Keresés

Részletes keresés

COBETbI PAbOYUX Creative Commons License 2002.10.25 0 0 135
Én se hordhatom? Akkor mit vegyek fel?
takacsi Creative Commons License 2002.10.25 0 0 134
Bocsánat!
Nekem ugyanaz a tévé az RTL, mint a TV2.
Most, ma, eltérően a korábbi állításomtól, nem az RTL, hanem a TV2 követte el a törvénysértést.
Tehát nem ugyanaz a televízió.
A TV2 tiltott önkénuralmi jelképet nagy nyilvánosság előtt használt, tett közszemlére.
Előzmény: takacsi (133)
takacsi Creative Commons License 2002.10.25 0 0 133
Ma megkaptam a BRFK III. Kerületi RK.
Határozatát.
Most a TV2 Big Broder, tehát azonos műsorában, az Irigy Hónaljmirigy egyik embere viselte tisztán,
a tiltott önkényuralmi jelképet, az ötágú vörös csillagot. Legalább 23.26 - 23.33 óra/perc között.

Éljen! Hajrá komcsik?

Összeesküvő Creative Commons License 2002.10.09 0 0 132
A gond végső soron az, hogy az ötágú csillag, mindenféle színben, régebbi jelkép, mint a marxizmus. Nálunk szerencsésebb vidékeken nem is kötődik hozzá olyan asszociáció, mint mifelénk. A többi, ugye, mindenhol mindenkinek ugyanazt juttatja az eszébe, ezzel semmi gond nincs. A vörös csillag viszont ott van a Heinekenen, a COnverse-en, meg mittoménmég hány egyéb terméken. Most, hogy látom, hogy valakin egy ilyen márkájú ruha volt, úgy gondolom, hogy annyira nem súlyos a helyzet. Szvsz csak annak jut eszébe róla a komenizmus, aki erősen koncentrál rá.
takacsi Creative Commons License 2002.10.09 0 0 131
Téged került el a törvény szövege.
Vagy szándékosan kerülöd.

Kedvedért:
"1. § A Büntetô Törvénykönyvrôl szóló 1978. évi IV. törvény a következô 269/B. §-sal egészül ki:

"Önkényuralmi jelképek használata

269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet

a) terjeszt;

b) nagy nyilvánosság elôtt használ;

c) közszemlére tesz;

ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendô.

(2) Nem büntethetô az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztô, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirôl szóló tájékoztatás céljából követi el.

(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévô hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.

(4) Az önkényuralmi jelképek használata esetén el kell kobozni azt a dolgot, amelyre a bűncselekményt elkövették."

Előzmény: db (129)
db Creative Commons License 2002.10.09 0 0 129
Az elkerulte a figyelmedet, hogy az otagu voros csillag onmagaban nem onkenyuralmi jelkep. Az adott esetben egyszeruen a Converse brand trademarkjakent szerepelt, nem pedig mint a kommunizmus jelkepe.

Ugy lezarva, sullyedjen a topic.

Előzmény: takacsi (-)
gedeonbacsi Creative Commons License 2002.10.09 0 0 128
Hát sajnos ott volt az a fránya csillag, a műsorvezető pólojának kellős közepén!
Nem volt tudatos provokáció, csak figyelmetlenség, hiba. Mindenesetre az ügyeletes szerkesztőt páros lábbal rúgnám ki, hiszen neki észre kell venni minden olyan eseményt, amely a produkció megitélését pro vagy kontra befolyásolhatja....Ez ilyen dolog volt, ezért vállalnia kell a felelőséget,többek között ezért kapja a pénzét!!!!
takacsi Creative Commons License 2002.10.09 0 0 126
Nem nézem a Való Világot sem és nincs stopperem.
Csak szeretem tényszerűen tálalni az eseményeket.
Így is akadnak rosszindulatú beszólások:(.
Előzmény: Törölt nick (110)
takacsi Creative Commons License 2002.10.09 0 0 125
Fogalmam sincs ki viselte. Harmadik action volt a tévé, amire figyeltem.
Én mással foglalkoztam. Két hímnemű (vélhetőleg) és egy nőnemű beszélgetett.
Volt, amikor két himnemű(vélhetőleg).

Nincs jelentősége ennek.
Van egy törvény. Aminek jegyében egyik esetben rohamrendőrök teszik dolgukat (?), a másik esetben SENKI.
Az biztos a kommandósok támadása túllépte a törvényesség határait a vélt keresztnél.
Az RTL esetében várjuk a fejleményeket.
Ma minden újság ezzel foglalkozott.
Igaz?
Na látod!

DOUBLE STANDARD.

Előzmény: Összeesküvő (124)
Összeesküvő Creative Commons License 2002.10.08 0 0 124
Jó, ez rendben van, meg dícséretes állampolgári öntudatosságra is vall, de nem válaszoltál arra, hogy akkor ki is viselte a csillagot? Engem tényleg érdekel. Meg persze az ügy kimenetele is.
Előzmény: takacsi (24)
figyelő Creative Commons License 2002.10.08 0 0 123
A te mentalitásod miatt minden becsületes ember köpne rád...
Előzmény: villáskulcs (111)
raepa Creative Commons License 2002.10.08 0 0 122
Hat, be kell valjam en bizony rajzolgattam eleg sok nyilaskeresztet, talan meg elo is tudnam keriteni oket. De aztan a tanarbacsi felhomalyositott, hogy az x es y tengelyeknek csak egyik vegibe kell nyilacska. Par idegbeteg tuti az avht hivta volna...
Előzmény: Törölt nick (96)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 121
Már hogyhogy mihez képest?
Előzmény: villáskulcs (120)
villáskulcs Creative Commons License 2002.10.08 0 0 120
Ez a sziciliai szőlő kérlek szépen kitűnő, illatos és édes, és nincs magja, és nagyszemű.

Attól függ mihez képest.

Előzmény: Gamanimihungaria (119)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 119
Hát Te azt honnan tudod, hogy milyen, amit én eszem? Az agyam eldobom, komolyan, hogy többezer kilométerre innen megmondod, hogy milyen a szőlő, amit eszem.
Ez a sziciliai szőlő kérlek szépen kitűnő, illatos és édes, és nincs magja, és nagyszemű.
A chassela is szép, amit árulnak, de kétszer annyiba kerül, és most a sziciliai mellett döntöttem. A múlt héten kipróbáltam a spanyolok hamburgi óriását, az is jó volt.
De hogy Te most onnan megpróbálod megsaccolni az itteni szöllő minőségét, hát nem akármi.
Előzmény: villáskulcs (118)
villáskulcs Creative Commons License 2002.10.08 0 0 118
viszont bázi nagy szemű szicilai szőlő a legolcsóbb, azt eszem kilószám, és röhögök magamban.

Az a legsz@rabb, se íze, se bűze.Csak majd' megfúladsz tőle, akkora magja van.
Én maradok a jó öreg Csabagyöngyénél.

Előzmény: Gamanimihungaria (117)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 117
Nem, itt is jó már a szőlő, de egy röhej, mert a chassela a legdrágább, viszont bázi nagy szemű szicilai szőlő a legolcsóbb, azt eszem kilószám, és röhögök magamban.
Előzmény: villáskulcs (116)
villáskulcs Creative Commons License 2002.10.08 0 0 116
Ne beszélj! Mik vannak!? A mi családunkat is tönkretették komcsik, az én nagyapám is abba halt bele

Akkor méginkább szégyellheted magad.

Savanya a szöllő, mi?

Nem, már édes.Nálatok még savanyú?

Előzmény: Gamanimihungaria (115)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 115
Nem tréfálkoztam, butakeretlegény, csak nem megyek bele a szokásos mérleges hülyeségeitekbe, hogy melyik tömeggyilkosnak hány áldozata volt, tehát melyik jó és melyik rossz.

Ne beszélj! Mik vannak!? A mi családunkat is tönkretették komcsik, az én nagyapám is abba halt bele. Képzeld, visszajött a munkaszolgálatból, hogy aztán a komcsik kicsinálják.

És, ha időnként meg elhúzzák a nótátokat, akkor meg meg vagytok lepődve.

Ez tetszett, nyilaskám, látom felhúztad magad. Nem húzzák el a nótánkat. A Ti időtök lejárt. Savanya a szöllő, mi? Még a Parlamentbe se jutott be a zsíros vezéretek. Most a Ti nótátotak húztuk el.

Előzmény: villáskulcs (114)
villáskulcs Creative Commons License 2002.10.08 0 0 114
Látom, neked csak akkor lép működésbe az érzékenységed, ha a nácik által megölt zsidókról van szó.

Viszont a bolsevik és kommunista terror áldozatain kedélyesen viccelődsz.
Több millió álrtatlan ember(köztük a nagyapám testvére) halálán tréfálkozol.

És, ha időnként meg elhúzzák a nótátokat, akkor meg meg vagytok lepődve.

Előzmény: Gamanimihungaria (113)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 113
Ja-ja. Bibibiiiii, nektek mindig eggyel több vóóóólt!
Előzmény: villáskulcs (109)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 112
Hát most mondd meg, hány zsidó nagymama sétál a hajtókáján vöröscsillagos munkaérdemrenddel a nagykörúton!? Csak úgy HEMZSEGNEKaz ilyen nagymuterok a nagykőrúton. Minden kapualjból ilyen bukkan elő.
Ezért télleg utálni kell a zsidddókat.
Előzmény: villáskulcs (111)
villáskulcs Creative Commons License 2002.10.08 0 0 111
Ez az a mentalitás, ami miatt kicsit nem szeretnek benneteket.
Előzmény: Gamanimihungaria (100)
villáskulcs Creative Commons License 2002.10.08 0 0 109
Meg a vöröscsillagnak egy kicsit több áldozata volt(Csak pár millióval több).
Előzmény: kaleb (66)
takacsi Creative Commons License 2002.10.08 0 0 108
Olvasd végig a topicot és választ kapsz kérdéseidre.
Nem reklám volt.
A méretének semmi jelentősége a törvény szempontjából, talán 10-15 cm-es volt.
Kétszer volt látható az, aki viselte. 1/2 12 után is, akkor kicsit hosszabban...
Előzmény: Gamanimihungaria (105)
Wic Creative Commons License 2002.10.08 0 0 107
Sok mindent nehezen értek meg, mert ha megértem, s válaszolok, rögtön fasiszta leszek.
Tudod, hogy van ez...

Wic

Előzmény: VIII. Ferdinánd s. k. (106)
VIII. Ferdinánd s. k. Creative Commons License 2002.10.08 0 0 106
Ó, köszönöm...
Nem értesz vagy nem akarsz érteni.
De nem is fontos.
Előzmény: Wic (103)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 105
.

TAKACSI MEG A TÖBBIEK! HOL VOLT ÉS MEKKORA A VÖRÖS CSILLAG TEGNAP ESTE 22 ÓRA 11 PERCKOR A VALÓ VILÁG REKLÁMBAN?

.

Wic Creative Commons License 2002.10.08 0 0 103
>> Ha a vöröscsillagosok a rendelkezésükre állt időben a nyilaskeresztesekhez hasonló szorgalommal irtották volna az embereket, akkor mit mondanál?
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.gulag.hu

Wic

Előzmény: VIII. Ferdinánd s. k. (99)
Gamanimihungaria Creative Commons License 2002.10.08 0 0 102
Ja-ja! Szégyellem is magam. Kíváncsi lennék, mit mondanék, ha ugyanez horogkereszttel lett volna.
Előzmény: Törölt nick (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!