nem érdekel.

Orbán pl. nem úriember. Ő politikus.

Előzmény: Abelárd (6)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 6
Bármilyen furcsán hangzik is ez a számodra, de Meggyesy valóban uriember.

Ezt miből vetted le?

Előzmény: AliceCsodaországban (5)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.10.12 0 0 5
"Megysiből megint kibújt az "úriember".:-(((((( "

Bármilyen furcsán hangzik is ez a számodra, de Meggyesy valóban uriember. Legalábbis az próbál maradni. Kovács nem uriember, ő politikus pl.

Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 4
Nem Balog a lényeg. Hatalmas szakadékot látok a Megysiről már már görcsösen kialakítandó kép, és a Megysi valóság között.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.12 0 0 3
Aha, es szuletesuknel fogva altruistak, mint ahogy az elozo beirasom is bizonyitja ;-)))
Előzmény: Abelárd (2)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 2
Megysi: "az emberek természetüknél fogva irtóznak a mocskolódástól, a rossz stílustól, a személyeskedéstől."
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.12 0 0 1
Miert szerinted lehet beszelni Balogh Laszloval maskent, mint ahogy egy gyogypedagogus teszi? Mikent lehet ertelmesen egy olyan emberrel beszelgetni, ki olyasmit nyilatkozik erett koraban, hogy ugyan filmes szerettem volna lenni, de tudtam hogy nem fogok olyan foiskolara menni, ahol kommunista ideologiat tanitanak?
belohin Creative Commons License 2002.10.12 0 0 0
:-DDD De jót röhögtem.
Viktorosodik a Megyó? :)
Abelárd Creative Commons License 2002.10.12 0 0 topiknyitó
"Balogh László képviselő interpellációt intézhet önhöz a parlamentben minden héten.

Egy miniszterelnöknek az a dolga, hogy amikor interpellálják, válaszoljon - türelmesen, megértően, a gyógypedagógusnak az emberek iránt érzett szeretetével."

Megysiből megint kibújt az "úriember".:-((((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!