Bocsánat!
Nekem ugyanaz a tévé az RTL, mint a TV2.
Most, ma, eltérően a korábbi állításomtól, nem az RTL, hanem a TV2 követte el a törvénysértést.
Tehát nem ugyanaz a televízió.
A TV2 tiltott önkénuralmi jelképet nagy nyilvánosság előtt használt, tett közszemlére.
Ma megkaptam a BRFK III. Kerületi RK.
Határozatát.
Most a TV2 Big Broder, tehát azonos műsorában, az Irigy Hónaljmirigy egyik embere viselte tisztán,
a tiltott önkényuralmi jelképet, az ötágú vörös csillagot. Legalább 23.26 - 23.33 óra/perc között.
A gond végső soron az, hogy az ötágú csillag, mindenféle színben, régebbi jelkép, mint a marxizmus. Nálunk szerencsésebb vidékeken nem is kötődik hozzá olyan asszociáció, mint mifelénk. A többi, ugye, mindenhol mindenkinek ugyanazt juttatja az eszébe, ezzel semmi gond nincs. A vörös csillag viszont ott van a Heinekenen, a COnverse-en, meg mittoménmég hány egyéb terméken. Most, hogy látom, hogy valakin egy ilyen márkájú ruha volt, úgy gondolom, hogy annyira nem súlyos a helyzet. Szvsz csak annak jut eszébe róla a komenizmus, aki erősen koncentrál rá.
Téged került el a törvény szövege.
Vagy szándékosan kerülöd.
Kedvedért:
"1. § A Büntetô Törvénykönyvrôl szóló 1978. évi IV. törvény a következô 269/B. §-sal egészül ki:
"Önkényuralmi jelképek használata
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság elôtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendô.
(2) Nem büntethetô az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztô, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirôl szóló tájékoztatás céljából követi el.
(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévô hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.
(4) Az önkényuralmi jelképek használata esetén el kell kobozni azt a dolgot, amelyre a bűncselekményt elkövették."
Az elkerulte a figyelmedet, hogy az otagu voros csillag onmagaban nem onkenyuralmi jelkep. Az adott esetben egyszeruen a Converse brand trademarkjakent szerepelt, nem pedig mint a kommunizmus jelkepe.
Hát sajnos ott volt az a fránya csillag, a műsorvezető pólojának kellős közepén!
Nem volt tudatos provokáció, csak figyelmetlenség, hiba. Mindenesetre az ügyeletes szerkesztőt páros lábbal rúgnám ki, hiszen neki észre kell venni minden olyan eseményt, amely a produkció megitélését pro vagy kontra befolyásolhatja....Ez ilyen dolog volt, ezért vállalnia kell a felelőséget,többek között ezért kapja a pénzét!!!!
Fogalmam sincs ki viselte. Harmadik action volt a tévé, amire figyeltem.
Én mással foglalkoztam. Két hímnemű (vélhetőleg) és egy nőnemű beszélgetett.
Volt, amikor két himnemű(vélhetőleg).
Nincs jelentősége ennek.
Van egy törvény. Aminek jegyében egyik esetben rohamrendőrök teszik dolgukat (?), a másik esetben SENKI.
Az biztos a kommandósok támadása túllépte a törvényesség határait a vélt keresztnél.
Az RTL esetében várjuk a fejleményeket.
Ma minden újság ezzel foglalkozott.
Igaz?
Na látod!
Jó, ez rendben van, meg dícséretes állampolgári öntudatosságra is vall, de nem válaszoltál arra, hogy akkor ki is viselte a csillagot? Engem tényleg érdekel. Meg persze az ügy kimenetele is.
Hat, be kell valjam en bizony rajzolgattam eleg sok nyilaskeresztet, talan meg elo is tudnam keriteni oket. De aztan a tanarbacsi felhomalyositott, hogy az x es y tengelyeknek csak egyik vegibe kell nyilacska. Par idegbeteg tuti az avht hivta volna...
Hát Te azt honnan tudod, hogy milyen, amit én eszem? Az agyam eldobom, komolyan, hogy többezer kilométerre innen megmondod, hogy milyen a szőlő, amit eszem.
Ez a sziciliai szőlő kérlek szépen kitűnő, illatos és édes, és nincs magja, és nagyszemű.
A chassela is szép, amit árulnak, de kétszer annyiba kerül, és most a sziciliai mellett döntöttem. A múlt héten kipróbáltam a spanyolok hamburgi óriását, az is jó volt.
De hogy Te most onnan megpróbálod megsaccolni az itteni szöllő minőségét, hát nem akármi.
Nem, itt is jó már a szőlő, de egy röhej, mert a chassela a legdrágább, viszont bázi nagy szemű szicilai szőlő a legolcsóbb, azt eszem kilószám, és röhögök magamban.
Nem tréfálkoztam, butakeretlegény, csak nem megyek bele a szokásos mérleges hülyeségeitekbe, hogy melyik tömeggyilkosnak hány áldozata volt, tehát melyik jó és melyik rossz.
Ne beszélj! Mik vannak!? A mi családunkat is tönkretették komcsik, az én nagyapám is abba halt bele. Képzeld, visszajött a munkaszolgálatból, hogy aztán a komcsik kicsinálják.
És, ha időnként meg elhúzzák a nótátokat, akkor meg meg vagytok lepődve.
Ez tetszett, nyilaskám, látom felhúztad magad. Nem húzzák el a nótánkat. A Ti időtök lejárt. Savanya a szöllő, mi? Még a Parlamentbe se jutott be a zsíros vezéretek. Most a Ti nótátotak húztuk el.
Hát most mondd meg, hány zsidó nagymama sétál a hajtókáján vöröscsillagos munkaérdemrenddel a nagykörúton!? Csak úgy HEMZSEGNEKaz ilyen nagymuterok a nagykőrúton. Minden kapualjból ilyen bukkan elő.
Ezért télleg utálni kell a zsidddókat.
Olvasd végig a topicot és választ kapsz kérdéseidre.
Nem reklám volt.
A méretének semmi jelentősége a törvény szempontjából, talán 10-15 cm-es volt.
Kétszer volt látható az, aki viselte. 1/2 12 után is, akkor kicsit hosszabban...
>> Ha a vöröscsillagosok a rendelkezésükre állt időben a nyilaskeresztesekhez hasonló szorgalommal irtották volna az embereket, akkor mit mondanál?
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.gulag.hu