hát legyen! a kartársak szava és kívánsága szent.
tehát a központi)bizottság 17:19 perckor az alábbi tényt állapította meg:
"0" 2
"1" 1
"2" 0
"3" 1
más: 1
"4" 2
tehát a helyzet változott, szoros küzdelemre kell számítani a nullás és a kisnégyes között.
ha már itt tartunk, ezennel bejelentem, hogy én, azaz DömDöDöm- mint a Kerekerdő Szavazás- és Lógóügyi Központi Bizottságának megbízottja hivatalos FIDESZ-LÓGÓ pályázatott hirdetek ki, tehát a LÓGÓ-demokrácia mostantól a kedves tasztaltársakra is vonatkozik, így várom a további FIDESZ-LÓGÓkat vagy csasztuskákat!
Vár a FIDESZ, vár az Orbán
Messze már az (ön)kormány!
Pont gratulálni szerettem volna szerzeményedhez, mikor befutott Kedves Vendég(!). Ezért is maradt félbe ott a mondat.
Fordítás? Ha arra gondolsz, hogy nem tudtam megadni a lény egzakt, tudományos nevét, akkor talán igen. De amúgy meg teljességgel egyértelmű a dolog.
A becézett alak valóban kifejezőbb, mert ugye a fideszke elég bugyuta.
Döm kartács igazán bevehetné 4-es kódszám alatt.
Sok volt a teendőm.
Meg aztán nehogymá én legyek letolva mert te borozgatsz ahhelythogy topicodat gondoznád!
No. Nemharagszom.
Úgy néz ki, hogy ez a szavazás beállt. Nem nagyon tud mit kezdeni a NÉP ezzel a logoval. Talán mégiscsak új kellene. Ez itt nemsokkal alattam, ez a roggyant varnyú vagymi elég teccetősnek tűnik, csak hát így ez pláááágium. Talán ha hasmánt helyezkedne vagy a pofájára, bocsánat, orczájára helyezné a testsúlyát. Erről is meglehetne interjuvolni a Nagyérdekűt.
Én ezt javasolnám új fidesz-logonak, - sajnos az idő rövidsége miatt a szükséges fordítást nem tudtam elvégezni, valamint az alapítás helyét és dátumát is korrigálni kellene. Viszont a mankó helyesen utal a mai állapotokra, - a rokkant szarka pedig gond nélkül belefér egy két centiméter átmérőjű körbe.
Na mostmár elég!
Idefidelek az ökörkőr négyszögesetísére, de nem akar összeállni a négyszög-narancs a kőrbe!
Hatszögletű legyen? 8? 10. 15? .... végtelen?
Akkor visszajutottunk a kőrbe.
Nnnaahááát?
wizes.